Şimdi Ara

5651 Loglama Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5651 Sayılı kanun gereği işletmeler internet çıkışı verdikleri kişilerin kişi bilgilerinin logunu tutmak zorundadır.



    5651 Sayılı Kanunun tüm kapsamlarını karşılayan loglama ve hotspot yazılımını sunuyoruz.

    Bulut Teknolojisi
    Tüm lokasyonlarınızı tekbir 5651 loglama yazılımı üzerinden yönetebilirsiniz. Müşterileriniz hangi lokasyonda kayıt olursa olsun aynı bilgilerle iLoglama üzerinden internet çıkışı sağlarlar.

    Tübitak Zaman Damgalı
    Loglama Programı, Loglarınızın anında tübitak zaman damgası ile mühürlenir. Tübitak zaman damgası tübitak’ın logları özelbir şifreleme yöntemi ile şifreleyip bu şifreyi tübitak damgası olmadan çözülüp değiştirilmesi mümkün olmayan yapıdır. Loglama hizmeti alırken. Tübitak zaman damgası olup olmadığını ısrarla sorun.

    Müşteri Arşivi
    Daha önce internet çıkışı verdiğiniz müşterilerin arşivi Loglama Programında, tutulduğu için geriye dönük olarak raporlama yapabilirsiniz. Örneğin 5.03.2018 tarihi ile 10.03.2018 arasında kaç kişi internetinizi kullanmış gibi birçok filtrelemeyi loglama yazılımından yapabilirsiniz.

    İçerik Filtrelemesi
    Loglama yazılımı üzerinden, internetinizi kullanan kullanıcılara oluşturduğunuz gruplar ile içerik, video, sosyal medya, dowloand gibi engellemeler yapabilirsiniz. Örneğin müşteriler benim wifim’den video izlemesin, yada abc . com’a girmesin gibi engellemeler yapabilirsiniz.

    Hız limiti
    Loglama Sistemi ile internet çıkışı sağladığınız kişilere gruplar ile hız limiti tanımlaması yapabilirsiniz. Örneğin Personellerim 3mbps hızda müşterilerim 2mbps hızda yönetim 5mbps hızda internetten faydalansın gibi tanımlamalar yapabilirsiniz.

    Uzak Erişim
    Bulut sistemi kullanmasının avantajı ile istediğiniz heryerde hotspot yazılımının tüm özelliklerini kullana bilirsiniz.

    5651 Loglama5651 Loglama







  • ben bu konuda araştırma yaparken bilgilog diye bir programa rastladım. inceledim . tc kimlik no doğrulama,sms doğrulama ile sisteme giriş yaptırıp loglama yapıyor. otel restaurant programları ile entegre olabiliyor. tavsiye ederim web adresiwww.bilgilog.com
  • coslat bu konuda iyi bir firmadır kesinliklehttps://www.coslat.com/5651-log-server-cozumleri
  • 5651 ile ilgili firmaları araştırdığımda bulut tabanlı bir sistem olan,http://www.subgatenetwork.com/ u buldum, burası diğerlerine bakarak sosyal medya desteği açısından baya mantıklı geldi, kafe işletmecisiyim, müşteri geldiğinde tc mevzu olduğunda biraz sıkıntı çıkarıyor yada yabancı uyruklu kişi.
    Burasının sistemi tc ve pasaport doğrulamasının yanında sosyal medya girişi sağlaması -bir çok platformdan- bizi müşteri ile yüz göz olma durumunda kurtardı. Teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.