Şimdi Ara

5000-7000 TL Bütçe ile Notebook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım sürekli işi dolayısıyla seyahat ediyor ve bir notebook almak istiyor. Kendisi aldığı bir cihazı uzun süre değiştirmiyor. League of Legends gibi grafik kartını çok zorlamayacak oyunlar oynuyor. Bunları göz önünde bulundurarak iki tane cihaz seçtim. Sizin de önerileriniz veya bu cihazlar hakkında yorumlarınız nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.


    Lenovo 81W1005QTX

    Bu modelin ekran kartı (AMD Vega 10) çok iyi değil gibi ancak LOL tarzı oyunlar için yeterli olur diye düşünüyorum. Notebook için Ryzen 7 işlemci iyi bir performansa mı sahip bilmiyorum?


    Monster Abra A5

    Bu bütçesini zorlayan bir cihaz ancak ben biraz daha bekleyip bunu almasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Önceki cihaz Ryzen 7 işlemciydi. Bu cihaz i5 işlemciye sahip ancak çok daha iyi bir ekran kartı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 24 Mart 2021; 3:38:10 >







  • Hocam , arkadaşınız çok seyahat ettiğinize göre 14 inc ekranlı ya da samsung galaxybook gibi notebook+tablet karışımi bir cihaz bakmanız daha dogru olur gibi..

    Bu cihazların kendisini geçtim adaptörleri de çok ağır olur.
  • Trendyol'da Acer'ın mx350 ekran kartına sahip bir dizüstü bilgisayarı vardı en son baktığımda 6000tl gibi bir fiyatı vardı onu önerebilirim hem taşıma olarak hem de boyut olarak fakat sağlamlık konusunda dışı plastik idi sanırım ondan emin değilim bir de Acer'ın yetkili servisi hakkında olumlu bir fikrim yok. Apu dizüstüler'de benchmark testlerine bakılıp alınabilir fakat çok fazla bir performans vermezler haliyle. Ben olsaydım dışı metal tasarım olan bir model seçerdim performans'dan önce.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.