Şimdi Ara

600-900 TL arası kulaklık önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde böyle bir konuyu başka forum sitesinde açmıştım ama ne var ki hiçbir şey yapmadığım halde ben yemişim oradan. Açamadım da ben de daha fazla uğraşmak istemeyip adını çok duyduğum donanımhaber hesap oluşturayım dedim. Yani, bunu anlatma sebebim lütfen tam anlamıyla bilginiz yok ise kulaklık önermeyin bayadır bekliyorum ve 2 yıl falan kullanacağım bu kulaklığı benim için önemli yani. Müzik,nadiren oyun,film-dizi,video için bu fiyat bandında en iyisi hangisidir? (Bu arada bilgisayarım yok şuan için ve dönüştürücü almaya üşeniyorum 3.5mm jack girişi olsa güzel olur) iyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karizmaadam -- 25 Mart 2024; 18:46:6 >



  • JBL Quantum 100 önerebilirim.

  • Psyduckcs P kullanıcısına yanıt
    Havit gamenote ürünlerinin bazıları sizce bundan daha iyi değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karizmaadam kullanıcısına yanıt

    Daha iyileri tabi ki var ama aradaki marka kalitesini karşılayacak bir fark olduğunu düşünmüyorum.

  • Psyduckcs P kullanıcısına yanıt
    Marka kalitesi ne gibi fark çıkarır ki? Önemli olan modeli değil mi? Yani, havit f/p üreten bir yer ama jbl de bilmiyorum gerçi. Ama adını vs çok duydum ve çok kullanan da gördüm kaliteli bir marka sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karizmaadam kullanıcısına yanıt

    Zamanında iyi kötü 4 5 kulaklık değiştirdim. Markadan markaya malzeme kalitesi ve kulaklığın ömrü çok değişiyor ayrıca müzik olarak da kullanacağın için direk jbl söyledim diyebilirim. Oyun konusunda çok çok iddialı olarak görmesem de müzik konusunda piyasada çok önde olduklarını düşünüyorum.

  • Psyduckcs P kullanıcısına yanıt
    Jbl modellerini çok incelemedim. bu yüzden özelliklerini bilmiyorum ama genelde jbl alan zaten müzik için alıyor. Dediğim gibi çok oyun oynayan birisi de değilim genelde müzik dinler,video/film dizi falan izlerim. Bunların kalitesi de çok önemli benim için. Şahsen, bu kadar üstünde durmamın bir başka sebebi de rampage aldıktan sonraki hayal kırıklığını yaşamak istememem. Teşekkür ederim sanırım bu modeli tercih edeceğim. Tek sıkıntısı (giriş seviyesi tabii ki çok birşey beklememek gerek ama) mikrofon performansı biraz kulak kanatıcı bence. Herneyse zaten çok konuşan birisi de değilim. İyi günler dilerim!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Başka kafalardan çıkan fikirleri de değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. İyi günler 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.