Şimdi Ara

6230i 'CİLER BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.115
Cevap
1
Favori
214.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZORZORRO

    Arkadaşlar 6230i 'de görüşmenin sesli kaydını yapmanın bir yolu yok mu ya? Biri var desin lütfen. (SL45 bile yapıyormuş.)


    Arkadaşlar, diğer topicde öğrendiğime göre görüşmenin sesli kaydı yapılabiliyor.

    Görüşme esnasında Seçenekler - Kaydet diyorsun ve kaydediyor.

    Ama orada bir arkadaş üç dakika kısıtlama olduğunu söylemişti. (6230 için.) 6230 veya 6230i 'si olan arkadaşlar görüşme yaptıklarında kayıt ederek deneyip bakabilirler mi? Toplam üç dakika kayıt hakkı mı sadece, yoksa her görüşme için ayrı bir üç dakika mı? (Ekranda saniyeler geri sayıyor sanırım kayıtta.)
  • 60 dakika kayıt yapabiliyor.
  • Arkadaşlar ben de 6230i aldım geçen gün. Mükemmel bir telefon. Ekran küçük dense de, görüntü çok güzel. Telefon küçük ve bu nedenler uzun zaman popüler durumda olur bu cihaz. Ses kalitesi çok iyi. Bluetooth uyumu açısından da iyi. (6230 kullandığımda sorunlar yaşamıştım.)

    EDGE hızı mükemmel. Operatör ayarları falan kendiliğinden var. Sadece operatörü seçiyorsun ve wap MMS gibi ayarlar şak diye hazır oluyor.

    Telefon fiyatı da uygun. Genpa çıkışlı 656 milyona aldım. (Kredi kartıyla tek çekim ödeyince, %2 den 13 milyon fazla verdim o ayrı.) Acaba bu cihazlara vergideki %6 dan %20 ye olan artış yansımamış mı diye de kafama takıldı. Çünkü telefon yeni çıktığı da göz önüne alınınca ve vergisi de fazla olunca 800 falan bile olabilirdi. Ve o zaman çok pahalı olurdu gerçekten.

    Bana kalırsa symbiansız en iyi cihaz 6230i şu an piyasada. Symbian olsa da zaten pek kullanmayacağım için benim için ideal.

    Küçüklüğü ve marifeti açısından, alınabilecek en iyi cihaz bu bence. Herkese tavsiye ederim. Parayı denkleştiren 6230i siz kalmasın.




  • İşte bu da 6230i ile çektiğim ilk fotoğraf. Aceleyle çektiğim (makinayı sarstığım) için ve ışık şartları uygun olmadığı için çok net çıkmamış olabilir.

    (Fotoğraflar genelde 200KB'dan fazla yer kapladığı için foruma eklemek sorun oluyor.)

    Sizin de çektikleriniz varsa ekleyin.

  • bende alacam bu telden hiç kullanmadım , kullananı da görmedim,,sizlere güvenerek alcam...ama spot alcam inşallah bu yasa dan dolayı yamuga gelmeyiz.yamuga gelirsem yaparım
  • İşte güneş altında bir yakın çekim. Güneş ışığı direkt alınınca, gölgeler çok karanlıkta kalmış doğal olarak.
  • Bu da gölgede çiçek böcek fotoğrafı. Pardon böcek yokmuş.
  • Bu telefona e-posta ayarı nasıl yapıcaz? Mesela hotmail olur mu? Ya da hangi free e-mail sunucusundan mail hesabı almam gerekir? Kullanışlı oluyor mu? Heveslendim ve yapmam lazım.

    Bilen birileri açıklayabilir mi?
  • Bu telefonla MSN girmek mümkünmü agile msgr çalışıyormu acaba ?
  • msn giremezsin diye biliyorum.

    beyler 6230i ninortalama spot fiyatını bilen varmi
  • Spot fiyat 480-500 YTL arası diye duydum.

