Şimdi Ara

55 Inc TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ben Amerika'da yasiyordum, gecen ay Turkiye'ye dondum. Televizyonlardan pek anlamiyorum, Amerika'dayken de 8 sene evvel bir tv almistim, bu seneye kadar onu kullandim. Simdi Istanbul'a dondugum icin burada da ev kurmak zorunda oldugumdan is televizyona geldi. Pek anlamiyorum ve sizin de bir fikrinizi alayim dedim.

    Sanirim Turkiye'de 4k yayin yok. Sadece TRT'nin bir haber kanali varmis, TRT'yi de ben izlemem ama gene de almisken 4k alayim diyorum. Cunku cok film ve Netflix izlerim.

    55 inch bir tv bakiyorum, hangi markalari ve modelleri tavsiye edersiniz? Turkiye'ye sanirim Amerika'daki gibi kaliteli mallari gondermiyorlarmis, oyle dediler. Ben LG 55EG910V alacaktim gecen hafta ama iyi ki almamisim. Forum'da baya elestirenler olmus, bir arkadasin tv'yi degistirmemisler mesela.

    Ben de tam bu yuzden size soruyorum. Turkiye'de sanirim markalar urunlerinin arkalarinda durmuyorlar. Ben New York'ta valla 5-6 senedir aldigim 3-4 tane telefonu, herhalde cesitli sebeplerle 10 kez degistirmisimdir, tek kelime etmeden ozur dileyip degistiriyorlar. Turkiye'de isler baska tabii ki, bu TV'lerin garantileri nelerdir? Degisme yaparlar mi? Ekstra bir sigorta yaptirmali miyim? Hangi 55 inch tv'yi tavsiye edersiniz?

    Dedigim gibi, Netflix cok izliyorum. Bilgisayardan Apple Tv araciligi ile film izlerim. Ama sanirim artik filmleri bilgisayardan usb'ye, usb'yi de tv'nin usb'ye takarak izleyebiliyorum, oyle dediler. Hangi tv'yi tavsiye edersiniz? Hangi markayi almaliyim?

    Simdiden tesekkur ederim.







  • sony 55x8505c almanı öneririm. kumanda üzerinden tek tuşla netflix e baglanıyorsun . ve tv hızlı sahneler olsun , renkleri olsun iyi bir TV. fakat netflixe türkiyeden baglanınca türkiyeye dair bir içerik görecekseniz. amerikadaki içerikleri görmek için sanırım vpn kullanmanız gerekiyor o konuyuda araştırın.

    bunun dışında torrent dan film indirirsiniz ve hard diske atarsınız. tv ye bu hardiski baglayınca ordanda otomatik izleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onnow78

    sony 55x8505c almanı öneririm. kumanda üzerinden tek tuşla netflix e baglanıyorsun . ve tv hızlı sahneler olsun , renkleri olsun iyi bir TV. fakat netflixe türkiyeden baglanınca türkiyeye dair bir içerik görecekseniz. amerikadaki içerikleri görmek için sanırım vpn kullanmanız gerekiyor o konuyuda araştırın.

    bunun dışında torrent dan film indirirsiniz ve hard diske atarsınız. tv ye bu hardiski baglayınca ordanda otomatik izleniyor.


    Tesekkur ederim. VPN olayini cozdum zaten, onu yapabiliyorum.

    Ama bilgisayar'daki filmi televizyona nasil atabilirim? Su anda Apple Tv uzerinden yapiyorum ama internet Amerika'daki kadar hizli olmadigindan bazen donuyor. Sanirim yeni tv'lerde usb'ler var, bilgisayardan filmi usb'ye, usb'yi de televizyonun arkasina sokunca direk izleyebilirim herhalde degil mi?

    Cunku magazalarda da baktigim zaman neredeyse hicbir zaman televizyonlarda normal kanallar acik olmuyor. Her zaman usb'den demo oynatiyorlar, usb uzerinden de film izleyemem mi? Zaten benim external hard-drive'da valla herhalde bi 500 film vardir.




  • usb den bağlayıp film izleyebilirsiniz. bütün hardiski görüp filmleri algılıyabilirmi bilmiyorum. benim çok yüksek boyutlu birçok klasörün bulundugu bir hard diskim var ondaki filmleri görmedi. ama istedigim filmleri başka bir usb diske attım ordan gördü ve izledim.
  • LG 55UF8507 onerir misiniz yoksa Samsung UE55JU7000TXTK?

