Şimdi Ara

649 TL FATURA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR FATURALI HAT KULLANIYORUM 44 TL OLAN FATURAM 649 TL OLARAK GELDİ.SEBEBİ İSE 1000 DAKİKAM BİTTİKTEN SONRA AŞIM YAPMIŞIM.BİR DEFA MESAJ GELMİŞ 1000 DAKİKANIZ BİTTİ DİYE AMA BEN O MESAJI FARKETMEDİM.ŞUANDA ÇOK BÜYÜK BİR MAĞDURİYET İÇERİSİNDEYİM.
    BU FATURAYA İTİRAZ HAKKIM VAR MI YA DA YOKSA YAPILANDIRMA YAPILABİLİR Mİ ?
    LİSANS ÖĞRENCİSİYİM VE NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.
    KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR YA DA BU ŞEKİLDE KÖTÜ TECRÜBE YAŞAYANLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.



  • sorunun çözümüne yardımcı olabilecek bir fikrim yok ama faturalı hat kullananları anlamış değilim bu riskler faturasızda yok işte mis gibi faturasız kullanın neden faturalı kullanıyorsunuz? faturasıza geçirmek için bala bulayıp 3-5 lira indirim gösterip sonra böyle bindiriyorlar...
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Yüksek kapasiteli paketler faturalı olunca daha uyguna geldiği için ama şuan şu gelen faturadan dolayı çok dertliyim.
    1 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle birşey başıma geliyor.
  • Yapicak pek bir sey yok neden dersen asim ucretleri faturadada yazar dk si 70kr vs diye ona gore hesaplanir btk nin sahibi baban olsa gene sildiremez sildirmesi yasal degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.



    Faturalı hat rahatliktir. Otomatik ödeme verirsin. Kontör yükleme bilmemne bunlarla uğraşmaszin.



    Benim kardeşim hariç tüm ailem faturalı kullanır. Önemli olan ne konuştuğunu ne kadar İnternete girdiğini bilmek. Onu da online işlem merkezinden sadece on saniyeni alacak şekilde takip edebilirsin.



    650 TL sadece konuşma yüzünden geldiyse yapacak bir şey yok. Dk si 60 kuruş paket aşım ücreti olan bir pakette 10 dk konuşsan 6 lira 100 dk konuşsan 60 lira 1000 dk konuşsan 600 Lira yapar. Demek ki bu ay sadece konuşma yüzünden gittiyse 1000 dk ekstra konuşmuşsun. Keşke takip etseydin ne konuştuğunu.



    Ya da dk bittiğinde ilave dk alsaydın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 dakika suren bittigin de faturaya ek ucret yansiyacagini bilmiyor musun hocam? Kusura bakma ama faturali hat kullanmak luks isi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam peki deki trip kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam da 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadın.Bu dönem ne olduysa takip edemedim.Dikkatsizliğimin bedelini şuan da acı bir şekilde ödüyorum.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Keşke
  • Kusura bakmada suç tamamen senin, neyin itirazını yapacaksın? Kendin diyorsun sms atmışlar ama farketmemişsin. Dikkatsizliğinin kurbanı olmuşsun burda suç faturayı yansıtanda değilki.
  • Bir mağduriyet gözükmüyor uyarmışlar sen takip etmemişsin yapacak bir şey yok paşa paşa ödeyeceksin malesef otomatik alım yapan paketler vardı turkcell'de paket bittiğinde yenisi alıyor paket aşımı yapmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.