    MSN 'e ise girilebiliyor. Aşağıdaki adresten ister MSN ister ICQ 'ya girebiliyorsun.

    wap.tjat.com
  • tesekkurler ya bunu ogrendiğim iyi oldu.bi soru daha sorcam öncedende sordum ama emin olmak için gene sorcam sarjı ortalama kac saat gidiyor.kullananlar varsa bi zahmet cevaplayabilirmi.
  • Şarj sorusuna cevap verebilmem için henüz biraz erken benim için. İlk iki-üç şarjdan sonra kendine gelir batarya biliyorsun ki. Bu nedenle benim ilk şarj 1 günü biraz geçti. Ama 24 saat boyunca hep elimdeydi telefon. Sürekli kurcaladım. Kurcalamayla da epey düşüyor bekleme süresi. Saatlerce radyo da dinlemiştim.

    İkinci şarj 4 gün gitti. (Daha az kurcalamıştım.)

    6230 (düz) kullandığımda hiç kurcalamadan 8 gün rekorum vardı. 6230i 'yi de hiç ellemezsen bir hafta civarı gider diye düşünüyorum. Bu süre, telefonu ve özellikleri kullanma şekline göre düşüyor tabii. Kullanmıycaksak niye aldık ki hem yani di mi?
  • Arkadaşlar; 6230i 'ye msn.com mailimin ayarını yapmak istiyorum. Ayrıntılı olarak yazıp anlatabilecek kimse var mı ki?

    Bir de kullandıkça, "İyi ki almışım" diye düşünüyorum. Ama diğer kullananların fikirlerini de merak ediyorum. Memnun olmayan var mı?
  • arkadaşlar ver.3.30 daki değişiklikleri bilen var mı?
    txt dosyalarını tanıyor mu? bt. den aktarımlarda gelen dosyalar işin sesli uyarı ve kaydetme,silme seçenekleri konmuş mu?
    bunlarla ilgilenen varsa lütfen anlatsın.
  • 3.30'daki değişikleri bilmiyorum ama, iletim raporlarını topluca silememe durumu 3.30'da hala çözüme kavuşmamış diye duydum.
  • V3.30 'dan sonra daha yeni versiyon çıktı mı arkadaşlar 6230i 'de?
  • Arkadaşlar yaklasık bir ay önce 6230i aldım karşılaştığım bazı problemler var yardımcı olursanız sevinirim:
    1- 512'lik mmc kart taktım fakat bluetooth ile veri alışverişi yapamıyorum(bilgisayardan) sürekli hata veriyor. Nasıl halledebilirim?
    2- Herhangi bir görüntüyü mpeg'i mesela 3gp formatına çevirmek istiyorum (nokia multimedia player ile) fakat en fazla 10 snlik kısmı çeviriyor telefona direkt mpeg yada avi okutabilir miyim veya bu 10 snlik süreyi uzatabilir miyim?
    3- Bu telefonda hafıza dolana kadar video kaydı yapılabilir deniyor fakat ne kadar uğrassamda 25sn üzerine çıkaramadım bu konuda yardımcı olurmusunuz?
    4- Biliyorum çok uzattım ama son bir soru bu telefona yükleyebilecemiz programlar özellikleri ve wap adreslerini yazarsanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler
  • 6230i telefonumun ne kadar bekleme yapacağını ölçmek için son şarj ettiğimde, çok çok az kullandığım hattımı açık tuttum. Bugün şarjı tam bitti ve telefon tam 9 gün bekleme yaptı. (2-3 çok kısa konuşma ve 2-3 sms attım sadece ve menüyü de çok az kullandım.)

    Yoğun kullanınca böyle olmaz tabii ama, 9 gün çok iyi bir bekleme süresi bence.
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: ZORZORRO

    6230i telefonumun ne kadar bekleme yapacağını ölçmek için son şarj ettiğimde, çok çok az kullandığım hattımı açık tuttum. Bugün şarjı tam bitti ve telefon tam 9 gün bekleme yaptı. (2-3 çok kısa konuşma ve 2-3 sms attım sadece ve menüyü de çok az kullandım.)

    Yoğun kullanınca böyle olmaz tabii ama, 9 gün çok iyi bir bekleme süresi bence.


    Edit: Pardon arkadaşlar yanlış hesaplamışım. 5 Ağustosta şarj etmişim en son ve 8 günmüş bekleme süresi. Ama yine de oldukça iyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.