Şimdi Ara

5th Avenue Apple Store Anilari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar dert cile doldum burada size biraz anlatayim dedim.

    Pro order ciktiktan sonra cikan cihazin unlocked oldugundan emin olamadigim icin siparis vermedim. Birkac gun sonra zaten shipping tarihi 3-4 week olmustu bile. New yorktayim 4 ayligina geldim. Ilk gunku surayi gordukten sonra aklimi kaciracaktim cihaz bulunmasinin imkani yoktu.
    Ardindan 1 hafta kadar her gun ugradim sordum, cihaz yok dediler hep.
    Isin ilginc yani burada basliyor. Gecen 2 gun once siraya girme umuduyla 2. defa geceden gittim, ilkinde plus bu sabah gelmeyecek dediler donmustum. Bu sefer direk bu sabah cihaz yok carsamba gelin demeye basladilar. Gelen herkesi de yolladilar. Orada 2-3 gundur geceleyen otele verecek parasi kalmamis birkac turk arkadas yalan soyluyorlar sabah 9 da satiliyor dedi. Bi umit beklerken baska bir urfali arkadas store'a inmis ucak biletini gostermis israr etmis vs almis gelmis cihazi. Sok olduk tabi.
    Tum gece bugun iphone gelmeyecek dediler ve herkesi yolladilar. Sabah oldu iphone yok denilen store'da 8 gibi sira yapildi girdik. Saka degil en az 200 iphone satildi. Plus yine yoktu ben yine almadim arkadasim aldi.
    Dun uyuyakalmisim gidemedim siraya bu sabah plus da satmislar.

    EVET SIMDI ASIL SORU SU BU GECE SIZCE SIRAYA GIRMELI MI PLUS BULMAK ICIN? akil verin kafayi yiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zasermon -- 2 Ekim 2014; 4:25:15 >







  • Ekran dışında büyük farkları yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yanlış yerdesin. Git başka storelarda dolaş. Dünyanın en bilinen ve satış yapılan 5.ave'de ilk ay alma şansın çok zor. Ben defalarca gidip bulamamışken şansıma Atlantic Cityden aynı anda 5 tane almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    tavsiyeye ihtiyacim yok ekran benim icin yeterince onemli bir fark. Ayrica 5s sahibi biri degilim android ucuzluk bi cihazla idare ediyorum sattim eski 5 imi sifirlatip. Simdi alma iznim var mi elestri bombacilari?
  • Hiç girme bence,Eğer store da çalışanlara soruyorsan sabah vardı bitti die muhabbet çekiyorlar 5s zamanında yaşadım tecrübe ile sabittir. Hiç bulaşma 5 ave de verizon a falan bakarsan bulabilirsin ama 50-100usd fazla fiyat çekebilirler..
  • Otobuse atla Pittsburgh'a gel hem gezmis olursun ertesi gun donersin oteller ucuz Priceline'dan bulabilirsin. Greyhound kalkiyor Penn Station'dan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orası hep aynı bende alamamıştım , zaten tüm dünyanın karaborsacıları orada sırada sanırım .vaktin varsa new Jersey veya tren istasyonunun oradakini denesen daha iyi gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okulum var kardesim oyle cikip alip gelme durumum yok be hocam
    bakalim dun gece gitmedim bu gece deneyecegim sansimi
  • Benzer sıkıntıları 2012'de abim Miami'de i5 bakarken yaşamıştı.
    Miami'deki storelardan birine 8-10 cihaz falan geliyordu her gün. Alamadı tabi. Sonunda birinci sıradaki elemanın yerini 100 dolara satın almış, ikinci sıradaki elemana da 700+100 dolar vererek aldırmıştı. Yine de cihazlar 1350 liraya falan gelmişti o dönem.
    Hayırlısı olur inşallah sizin için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.