Şimdi Ara

5S mi Note 3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum sorarsanız gayet memnunum ama artık eskidi oyunlarda fps düşmeleri kaçınılmaz oluyor bende değiştirmeye karar verdim elimde 2 seçenek var ya note 3 ya iphone 5s , aldığım telefon 3 yıl idare etsin istiyorum telefonu yoğun kullanan biriyim whatsapp,oyun vs şarj önemli bu yüzden ama uygulama kaliteleride önemli tabi ki bu yüzden acayip kararsızım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler (Telefonu suudi arabistandan getirticem o konudaki düşüncelerinizide alabilirim)



  • Size iOS mu Android mi hitap ediyor önce ona karar verin ona göre seçim yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bixie

    Size iOS mu Android mi hitap ediyor önce ona karar verin ona göre seçim yapın


    Açıkcası ıos daha hoş ve stabil geliyo android ise daha karmaşık ama ıos 1gb ramle androidin 3gb ramini yakalayabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batu771

    merhaba arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum sorarsanız gayet memnunum ama artık eskidi oyunlarda fps düşmeleri kaçınılmaz oluyor bende değiştirmeye karar verdim elimde 2 seçenek var ya note 3 ya iphone 5s , aldığım telefon 3 yıl idare etsin istiyorum telefonu yoğun kullanan biriyim whatsapp,oyun vs şarj önemli bu yüzden ama uygulama kaliteleride önemli tabi ki bu yüzden acayip kararsızım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler (Telefonu suudi arabistandan getirticem o konudaki düşüncelerinizide alabilirim)

    Eğer iPhone kullanıcısıysanız Androide geçişte bocalayabilirsiniz. En iyisi bir Note 3 bulup bir saat kadar kurcalayın. Androide geçen pek çok Apple kullanıcısının pişman olduğunu gördüm. O kadar para verilecek yazık bence. Başka bir seçim kriteri de ekran boyutu. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Amacınız neyse ona göre seçin. İnternet, oyun, film, fotoğraf için büyük ekran seçebilirsiniz. Cep telefonu seçimi için yazılmış güzel bir yazının bulunduğu bağlantıyı BURADA Paylaşıyorum. Telefon için tavsiye isteyen arkadaşlar göz atabilir. Sitede güncel telefonların kullanıcı yorumları da var.




  • Hocam bence kesinlikle iPhone 5s. Gerek stabilite gerek prestij.. iPhone kullanmasam bile çevremde arkadaşlarımda var 5s görebileceğiniz en güzel telefonlardan birisidir bence. Samsung'un üstüne birçok model çıkar, Note3'te unutulur ama iPhone 5s en az 3-4 hatta 5 yıl unutulmaz. Hala iPhone 3GS bile almaya bakanlar var. iOS kesinlikle bütün herşeye bedel. Zaten kalite Apple'den sorulur. Özel bir telefon ve özel bir işletim sistemi için kesinlikle iPhone 5s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batu771

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bixie

    Size iOS mu Android mi hitap ediyor önce ona karar verin ona göre seçim yapın


    Açıkcası ıos daha hoş ve stabil geliyo android ise daha karmaşık ama ıos 1gb ramle androidin 3gb ramini yakalayabilir mi ?

    Tokatlar bile.Burda Samsung'tan bahsediyoruz.Görebileceğin en kötü arayüzlerden biri olan Touchwiz kullanıyor.




  • iphone 6'yı bekle bence.
  • Herkese çok teşekkürler sanırım iphone devam edicem abimin telefonundan bakınca (note 2) gayet karısık geldi cidden arayüzü fena iphone 6'yı beklemem için param denkleşmişken alıyım diyorum hocam günümüzde sürekli yeni ihtiyaçlar çıkıyo para çarçur olmasın
  • Vala iphone çok hızlı be karseşim :) note 3 den çopl daha hızlı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyebilceksen Iphone 6 öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 15 Mart 2014; 10:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dert bende de var şuan ikisi arasında kararsız kaldım. Düşününce note 3 ilk başta daha cazip daha özellik dolu bir telefon geliyor ama benim huyumdur bir süre sonra telefondan sıkılacam belki kalem günlerce yerinden çıkmayacak sadece facebook whatsapp gibi uygulamaları kullanıp telefon görüşmesi yapacam ve telefonu değiştirmek isteyecem. iki telefonun bir farkı kalmayacak.
    Bu durumda telefonu satmaya kalksam note 3 bana zarar ettirecek 1500 tlye bile bulunuyor bugünlerde 2. eli. 5s in ise bana zarar ettireceğini düşünmüyorum. Sonuçta yaza i6nın geleceği söyleniyor. Bu yüzden bana 5s daha cazip geliyor. 1 saat içinde kararımı verip alacam ikisinde birini hayırlısıyla :)
  • batu771 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en doğru kararı vermişsiniz hocam. iPhone kalitedir
  • batu771 B kullanıcısına yanıt
    Note 3

    note 3 bikere android

    ve sen oyun oynamayı seviyosun anladığım kadarıyla o yüzden sana büyük ekran lazım bu yüzden note 3 al bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.