    3650 TL'ye buldum LG'yi, 3700'de Samsung.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCMV10 -- 12 Şubat 2016; 4:50:11 >
  • O fiyatlara teknosada 58uf830v modeli var suan forumda cok konusulan bir tv isterseniz onuda bi arasitirin yada alin tavsiye eden cok fiyat ve performans acisindan burdan bakabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114015183

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim cevap icin ama bir soru soracagim.

    58UF830v mi daha iyi yoksa 55UF8507 mi? Fiyat olarak karsilastirmaktan bahsetmiyorum, ozelliklere baktigimizda hangisi sizce daha iyi? Tek fark 3D'nin 8507'de olmasi mi yoksa baska ozelliklerde var mi?
  • MCMV10 M kullanıcısına yanıt
    Performans olarak ve panel olarak 830v onde diyolar 3d lerin paneli yavaslattigi soyleniyor olmamasi performans acisindan artisi gorunuyor. Ve 8507 de truemotion yok herkes bu eksikliginden bahsediyor.830v de truemotion var boyut olarakta buyuk ve az sayida var suan gec kalirsaniz bulamayabilirsiniz baya talep oldu forumdan takip ettigim kadariyla yazdim herkes f/p urunu oldugunu soyluyor ve alanlar memnun uydu alicisi ile ilgili ufak tefek sorun yasayanlar var uydu ve kanal bulamadiklarini soyluyorlar canaklada ilgili sorun olabilir ama hepsinde oluyor bu tur sorunlar digiturk dsmart gibi kutu ile kullanilcaksa problem yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plazma TV deneyiminiz yok ise şimdi size buradan ne anlatsam boş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playstyle

    plazma TV deneyiminiz yok ise şimdi size buradan ne anlatsam boş

    E var ama.
  • sony 55x8505c kullanıyorum. genel olarak memnunum. görüntüler bence iyi. usb ye film atıp izleyebiliyorum gayet rahat. diğer servisleri kullanmadım bu konularda yorum yapamam (netflix vs.)
  • MCMV10 M kullanıcısına yanıt
    e o zaman olay şuna dönüyor o zaman TV derken, TV den ne anladığınız önemli !?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playstyle

    e o zaman olay şuna dönüyor o zaman TV derken, TV den ne anladığınız önemli !?



    Abi alt tarafi bir tavsiye sorduk, sen isi felsefeye doktun yav :)
  • MCMV10 M kullanıcısına yanıt
    ebat konusuna girmeden söyleye bileceğim tek şey

    1080p düşünüyorsan plazma TV 2. el temiz kullanılmışını bulsan bile düşünmeden al !

    4K ve üzeri istiyorsan LG
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playstyle

    ebat konusuna girmeden söyleye bileceğim tek şey

    1080p düşünüyorsan plazma TV 2. el temiz kullanılmışını bulsan bile düşünmeden al !

    4K ve üzeri istiyorsan LG

    Abi 4k istiyorum, dedigim gibi ben genellikle sadece Netflix ve mac izliyorum. Yani sizler benden fazla bildiginiz icin bazi teknik terimler kullaniyorsunuz, anlamiyorum.

    Samsung UE55JU7000TXXH ile LG 55UF8507 arasindayim. Bir turlu karar veremedim.
  • MCMV10 M kullanıcısına yanıt
    Samsung 60ju6470 3999 liraya düşmüş büyük ekran isteyenler için çok iyi fırsat ve indirim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCMV10 M kullanıcısına yanıt
    samsung alma çünkü samsung 'larda ekran filitresi yok !!!
    LG al, pasif 3d gözlüklü olanlardan ! bu 3D için değil ama üzerindeki 3d filitresi polorize filitre arka led aydınlatmadan gelecek olan
    UV yani yaz ayındaki güneş tam dik açı ile güneşin en zarar veren ışık dalga boyunu polorize filitre kabaca ışığı %50 engelliyor !
    bu açıdan ailesi olan herkese önce sağlık, sonra görüntü kalitesi açısında LG yi öneriyorum

    birde 50" üzerini fazla düşünme çünkü 50" üzeri gereksiz ve rahat izlemek için baya bir geri gitmen gereke bilir !

    40" ideal mesafe 1 ile 3 metre arası
    50" ideal mesafe 2 ile 4 metre arası
    60" ideal mesafe 3 ile 5 metre arası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 12 Şubat 2016; 20:15:20 >
  • Tesekkur ederim.

    Abi bu tv'lerde ne cok dikkat edilmesi gereken husus varmis yaaa, ben araba alirken bu kadar dusunmemistim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.