Şimdi Ara

530 liraya aldığım Lg g3 32gb ekranda beyaz nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sahibinden 530 liraya sıfır lg g3 32gb gördüm İstanbulda yerlerinden arkadaşıma aldırip kendime kargolattim. Telefonu bugün teslim aldım antutu bench mark cpu Z vs ile test ettim orjinal çok hızlı takılma yok süper falan derken snapchat e girerken fark ettim ki sağ altta beyaz bir nokta var.

    Günlük kullanım da rahatsız etmiyor kesinlikle fakat ileride daha büyük bir soruna yol açar mı? Aldığım yer çok küçük bir dükkanmis ve sorunumu arayıp anlattigim da her zaman konuştuğun bayan değil başka bir adam alıp gönder çözeriz kargoyu sen öde ama dedi. Kargo subesine şu isme gönder dedi. Öyle deyince arkadaşıma gondericem o getirecek dedim ama o da Trabzon a gitmis on güne gelecekmis o kadar beklesem kesin orali olmazlar.

    Anlayan arkadaşlar sorun video da gözüküyor. Bu başka sorunlara yol açmaz derseniz böyle kullanacağım yoksa mecbur göndereceğim. Bu arada aldığım yer fatihde dört Yıldır bu işi yapan herşey burada adıyla satış yapan bir yer belki bilen vardır diye yazdım. Teşekkür ederim

    https://youtu.be/7hJFjINPqf4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 33kral33. -- 12 Aralık 2016; 23:46:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sorunun kaynagi baslikta gizli. sifirlanmis cihaz almisiniz. olabildiginizce dikkatli kullanin omurleri cok olmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    sorunun kaynagi baslikta gizli. sifirlanmis cihaz almisiniz. olabildiginizce dikkatli kullanin omurleri cok olmuyor.



    Hocam peki bu ekrandan nokta nedir? Gittikçe büyür mu yoksa olduğu gibi kalır mı? Dört yıllik mağaza sahibinden de ve kesinlikle toplama cihaz değil dedi almadan fakat şimdi kargo ile göndermeye bile güvenmiyorum. Bilen biri ekrandaki nokta öyle kalır rahatsız olmazsan uğraşma dese tamam diyip rahatlayacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33kral33. 3 kullanıcısına yanıt
    Yani tabiki toplama degil diyecek toplama derse alirmiydiniz? ekrandaki nokta icin bisi soylemek zor bazi ekranlarda kalir bazilerinde buyur. imkan varsa degistirmeye bakin.garanti olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden sonra arkadaşım da mesaj atmış ona toplama sıfır cihaz demişler. Şikayet edecem diyince mi böyle yaptılar anlamadım. İstanbul da birisini bulmaya bakıyorum bugün kargoya veririm inşallah.
  • Öncelikle geçmiş olsun, hangi iletişim bu herseyburada iletişim adıyla internette satış yapan firma mı?, Ekran yanığı büyüyedebilir, aynı da kalabilir onun bir garantisi yok kardeşim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.