Şimdi Ara

!!! 60 Milyon TL Uçtu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ın başarısızlıkları, Sarı-kırmızılı ekipte rekor kayba neden oldu

    Lig, Avrupa ve kupada adeta ‘paramparça’ olan Cimbom, bu başarısızlığı nedeniyle maddi yönden de büyük kayıp yaşıyor. Aslan’ın bu sezonki gelir kaybı 60 milyon TL’yi buluyor

    Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Galatasaray, bu doğrultuda inanılmaz bir gelir kaybına uğradı. Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda adeta paramparça olan Aslan, bu paralelde yaklaşık 60 milyon TL kaybetti.

    Ligde oynadığı 27 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik, 14 de yenilgi alan Sarı-Kırmızılı ekip, bu yenilgi ve beraberlikler yüzünden 11 milyon 625 bin TL’lik performans priminden mahrum kaldı. Naklen yayın ihalesi çerçevesinde Futbol Federasyonu tarafından her galibiyete 750 bin, beraberliğe ise 375 bin TL verilmesi nedeniyle Galatasaray bu hüsranı yaşadı. 14 yenilgide 750’şer binden 10 milyon 500 bin, 3 beraberlikte de 1 milyon 125 bin TL olmak üzere toplam 11 milyon 625 bin TL’lik müthiş bir kayba uğrayan Galatasaray, ayrıca Süper Lig’de sıralamaya giremediği için de büyük bir darbe yedi.

    SIRALAMA PRİMİ BİLE YOK

    Süper Lig’de şampiyon olan takıma 15 milyon lira, ikinciye 12 milyon lira, üçüncüye 9 milyon lira, dördüncüye 6 milyon lira, beşinciye 3 milyon lira, altıncıya da 1.5 milyon lira başarı primi verildiği için, Galatasaray bu çerçevede de önemli bir hüsran yaşadı. Sarı-Kırmızılı ekip, en kötü ihtimalle ikinci olsaydı kasasına haliyle 12 milyon TL girecekti ve de Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkını elde edecekti.

    AVRUPA’DA DA YARALI

    Şampiyonlar Ligi’ne katılan takımlara ayakbastı parası 7.2 milyon Euro başta olmak üzere UEFA havuzundan en az 14 milyon Euro (30 milyon TL) verildiği göz önünde bulundurulursa, zararın çerçevesi daha büyük boyutlara ulaşıyor. Galatasaray’ın bu kaybına Ziraat Türkiye Kupası’ndaki yaklaşık 6 milyon TL’lik kaybı eklemeyi de unutmamak gerekiyor. Çünkü Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan her takımın kasasına 3.5 milyon TL giriyor, kazanılan her galibiyet ve geçilen her tura da ayrıca prim veriliyor.

    LİGDE KAYBEDİLEN PERFORMANS PRİMİ: 12 MİLYON TL
    LİGDE KAÇIRILAN DERECE PRİMİ: 12 MİLYON TL
    ŞAMPİYONLAR LİGİ VE HAVUZ KAYBI: 30 MİLYON TL
    KAYBEDİLEN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI: 6 MİLYON TL

    (Habertürk)







  • Sanki her sene sampiyon oluyoruz, sampiyonlar ligine gidiyoruz, Turkiye kupasini aliyoruz.
  • En cok izlediğim programdı Telegol ama artık hiç izlemek istemiyorum.. Olayları Dramatik şekilde anlatarak insanların duygularıyla oynuyorlar.O sene hangi hangi takım kötü gidiyorsa üstlerine gidiyorlar ki bunlara kim bu hakkı vermiş bilmiyorum.Hakaretlerinin yönetim dışında camiaya kadar gittiklerinin yeni yeni farkına vardılar ama biraz geç oldu tabi.
  • iste adnan polat ın iyi oyuncuları satıp 3-5 kuruşun lafını yapıp kar edecem diye iyi oyuncu almamasının zararı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.