Şimdi Ara

500 mb alan sadece 25 mb kullanıyorum ama !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hostun alanı 500 mb alan ama kullandığım 50 mb şimdilik tema yükleyeceğim smf ayrıca bu temayı yükleyor die gösteriyo ama dosyalar ortada yok nasıl olacak bu ! bi anlam veremedim! temanın dosyalarını klasöre atıyorum ama kabul etmiyo



  • CHMOD ayarlarıyla alakalı olmasın?
    yada kullandığın ftp sadece belirli bir dizine veya klasöre ayarlıdır. başka yere atmaz. yeni bir ftp aç veya sen açamıyorsan host açsın .
    Bu arada panelin ne?
    cPanel
    Plesk?
  • 500 mb 250 mb web alanı dağıtan her yerin foyası aynı,arka planda sana 50-100 bişey veriyorlar.Takip edip sen atmaya çalıştıkça alanını büyütüyorlar.Çok yaşandı görüldü,geride bırakın şu sahte reseller şirketleri,önce firmaların nerede ve hangi altyapılarla hizmet verdiğini kontrol edin.Bu kadar araştırmasız kullanıcı olmayın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Drift

    500 mb 250 mb web alanı dağıtan her yerin foyası aynı,arka planda sana 50-100 bişey veriyorlar.Takip edip sen atmaya çalıştıkça alanını büyütüyorlar.Çok yaşandı görüldü,geride bırakın şu sahte reseller şirketleri,önce firmaların nerede ve hangi altyapılarla hizmet verdiğini kontrol edin.Bu kadar araştırmasız kullanıcı olmayın.

    Katılıyorum. 1 gün geç alın ama adam gibi araştırın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Drift

    500 mb 250 mb web alanı dağıtan her yerin foyası aynı,arka planda sana 50-100 bişey veriyorlar.Takip edip sen atmaya çalıştıkça alanını büyütüyorlar.Çok yaşandı görüldü,geride bırakın şu sahte reseller şirketleri,önce firmaların nerede ve hangi altyapılarla hizmet verdiğini kontrol edin.Bu kadar araştırmasız kullanıcı olmayın.



    Kesinlikle katılmıyor ve ilk kez duydum. sonuçta müşteride cpanel plesk directadmin vb.. bir panel oluyor. her host müşterisi önce oraya bakar kaç mb vb.. açıldı diye orda doğru değer olupda kısıtlı olmaz orda ne ise odur. yani kesinlikle bu dediğinin yaşanması en kötü firmada bile olanaksızdır..
  • arkadaşım ben senelerdir bu forumdayım,cpanel verip cpanel'e giriş yetkisi vermeden hosting hizmeti veriyor diye geçinen tipler gördüm.Ayrıca TR de cpanel hiçbir hosting firmasında rastlamadım,çoğu yurtdışından reseller alıp burada pazarlayan tipler 1-2 gb alan alıp daha IIS nedir onu bilmeyen tipler.Daha fazla yorum yapmıyorum.Sonuçta burası DH hep aynı tipler var,mezarcı,karalamacı,boş konuşan.Önce araştırmacı olun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Drift

    arkadaşım ben senelerdir bu forumdayım,cpanel verip cpanel'e giriş yetkisi vermeden hosting hizmeti veriyor diye geçinen tipler gördüm.Ayrıca TR de cpanel hiçbir hosting firmasında rastlamadım,çoğu yurtdışından reseller alıp burada pazarlayan tipler 1-2 gb alan alıp daha IIS nedir onu bilmeyen tipler.Daha fazla yorum yapmıyorum.Sonuçta burası DH hep aynı tipler var,mezarcı,karalamacı,boş konuşan.Önce araştırmacı olun.




    bu forumdaki nerdeyse 6. yılıma giriyorum emin ol farkındayım bir çok dediğine katılıyorum dedimya tek katılmadığım hiç bir host firmasının 100 Mb alan satın 50 sni aktiflediği sonra sen yükledikçe artırdığını görmedim ve böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. evet eskiden cpanel veya plesk verilmeden ftp verilirdi o zamanlar belki haklı olabilirsin ama günümüzde bu mümkün değil, müşteride artık biliyor işi neyi aldığını ne aldığını..


    Saygılarımla..




  • saygılar benden.
  • Teşekkürler arkadaşım saygılar bizdende..

    İşte en sevdiğim sohbetde bu, sonuçta insanız aynı şeyleridüşünmüyor olabiliriz ama saygı çerçevesinde bir tartışma ve sonunda dostça anlaşma..

    Teşekkürler Drift
  • ben boyle bırseyle yabancı bır sırkette karsılasmıstım. alman. sıtenı atıyorsun dosya paylasımını nasıl oluyorsa kapatıyorlar. dosyalarına gırebılıyorsun ama yenı dosya atmana ızın vermıyor falan. dosya atıcagın zaman arıyorsun acıyorlar paylasamı sonra tekrar kapatıyorlar. makine ıcındekı musterılerın bırbırlerının hesaplarına gırmemesı ıcın yapıyorlar sanırım. yaklasık 5 yıl oldu bunu yasıyalı. bir musterıme sıte yaparken coooookkk şaşırarak bakakalmıştım olaya. aklıma gelırse sırketın adını yazarım dostlar. takıp ıle alan artırma bıraz ılgınc gelıyor. nıye 500 mb aldın? az alsaydında saglam bır sırketten alsaydın aynı fıyata. 500 mb lık sıteyı napcan dostum

    sorun yasayan arkadasım hangı sırketle calısıyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 24 Ekim 2006; 18:08:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.