Şimdi Ara

65' Sunum Televizyonu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Toplantı odalarımızda sunum yapabilmek için 65" TV ler almak istiyorum. Aydınlık ortamlarda projeksiyon sorunlu ve lambası patlayınca sarf olarak görüldüğünden garantiye alınmıyor.

    TV hem daha çevreci, hem gündüz görüş daha iyi. Lakin Fiyat biraz sıkıntı.

    Aslında HD görüntü yani 1080 bana yeter. 4K şart değil yinede 4K panellerin daha başarılı kontrastları varmış.

    Uyduymuş, Akıllıymış, uçuyor kaçıyor özellikleri ile ilgilenmiyorum. Onlar artık bonus. (Curved istemiyorum)

    HB de telefunken var 3000-4000 bandında ama güvenemiyorum.

    Kontrast bence bu konudaki en önemli kriter.

    Fiyat konusunda da orta bir projeksiyona denk ürünler almak istiyorum.

    Bilgisayarı hem VGA hem de HDMI olarak bağlayabileceğim. TV ler arıyorum.

    Öneriniz nedir?



  • Full hd isterseniz vestel 65FA8500
    4k panel isterseniz LG 65UH650V

    modelleri işinizi goreçektir. İlk başta yatırım maliyeti dediğiniz gibi yüksek ancak perde lamba vs işin içine girdikçe birkaç yıl içinde kendini amorti edecektir diye düşünüyorum. Ayrıca vga bağlantıda 4k çözünürlük alamazsınız dvi yada hdmi olmalı. Tek kablo kullanalım ayrica Tv den ses gelsin istiyorsanız sadece hdmi baglanti kullanmaniz gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsunuz VGA üzerinden 4K görüntü alamam. Yinede VGA bağlantısı olsun istiyorum. Belli olmuyor insanlar HDMI olmayan bilgisayarlar ile de gelebiliyor.

    Diğer taraftan Vestel Paneline güvenin mi demek istiyorsunuz. Kontrast durumu nedir bu panelin? LG yada Samsunga den mi?
  • Vestel panele kesinlikle güvenmeyin. Evimde film izlemek için alsam asla vestel beko seçelim almam. Ancak toplantılarda sunumlarla kısacası ofis ortamı medya tüketimi için ideal olacaktır. Vestel in alt modelini uzun zaman toplantilarimizda kullandık. Herhangi bir sıkıntı görmedik. Ancak izleme mesafeleri 3 metre ve fazlasiysa 4k ya gerek yok sürekli yazıların okunamadigi için şikayetler alacak ve bilgisayarda olceklendirme yapmak durumunda kalacaksınız. Yeri gelecek bir başkası sunum yaparken 4k ölçekli olmadığı için zorluk yaşayacak. En iyisi full hd panel almanız olacaktır. En nihayetinde dijital içerik tuketeceksibiz.ve çoğunluğunu sunumlarınız oluşturacaktır. Full hd hangi paneli alırsanız alın hdmi ve vga girişi olunca işinizi görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta en son koctasta beko nun 65 inc tv si vardi fiyatı 4600 civarında olması lazım. Ancak modeli vs aklımda değil ne yazıki. Bu tv yi geçtiğimiz ay yenibosna koctasata gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel 65FA8500 ben evimdede kullanıyurum fiyatına zaten laf yok çok iyi fiyata satılıyor servis ve garantisi bence çok iyi tercih edebilirsiniz.
  • Bilgi olsun diye yazıyorum.

    Öncelikle ilgilenip cevap yazanlara teşekkürler.

    4 adet aldım adedi 3.5k ya.

    Gayet iyi çalışıyorlar. Bir tanesinde ölü pixel çıktı. Ardından tüm dikeyde bir çizgi oldu. Servis geldi değişim verdi. 1 Hafta sonra değiştirildi.

    Ben memnunum işimi görüyor. Gündüzleri artık toplantı odalarında perde kapatmak ve karartmak zorunda kalmıyoruz. Toplantı verimliliğini arttırdığını gözlemleyebiliyoruz.

    Bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.