Şimdi Ara

5800 mp4 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadaşlar eskiden çevirme programlarıyla mp4 formatına çevirdiğim filmleri oynatıyordu her türlü filmde başarılı oluyordu ama son zamanlarda aynı programlarla çevirdiğim filmler oynamıyor desteklenmiyor diyor. Telefona format attım hafıza kartına format attım ama gene de sorun devam ediyor. Bu en son firmware lerden sonra oldu gibi geliyor bana 3.1 yapmıştım. Aynı sorunla karşılaşan varsa bi yardımcı olsun arkadaşlar teşekkür ederim



  • kardeş hangi programla çeviriyorsun bilmyorum ama ben allok kullanarak çeviriyorum benzer sorunu bir defa yaşadım. Çözünürlük ayarını 352x240 olarak değiştirdiğmde sorun düzeldi. Son güncellemesini yapmadıysan tavsiye ederim harita falan yenilenmiş ama biraz yavaş açılıyor :)
  • Total video converter önerirm.. ben o programla videolarımı çeviriorum. hiçte bi sorunla karşılaşmadım
  • Bende de aynı sorun var telefonum 5800,imtoo mpeg encoder kullanıyorum kalitesi düşük olarak çevirince (AVC yada PSP mp4 modu) hepsini açıyo ama kalite düşüyo ve izlenmiyo rahat açıkcası ama direk mp4 e çevirince kalite aynı kalıyo ve çok güzel seyri oluyo fakat bu seferde telefon her çevirdiğimi açmıyo ööle kalıyosun vala..Bunu nasıl hallederiz bi bilginiz varmı acaba çok sinir bozucu bi olay ya..
  • 4 gözle core player'ı bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eko2005

    sevgili arkadaşlar eskiden çevirme programlarıyla mp4 formatına çevirdiğim filmleri oynatıyordu her türlü filmde başarılı oluyordu ama son zamanlarda aynı programlarla çevirdiğim filmler oynamıyor desteklenmiyor diyor. Telefona format attım hafıza kartına format attım ama gene de sorun devam ediyor. Bu en son firmware lerden sonra oldu gibi geliyor bana 3.1 yapmıştım. Aynı sorunla karşılaşan varsa bi yardımcı olsun arkadaşlar teşekkür ederim



    http://forum.donanimhaber.com/m_36480944/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36480944 buradaki yönergeleri ve programı kullanırsan sorunsuz istediğin videoyu convert edersin.




  • Format Factory öneririm. Kolay ve kullanışlı bir program.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 13 Ocak 2010; 17:21:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.