Şimdi Ara

6500 Classic (Çin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1,3 mp kamera
    bluetooth
    mp3 çalar
    fm radyo
    512 mb hafıza kartı
    menusunde turkce kelımeler bazen kullandıgımız turkceyle uyusmuyor
    sağlamlıgına bır sey dıyemem kullanan arkadaşlar vardır elbette

     6500 Classic (Çin)


     6500 Classic (Çin)







  • eksık kalan resımler

     6500 Classic (Çin)


     6500 Classic (Çin)


     6500 Classic (Çin)




  • hocam bırakın bu çin mallarını ya bir 6500 ları eksikti zaten...
  • haklısınız hocam ama çin dunyası tum ulkelerı cok fena bır sekılde etkılıyor. Sonucta uretım yapamayan bır ulke olduk.
    Hakkımıza hayırlısı dıyelım
  • Sarı rengıde cok farkılı duruyor

     6500 Classic (Çin)
  • sadece nokia yazısından kolpa oldugu anlaşılıyor çok dandik olmuş bence almaya degmez
  • bi kere telefonun ekranını dokunmatik yapmakla işin içine ediyorlar
  • dokunmatık olmasa daha ıyı olabılır fakat sonucta dokunmatıgı kullanmadan da rahat bır sekılde kullanabılıyosun estetık acısından dıger cıft sımlılere gore guzel bır model
    quote:

    Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

    bi kere telefonun ekranını dokunmatik yapmakla işin içine ediyorlar
  • brakın bu çin mallarını artık ....hepsinin içeriği aynı isimleri ve modelleri yani kasaları değişik kasalar kopya içi aynı yyyyyaaaaa tttttuuuuutttttaaarrrrrssssaaaaa.diye piyasaya gelmiş.SAĞOLSUN BİZM HALKIMIZDA BALIKLAMA ATLADI......İDDAA EDEİYORUM BU YIL SONUNDA BU ÇİN MALLARI HERKESİN ELİNDE KALACAK VE DE NE SERVİS BULACAKLAR NE DE TAMİRCİ DOĞRU ÇÖPE ATACAKLAR BUNLARI
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ARIKAN

    brakın bu çin mallarını artık ....hepsinin içeriği aynı isimleri ve modelleri yani kasaları değişik kasalar kopya içi aynı yyyyyaaaaa tttttuuuuutttttaaarrrrrssssaaaaa.diye piyasaya gelmiş.SAĞOLSUN BİZM HALKIMIZDA BALIKLAMA ATLADI......İDDAA EDEİYORUM BU YIL SONUNDA BU ÇİN MALLARI HERKESİN ELİNDE KALACAK VE DE NE SERVİS BULACAKLAR NE DE TAMİRCİ DOĞRU ÇÖPE ATACAKLAR BUNLARI


    +++9.249.823.482.918.273.812 katılıyorum
  • Çin malı ürünlerin profesyonel servisleri mevcuttur ülkemizde. Ve normal cihazlara oranla tamirleri daha uygun fiyatlıdır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Totensee

    haklısınız hocam ama çin dunyası tum ulkelerı cok fena bır sekılde etkılıyor. Sonucta uretım yapamayan bır ulke olduk.
    Hakkımıza hayırlısı dıyelım

    Her türlü kalite düşüyor ve ucuz gözükse de fiyatını haketmiyor bunlar bence...
  • bence bu çin malları her ne kadar kalitesizde olsa ucuz oluyolar ve fiyatlarını sonuna kadar hakediyolar 200 ytl ye gidip bir e250 almakdansa gidip tv li kocaman dokunmatik ekranlı bir çin malı telefon almayı tercih ederim
  • Bence alma orjinal olmadığı belli oluyo
  • kamera netlıgıde guzel 2,00 megapikselın aynısı dıyebılırım. menusude tam turkce olmus olsa cıft kart olarak kullanılabılecek bır telefon.
    Ayrıca hastanelerdeki cihazlar bıle çin üretimi oldugunu hatırlatırım yanı hayatımızı bıle onların elıne baglı gecırıyoruz
  • alıp kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırlarsa doğru dürüst fikir sahibi olabiliriz
  • Evet arkadaşlar bende 200 ytl ye almayı duşünüyorum yarın 6500 classic çift hatlı :) alıp kullananlar varsa bişeyler soylesınlerde bılelım.
  • ALINTIDIR(http://cepcanavari.tr.ADLI SİTENİN ANA SAYFASINDAN)
    Anycool satıcılarının sitesinden kendi isyanlarını(yakınmasını) aynen kopyaladım.BİLGİLERİNİZE SUNARIM.SEVGİLER...


