Şimdi Ara

60 olunca yapılması gereken itemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben şimdi mistik oldum.PvE serverda 60a kadar kastım ve şu an kafam darmaduman hangi itemleri yapsam şaşırdım. İlk önce herkesin yapacağı steadfast(whnm) setini yaptım. sonrası için her yeri araştırdım kimisi strikeforce yap diyor kimisi whhm yap diyor kimisi bazılarını whhm bazılarını strikeforce yap diyor.Tabi en sona nightforge kalıyor.
    1-) Steadfast(whnm) itemlerine + basmalı mıyım? Kaça kadar basmalıyım?
    2-) İtemlerin hangisini whhm hangisini strikeforce yapmalıyım? whhm bildiğim kadarıyla 3 çeşit hangi whhmyi yapmalıyım? ve bunlara + basmalı mıyım ve masterwork eklemeli miyim? ekleyeceksem + kaçta eklemem lazım?(+0da daha kolaymış diye duydum emin değilim)
    3-)Nightforge'un pvp ve pve seçenekleri var. Strikeforce'unda böyle seçeneği var mı? varsa ben healler olduğum için hangisini tercih etmeliyim?
    4-)Buna çok zaman var ama sorup kafam rahatlasın istiyorum :) Nightforge'u pve serverda pvp yapmak mantıklı mı bir healler iken ya da bunda da itemlerin bazılarını pvp bazılarını pve yapmak mı gerekiyor?
    5-)Ve son sorum hiç bilmediğim bir alan. Conjuct diye bi item var pvp galiba o da. o üstteki itemlerden birine eşdeğer mi? Yapmalı mıyım?

    edit:
    6-)Sormayı unutmuşum visionmaker(vm), visionmaker2(vm2) olayı nedir? Niye strikeforce ve nightforge olarak kalmamış bunların adları? :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semberas -- 27 Mayıs 2014; 14:11:18 >







  • Kafamda deli sorular diyorsun Bende yeni 60 oldum archerım ve steadfast kasıyorum sonrasında banada mchm yapıp mark düşür set yap diyorlar ama steadfast ile hard yapamam diye düşünüyorum. arsa bu gear setlerden anlayan bir kişi, iyiden kötüye sıralayıp nasıl temin edileceklerini yazarsa sevinirim.
  • eskiden beri oynamadığın belliydi ilk itemin adı vision maker 1 di sonra vision maker 2 diye kaldı. Bu arada pve serverinde 3vs3 lere girerim diyorsan pvp itemi yapabilirsin cojuct dediğin item 1 üst item yapman için lazım
  • PVP oynamıyorsan strıkeforce yapma.

    PVE oynuyorsan whhm ıtemlerını diz.


    steadfast whnm ıtemlerı +9 yeterli.


    VM2 lere hıc bulasma yenı 60 olmussun ne paran yeter ne bısey aklından cıkar dırek
  • Speadfast al ama hiç uğraşma + vurmayla masterwork deneme bile. Git WHHM den üst düşür onu yap master work onu artıla. Gloves ve bot da strikeforce aldınmı onlarıda yaptınmı 10 numara 5 yıldız gear olur sana.

