Şimdi Ara

6 gün tatil var ailemin yanına gitmek istiyorum abes mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ilk sene daha bayramda 11 gün 29 ekimde 5 gün evdeydim. şimdi komiteden önce 6 gün boşluk var gitmek istiyorum yine annem diyo gelme kal orda alış. 6 gün yurtta olucam sabah 8 akşam 10 ders çalışcam aralarla birlikte. hiç dışarı çıkmadan bide. fakülteden kimseyi görmeyecegim sonuçta. gelme diyor bana burda fazla arkadaşım yok samimi olduğum yurttan 3 4 kişi var. ve dersler cidden zor çalıştığım çok odaklanma gerektiriyor. gideyim evde çalışayım diyorum. yok. oğlum okuyor demekten utanıyorum diyor bide. tıp okuyorum kazandım geldim şimdi baskı yapıyor sizçe haklı mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Anneniz oglu tip okuyor diye utaniyormu? Sulalede herkez M.I.T. bilgisayar, elektronik ve matematik mezunu sanirim.. Anca oyle bir durumda tip okuyan bir evlattan utanilir bence. Bir diger aklima gelende, sulaledeki genclerin hepsi 18 yasinda kendi isini kurup, ticaretle zengin oldu, mercedesler villalar yatlar katlar yapti falan..
    Sacmalik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abes değil gayet normal.haklı değil bence.''oğlum okuyor demekten utanırım diyo bi de'' bu ne demek oluyo diye sormalısın bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.