Şimdi Ara

5d mark 2 almak üzereyim sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç ay önce 70d makinamı sattım. Şimdi yine ihtiyaç halindeyim, almışken ff olsun dedim. Bir ilan Sahibi ile anlaşma arifesindeyim, 90k Shutter sizce ürkütücü mü? Vizör de az bulanıklık var dedi kozmetik iyi durumda ve fiyat 2100 tl (50mm lens ve cf kart dahil) bana da sadece 50mm lazım olacak. Bir de almaya gittiğimde dizüstü götüreceğim Shutter kontrol etmek için, bana bir program önerin ki gittiğim yerde sorun olmasın tanısın cihazı. Net olmayacak malum. İnce eleyip sık dokumak zorundayım, bir aksilik durumunda olmayan bütçe ile nalları dikerim. Saygılar



  • 5D Mark II'nin Canon tarafından belirtilen en düşük perde ömrü 150.000 çekimdir. Ama bu yüzellibininci çekimde makina kullanılmaz hale gelecek demek değil. Tabii tam tersi de geçerli; perde, 150.000'ini görmeden de arıza verebilir ve değiştirilmesi gerekebilir. Fotoğrafçı Oleg Kikin'in 2007'den beri yürüttüğü "perdeniz kaç çekime kadar dayandı" araştırmasının sonuçlarına göre 250.000'i gören birçok Mark II sahibi var, 250.000-500.000 arası ömürleri gören makinalardan çoğunda perde hala sağlam:

    5d mark 2 almak üzereyim sorularım var.


    Tabii ki sonunda elektronik biraz şans işi ama perdenin (her ne kadar belli bir ücret karşılığı da olsa) değiştirilebilir olması kameranın kullanım ömrünü daha da uzatmış oluyor.




  • Teşekkürler, alıyorum mutlaka cihazı. Sağolsun opsiyonladı benim için ve kapora kabul etmeden kaldırdı ilanı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.