    Ben priest im ve bunları kullanıyorum.
  • Arkadaşlar oyunda 2 tip item var. İlki PvE (Moblar ve zindanlar için), ikinci PvP(Duel ve savaş için) itemleri. Şimdi yeni oynayanlar olarak PvP itemini sona bırakın derim. PvE itemini oyunun temel taşıdır ilk yapılması gerekenidir. PvP itemi için öyle bir aciliyet yoktur. Çünkü oyunlarda sürekli zindanlarda görev yapacaksınız size şuan lazım olacak PvE itemleridir.
    PvE sırası ile steadfast set<WHHH set<(VM2 =Vision maker 2=nightforge set PvE). VM2 için ilk önce VM1 yapmalısınız. Uğraştırıcıdır ve sabır gerektirir. Whhm set ile arasında fark vardır ama o kadar uğraşıya değer midir siz karar verin. Ben şahset vakit darlığından yapmadım ama whhm set sizi süründürmez. O kadar büyük bir fark yok bana göre, tabi görüşten görüşe değişir. Mesela aynı takılarla vm2 itemi full +12 set ile item levelin 171 olur ve fazladan extra silah ve koruma bonusların olur(giysi + ların fazla). vhhm full +12 set ile item lvlin 170 olur ve giysi bonusların vm2 ye göre az olur. Bir de harcadığın emek cabası. bana göre whhm itemi fiyat performans itemi :D.
    PvP item için sırası ile conjuc<strikeforce<nightforge pvp. Nightforge itemini yapmak ölüm, oyunun eskiden bugından bugundan faydalanan yapmış. Günün çoğununu oyunda geçirenler için, yapılabilir bir item. Bunda battlegraund, vs lerden kazandığın killin spear puanlarıyla artı yanında visionmaker 1 itemi ile yapılıyor. Baya uğraştırıcı zor ama pvp nin en üst itemi. Yapan var mı var. Neyse sizi yıldırmayayım. Strikeforge için daha az uğraştırıcı whhm ile vm2 gibi 2 item arasında fark gibi stikeforge ile night forge arasında vardır. Aga uğraşacam yardıracam diyorsanız yapın aga, görelim. Killing spear kolay kazanılmıyor ve pvp item yapımı için bazı npc lerde satılan ve bu spear puanı ile alınan metaryalleri istiyor. Dahası bu metaryallerden çok istemesi. Yani çok puan kasman lazım. Hadi hayırlısı.
    Sonuç aga fazla uğraşırım yaparım diyorsan. PvE için ilk steadfast-whhm set-VM2 set yolunu izlemelisin. Steadlere +9 a kadar basman kafi whhm ye basabilirsen silah ve kolluğa +12 basman iyi olur. Bu şekilde zindanlarda sıkıntı çekmessin. Daha sonra vm2 ye koşarsın. PvP itemde de uğraşırım dersen night forge kasarsın. Ondada vm1 itemi ve bol bol lazım olacak killing spear kasacaksın.
    Ben fazla uğraşmam ama fiyat performans itemi istiyorsan whhm ve strikeforge yi tavsiye ederim. basın +12 ye canavar hacı. oyunun tadını çıkartın.




  • Semberas S kullanıcısına yanıt
    bak şimdi. 60 levela geldiğinde alabileceğin en iyi set nightforge'dur. ama bunu yapabilmen için sana bir sürü materyal gerekecek o materyallerin bazıları dungeondan düşecek bazıları parayla alınacak ve o dungeonlara girmen için belli düzeyde itemların olması lazım. pve için dungeonlardan düşen en iyi set whhm setidir (mystic için quick weapon). silahını ve chestini whhm'den al eldiveni ve botu strikeforcedan yap. şimsi strikeforce nightforge pvp setinden sonra kolay yoldan alabileceğin en iyi pvp seti. şimdi şöyle bi durum var nightforge pve seti pvp için strikeforcedan daha iyi ama yapması nightforge pvp setinden daha zor. chesti whhmden al deme sebebim de whhm chestinin senin classına göre bir skilline fazladan özellik eklemesi. mesela thrall of wrath 10 saniye daha uzun durur gibi atıyorum. strikeforce chestinde bu yok. ama strikeforce eldiveni pvp için nf pve eldiveninden de iyi. o yüzden botla eldiveni strikeforce yap chest silah whhm den. conjukt ise wonderholme dungeonı ile strikeforce gelmeden önce kullanılan pvp setiydi. strikeforceları kendin craftlayacaksın designlarını alıp, conjukt parçalarını alıp bi kaç parça ekleyip strikeforcea dönüştüreceksin. masterwork hakkında o denileni bende duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum ben genelde 100 mes biriktirip öyle denerim garanti olsun diye. visionmaker conjukt şimdinin strikeforceu iken en sağlam setti hem pvp hem pve de gidiyordu. nightforge ise şu anki en iyi cratlanan set ve bunun için sana vm1 lazım designlarını alıp bakarsın. bütün sorularının cevabını verdim +rep teraziye tıkla




  • VM1: 35% healing + 9% speed or 21.5% healing + 17.5% speed
    WHNM: This is junk
    WHHM - intense: 18% healing + 9% speed + 14.4% cd reduction
    WHHM - quick: 12% healing + 13.5% speed + 14.4% cd reduction
    C.Conjunct: 18% healing + 13.5% speed + 7.2% cd reduction
    VM2: higher base healing modifier + 18% healing + 13.5% speed + 14.4% cd reduction

    Arkadaşlar silahlar için böyle bir istatistik buldum. Bir healler için vm1 silahı mı yoksa whhmlerden birini mi seçmek mantıklı? ayrıca herkes quick öneriyor. intense'de %18 var. Bana %35 çok büyük bi oran gibi geldi. yine kararsızım :)
  • Ben warrior oynuyorum ve vm1 weapon kullanıyorun. Kalan bütün setim wh. Dungeonlarda sorun çıkmıyo ve PvP lerde güzel damage verebiliyorum. Sana tavsiye bellicarum creditlerin ve killing spree puanlarına güveniyosan Strikeforce(vm1) weapon yap derim.Zaten +12 WH keen silahıyla +12 vm1 silahın statları aynı gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.