Şimdi Ara

65 inç 100hz f/p televizyon arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 65 inç 100hz alabilceğim fiyat performans bakımından en uygun piyasada ki televizyon hangisi?
    Önerebilceğiniz modeller nedir? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Bende aynı özelliklerde arayış içindeyim.

  • +1 bende aynısından arıyorum :)

  • dolar euro derken tv piyasası uçtu gitti 5 binlik tv ler 9 bin oldu 9-10binlik segmentler 15binlere çıktı dolasıyla artık fiyat performans diye bişey kalmadı ha dersenizki bu piyasaya göre f/p modeli nedir samsung q60a modelidir geri kalan aynı fiyat aralığındaki tv ler berbat ips paneller ne parlaklık var ne kontrast gündüz aydınlık odada tv bile izleyemezsiniz keyifle yalnız şöylede çok önemli bi durum var edge led 50hz tv ye 17bin veren adam yıllarca kullanacağı cihaz için 5 bin daha fedarkarlık yaparsa x90j alabiliyor ve parasının karşılığı çok daha fazla almış oluyor bana göre fiyatlarını haketmeselerde şuanki piyasada beklentisi olan adam için f/p modeli x90j modelidir ama ben düz adamım parlaklık kontrast yeterli düzeyde olsun ekrandaki görüntü beni tatmin etsin derseniz q60a işinizi hertürlü görür ama 5bin verip çok daha iyi bi tv alabilirsiniz (mağazada aradaki farkı çok anlayamayabilirsiniz aydınlık ortam olduğu için ve demolar oynatıldığı için) özetle bu yılın f/p modelleri bunlar ama q60a modelinin 17bin ettiği piyasada x90j 25de eder :) bu arada mağazadaki demolara aldanıp ips lg panelleri philipsleri sony x80j gibi tv leri almak gibi bir hata yapmayın eve gelince karanlıkta yada gündüz güneş alan oadada ben ne yaptım dersiniz :)





  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Amazonda şu an 20.000 civarında sanırım X90J tercih etmek en mantıklısı olacak.


    amazon
    Sony BRAVIA XR65X90J 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart TV 4K Ultra HD Full Array LED TV, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B097YBVQ9C
  • PHILIPS 65PUS9206 için de iyi diyorlar.

  • Ben de aynı özellikte cihaz arıyorum. Detaylarda boğuluyorum şuan. 20-22 bütçemi çok zorlayacak.

  • fathTR kullanıcısına yanıt

    philips marka ve servislerin durumunu iyice araştırın derim ayrıca philips tv bölümünü tpvisiona sattığından beri kalite yerlerde...


    Adem Helvacıyoutube
    Böylece yetkili servislerin son kullanıcıya uyguladığı suiistimal içerikli hareketlerin bir nebze de olsa önüne geçmeye çalışabiliriz. PHILIPS Kullanıcısı Herkesi Anakart Seri No Kontrolü Yapmaya Davet Ediyorum derken gayet ciddiyim, sizlerin de bu konuda bana destek olması gerekiyor zira bu bilgileri ne kadar hızlı yayarsak bu markanın TÜRKİYE temsilcilerine de ancak o şekilde geri adım attırtabiliriz.
    https://www.youtube.com/watch?v=CANCht4UUpE
  • Ben hala 100/120 hz gerekli mi acaba diye düşünüyorum. Xbox ve ps videolarına baktım biraz, hz yükselince cihazlar görüntü kırpmaya başlıyorlar. 60 hz de arkada daha fazla öğe bulunmakta. 120 hz ise multiplayer oyunlarda öne çıkmakta, başka bir numarası yok gibi. 60 hz ile single player oyunlar oldukça akıcı oynanmakta.20k + tl gibi bir parayla sanki 75 inç tvlere de yürünülebilir. Öte yandan ben de oldukça git gelde kalıyorum. Şu sony x90 fena değil gibi, Samsung QE-65QN90A 20k bandında olsa direkt alırdım. 28k çok abartı. 55 inçleri 18k civarında. 10 inç devasa bir fark (+%50 boyut farkı var). Eskiden derdimiz 4k idi. Şimdi 60 hz 4k insana acaba dedirtiyor. 512 kblık bilgisayarlardan geldiğimiz hale bak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.