    ARKADAŞLAR BU telefonLAR SPOT GELDİĞİ İÇİN HİÇ BİRİNİN GARANTİ BELGESİ YOKTUR. İMEİ KAYITLARI GENELDE ŞÜPHELİDİR. ONUN İÇİN MMS VE GPRS AYARLARINI YAPMAK İÇİN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN. NEDEN Mİ? GENELDE ÇAKMA İMEİ OLUYOR BUNLARDA. YANİ ESKİ 5110, 3310 GİBİ TELEFONLARIN İMEİ NUMARASI GİRİLİYOR. DOLAYISIYLE O TÜR TELEFONLARDA MMS VE GPRS OLMADIĞI İÇİN SİZ DE AYARLARI YAPIP GÖNDERME YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN OPERATÖRDEN KAÇAK BİR TELEFON KULLANDIĞINIZ TESPİT EDİLEBİLİR. BENCE BU TELEFONLARIN ÇİFT HAT AYNI ANDA AKTİF, TELEVİZYON VE YÜKSEK SES ÖZELLİKLERİ YETMELİ BİZE. DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN FAZLA İŞTAHLI OLMAMAK GEREKİR.
    BU FİYATA BU ÖZELLİKLER GERÇEKTEN HARİKA. AMA TABİKİ DE TELEFONUN BAZI DEZAVANTAJLARI VAR. NEDİR BUNLAR DERSENİZ HER GÜN YENİ BİR MODELİ KARŞIMIZA ÇIKIYOR. AMA ASLINDA DİKKAT EDERSEK BİRBİRİNDEN PEK FARKI YOK. TV, ÇİFT HAT, DOKUNMATİK EKRAN, YÜKSEK KALİTE DE SES VE KULAKLIKSIZ RADYO. HEPSİNİN ORTAK ÖZELLİKLERİ. UFAK TEFEK EKSTRA ÖZELLİK YA DA TELEFONUN TİPİ GİBİ FARKLILIKLAR DIŞINDA HEPSİ DE AYNI.
    İŞİN EN İLGİNÇ YÖNÜ BU TELEFONLARI İNTERNET ORTAMINDA SATAN ARKADAŞLAR MAALESEF TELEFONU KULLUNMAYI BİLE BİLMİYORLAR. SATTIĞI TELEFONUN RESMİNİ ÇEKİP İLANLARA KOYMAKTAN ACİZ SATICILAR VAR. DOLAYISIYLA TEK BİR KİŞİNİN YÜKLEMİŞ OLDUĞU RESMİ ALIP ÜZERİNDEKİ YAZIYI DEĞİŞTİRİP KOYUYORLAR İLANLARINA.
    BU DURUM İYİ BİR ALICININ AKLINI MUTLAKA KARIŞTIRIYOR. BAKIYORSUNUZ İLANLARDAKİ RESİMLERİN ÜZERİNDE %90NINDA TELEFON DÜNYASI YAZILARI VAR AMA SATICILAR FARKLI... İNSANA PES DEDİRTİYORLAR. BAKIYORSUNUZ AYNI MODEL TELEFON İLANDA 328YTL OLARAK VERİLMİŞ AMA HEMEN ALTINDAKİ AYNI MODEL TELEFONUN İLANINDA İSE 280YTL YAZIYOR! HEMEN İNSANIN AKLINA BİRİLERİ BİZİ KAZIKLIYOR MU SORUSU GELİYOR. NASIL GELMESİN Kİ? YA O YÜKSEK RAKAM İLAN VEREN SATICI FAZLA PARA ALARAK KAZIKLIYOR YA DA AZ ÜCRETLİ İLAN VEREN DAHA KALİTESİZ ÜRÜN SATARAK KAZIKLIYOR BİZLERİ. ÇIK ÇIKABİLİRSEN İŞİN İÇİNDEN.
    TELEFON BİR TUTKUDUR, HASTALIĞA KADAR GÖTÜRÜR İNSANI. TEK BİR ŞEY YAPMAK KALIYOR BİZLERE. ELEYİP SIKI DOKUMAK. HADİ HAYIRLISI DİYORUM. UMARIM KAZIKLANAN GRUBA DAHİL OLMAZSINIZ!!!



    BU TELEFONLARLA 3-5 DAKİKA BİR KONUŞ BAKALIM NASIL BAŞIN AĞRIMAYA BAŞLAYACAK.SEVGİLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 7 Temmuz 2008; 18:42:09 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_Boss

    Çin malı ürünlerin profesyonel servisleri mevcuttur ülkemizde. Ve normal cihazlara oranla tamirleri daha uygun fiyatlıdır.


    Bu profosyonel servisler nerede ve neden daha ucuzdur ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: l3attleaxe

    Evet arkadaşlar bende 200 ytl ye almayı duşünüyorum yarın 6500 classic çift hatlı :) alıp kullananlar varsa bişeyler soylesınlerde bılelım.


    Al arkadaşım sende al ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.