Şimdi Ara

500 watt ve üstü hikaye mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o kadar basit değil. güç kaynağı belki 12 volt çıkışı max dayanabileceği değere yakın kullanıyordur, ama 5 volt çıkışını %20 kapasitede kullanıyordur. çoğu modern sistem 12 volt çıkışına yükleniyor. 12 volt çıkışın sınırlarına dayanıldığı, 5 voltun pek kullanılmadığı bu durumda 500 watt güç kaynağım 300 watt çekiyor öyleyse çok yeterli mantığı yanlış. ikinci önemli nokta 12 volt çıkışı 30 amper ise bunu 25-28 amper gibi yüksek oranda kullanmak sakıncalı. güç kaynağının ilgili parçaları ısınır, ömrü azalır, arıza olasılığı artar ve bilgisayar bileşenlerine zarar verebilir.
  • Bu arada arkadaşlar daha önce zalman markalı ürününü garantiye yollayan oldumu. Zalmanın garanti durumu nasıl hızlılar mı?

    Müşteri memnuniyeti nasıl? ürünü aldıktan 8 gün sonra böyle bir sorun verdi. Direk değişim olur sanırım. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bur@ku

    Bu arada arkadaşlar daha önce zalman markalı ürününü garantiye yollayan oldumu. Zalmanın garanti durumu nasıl hızlılar mı?

    Müşteri memnuniyeti nasıl? ürünü aldıktan 8 gün sonra böyle bir sorun verdi. Direk değişim olur sanırım. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

    Hocam o ürünü bende psu yakmıştı.Eğer sorun psu kaynaklı ise yeni gelen üründede olacaktır.Ürününüz yenisi ile değişir ve büyük ihtimal Cuma günü elinizde olur.Ama yeni ürünü bağlamadan önce psu'nuzu kontrol edin.Aynı sorunla karşılaşabilirsiniz.Birde ZALMAN-MFC2 her fanı kontrol edemiyor,örmeğin 1600 rpmlik bir fanı 800'e düşüremiyor..Ben bu yüzden ZALMAN-MFC1 plus ile değişim yaptırdım.




  • PSU'umda nasıl bir problem olabilir ve ben bu problemi nasıl anlayıpta kontrol edebilirim? PSU'um aşşağıdaki linkte olan üründür.

    http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=25&product_id=2574
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.