Şimdi Ara

520d donanım pketleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
26.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkdaşlar
    2011 veya 2012 model 520d araç alacağım inşallah. Donanım seçenekleri arasında comfort ve exclusive diye 2 seçenek oluyor diye biliyordum.bir de m paket olayı var. ancak ilanlarda premium ve dynamic diye 2 paket daha var. Bunların farklarını bilen biri varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim. Hangisi alt hangisi üst ve standart olarak neleri kapsamaktadır. herkes ilanına en dolusu en fulü yazıyor. insanın da kafası karışıyor.



  • http://www.kosifleroto.com.tr/model.aspx?marka=1&seri=3&tip=2&model=23&pg=3&lang=TR

    Aracın jant, lastik, koltuklarına bakın.
    ithal araçlar daha dolu oluyor, çoğunda navigasyon ve arka eğlence paketi vb oluyor ve genelde m ya da dynamic oluyor.
    Türkiyede satılanların çoğu comfort paket.
    Comfortlarda çoğunlukla 17 aynı tip jant ve 225 55 17 lastikler oluyor. Sentetik deri oluyor. Navigasyon olmuyor. Sunroof, xenon standart. Bazilarinda ek paketler almis oluyorlar. Bluetooth, F1 vites, ses sistemi gibi.

    Exclusive.de gerçek deri oluyor. Jantlar 18 oluyor.

    M paketlerde 18,19 jant oluyor. M dış aerodinamik paket oluyor. İç döşemeler koltuklar m oluyor, genelde de süet oluyor.

    Arka kamera, ön kamera, bluetooth, arka kapı perdesi, Koltuk soğutma, navigasyon, iyileştirilmiş ses sistemi, vb ekstralar genelde.

    İlanlarda bazıları detaylı yazıyorlar.
    VIN koduyla araç hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FOCUS_34 kullanıcısına yanıt
    bende birşey sorayım sanırım bmw hakkında bilginiz var ikinci el alırken bmwde en cok neye dikkat etmeliyiz yani kronik sorun mekanik veya elektr sorunları var mı bakıyorum intr hep fazla km araçlar var neden birde malum bmw sportif bir araç daha cok agresif kullanılıyor ondan dolayı sıkıntılı olan konuları var mı
  • Araca mutlaka guvenli bir yerde, ozel serviste ekspertiz yaptirin. Silindir vb arizasi olabilir, cihaza bağlatin. Lifte kaldirtip altina bakin. Hasar sorgulamasi yaptirin. Servis gecmisini sorgulatin. Temiz, km nispeten dusuk olanlari tercih edin.

    Koltuk döşemelerine, derilerine , kirine, yipranmisligina, direksiyon simidine, vites topuzuna, kapilarin yanlarina, plastik aksamlara, kolçaklarina, paspaslara, tavan kirine, sigara icilip icilmedigine, emniyet kemeri kirine, gaz pedallarina vb dikkatle bakin.

    Motora, kaput tas izlerine, rotuslara, kaputun altina bakin. Ozel serviste kaporta ustasi yoksa mutlaka kaportaciya baktirin. Boya kalinligini kontrol ettirin.

    Fotoshoplu fotograflara aldanmayin. Temiz mi ? kirli, yipranmis, hor mu kullanilmis ?

    Lastiklerin durumuna, ayni marka, ayni uretim tarihli olup olmadigina, Camlarin kodlarina, degisip degismedigine bakin.

    Acele etmeyin, mutlaka uygun bir araç çikacaktir. Siyahlarin tozu var ve ikinci eli sikintili.

    En onemlisi kapora verirken bastan iyi ve net konusun. Mumkunse ekspertiz yaptirmadan kapora vermeyin. Guvenilur kisilerden alisveris yapin. Aracin heryerine baktiracaginizi soyleyin. Temiz olursa alacaginizi soyleyin. Illa kapora devreye girerse, saticinin bastan soylemedigi onemli birseyler cikarsa cayacaginizi ve kaporayi geri alacaginizi belirtin. Kurumsal titiz galerileri tercih edin, ya da en iyisi bulabilirseniz ilanlari takip edin, yeni ilanlar kadaniza yattiysa beklemeyin, galericilerden once siz arayin, konusun. Bazen satici kisi iyi indirim yapabiliyor.

    Spor kullanim seviyorsaniz, bence M paket alin.

    http://sahibinden.com/179049707 gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FOCUS_34 kullanıcısına yanıt
    cok teşekkür ederim birde e60 kasanın kronik sıkıntısı mevcut mu özellikle bilinmesi gereken noktası
  • ilbilge_11 İ kullanıcısına yanıt
    E60 da M paketlerin orjinalini ve temizini bulmak zor. Çoğu kaza geçirmiş ya km.si yüksek araçlar. E60 larda 17 jant da daha ideal bence. Ben F10 icin M paket onerisinde bulunmustum.

    E60 lar bildiğiniz üzere 2007 de makyaj gördü. 2007 sonrasi stoplar led. 520d mi düşünüyorsunuz ?

    Aracın kilometresine ve önceki kullanımlarına göre bakım ihtiyacı değişir. Hor kullanilan araçta yürüyen aksam etkilenir. Anlamsız ve gereksiz zorlanan ve bakımları aksatılmış araçta da motor az çok etkilenir.

    Aracını seven, bakan eden, temiz olan da haklı olarak 3-5 lira fazla ister. Öyle de pek kronik sorun çıkarmazlar. Belli km.lerde az çok benzer kmlerde belli parçalar değişiyor işte.

    Acele etmeyin. Hazırda para oldukça araç illâ ki bulunur. Temiz bulunca da artık gerisi ekspertiz sonrası pazarlık ve de kısmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FOCUS_34 kullanıcısına yanıt
    tesekkürler verdiğiniz bilgiler için bakalım biraz daha arastırayım hayırlısı artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.