Şimdi Ara

6870 kullananlar yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. şu aralar 6870 i almayı düşünüyorum fakat aklımda birkaç soru var. bu karta sahip olan arkadaşlar battlefield 3 yada 4 de antiailasing ve gölge ayarı kapalı, çözünürlük 1600*900 yada 1920*1080 de multiplayer da "en az" kaç fps görüyorlar. bakın ortalama fps yi sormuyorum en az kaç fps yi gördüğünüzü soruyorum. cevabınız gerçekten çok önemli



  • kullanmıyorum ama bf3 full hd de medium 1600x900 de high bf4 te ise birer derece aşağı çekerek rahat oynanıyr aa ve gölge kapalıysa fps de 35 üstü olacaktır
  • 35 az bence hocam. çünkü youtubdaki vidolarda çekim yaparken bile en düşük 30 fps yi görüyor oyun. ve bütün ayarlar full de olmasına rağmen(battlefield 3) bence nerden baksan en düşük 45 olur. tabi kartı kullanan arkadaşlar bilgilendirirse daha güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: googlecan

    35 az bence hocam. çünkü youtubdaki vidolarda çekim yaparken bile en düşük 30 fps yi görüyor oyun. ve bütün ayarlar full de olmasına rağmen(battlefield 3) bence nerden baksan en düşük 45 olur. tabi kartı kullanan arkadaşlar bilgilendirirse daha güzel olur.

    hocam çözünürlük çok büyük etken aynı zamanda internet bağlantın da buna etki edecektir. harita büyüklüğü vs. çok etken olan bi durum 35 üstü gelir en ağır ortamlarda 35 e kadar düşecektir
  • internet bağlantısıyla fps nin ilişkisini çözemedim açıkcası. http://www.youtube.com/watch?v=6X7qqdhYwpM videoyu koyan oyuncu kayıt yapmadığı sırada high ayarlarda 60-70 fps aldığını söylüyorki bu ortalama fps dir. yani dediğin pek mantıklı gelmiyor bana. neyse hocam bekleyelim ve görelim bi hayırsever 6870 sahibi aydınlatsın bizi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: googlecan

    internet bağlantısıyla fps nin ilişkisini çözemedim açıkcası. http://www.youtube.com/watch?v=6X7qqdhYwpM videoyu koyan oyuncu kayıt yapmadığı sırada high ayarlarda 60-70 fps aldığını söylüyorki bu ortalama fps dir. yani dediğin pek mantıklı gelmiyor bana. neyse hocam bekleyelim ve görelim bi hayırsever 6870 sahibi aydınlatsın bizi :D

    aynen
    kastım fps değil akıcılığı etkiliyor internet bağlantısı diğerleriyle yazınca araya karışıyor




  • Hocam Sapphire HD 6870 kullanıyorum. BF3 'de herhangi bir sıkıntı çekmedim uzun zamandır oynuyorum. Ama BF4 daha oynamadım o yüzden kusura bakma.
  • önemli değil. zaten 3 yada 4 demişim. ikisinden biri olur. şimdi 10 dk zamanın varsa senden ricam ilk mesajda belirtiğim ayarlarda online multiplayer olarak oyunu test etmen. hangi harita en çok kasıyorsa onu aç. çatışmaların yoğun olduğu, patlama efektlerinin havada uçuştuğu anda en az kaç fps gördüğünü söylersen güzel olur. bu arada en az 4 çekirdekli işlemci ve 4 gb ram olması lazım pc nde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: googlecan

    önemli değil. zaten 3 yada 4 demişim. ikisinden biri olur. şimdi 10 dk zamanın varsa senden ricam ilk mesajda belirtiğim ayarlarda online multiplayer olarak oyunu test etmen. hangi harita en çok kasıyorsa onu aç. çatışmaların yoğun olduğu, patlama efektlerinin havada uçuştuğu anda en az kaç fps gördüğünü söylersen güzel olur. bu arada en az 4 çekirdekli işlemci ve 4 gb ram olması lazım pc nde.

    Hocam yarın atarım bugün biraz meşgulüm. Kusura bakma. Yarın unutmassam detaylı bir şekilde atacağım.
  • ne zaman uygun olursan hocam acelesi yok. şimdiden teşekkürler :)
  • googlecan G kullanıcısına yanıt
    bf3 konusundan çözünürlüğe göre 1600x900 da full ayarda rahatça oynarsın ama bf4 için aynı şey pek mümkün değil
  • min fps'nin kartla alakasi yoktur islemciyle alakalidir.sana testi yapan adamda 4770k vardir sende pentium vardir ayni cikmaz.ekran karti 7970 bile olsa islemci kotuyse min fps'ler dusuk cikar.v-sync acar acmaz yanlis bir yoldasin kisacasi ekran kartina gore min fps sorarak.
  • asus hd 6870 kullanıyordum ve bf3ü 1920 ye 1080de akıcı bir şekilde oynayamıyordum bir türlü(multisini)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: creative13

    asus hd 6870 kullanıyordum ve bf3ü 1920 ye 1080de akıcı bir şekilde oynayamıyordum bir türlü(multisini)

    ultra mi yapiyordun?ben 6850 ile 1080p bf3 cok rahat oynamistim denedigimde 64 kisi multi.ultrayi 1gb bellek kaldirmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: creative13

    asus hd 6870 kullanıyordum ve bf3ü 1920 ye 1080de akıcı bir şekilde oynayamıyordum bir türlü(multisini)

    ultra mi yapiyordun?ben 6850 ile 1080p bf3 cok rahat oynamistim denedigimde 64 kisi multi.ultrayi 1gb bellek kaldirmiyor.

    ayarları hatırlamıyorum ama ultra olmadığına eminim
  • sadece işlemciyle alakası yoktur. ekran kartı,ram, işlemci bu üçü oyun performansını etkiler. işlemci ve ram de sıkıntı yok.
  • googlecan G kullanıcısına yanıt
    Bütçe arttırıp en azından 7850 ve özellikle 2gb kart alman bence daha mantıklı olur.Bütçe sıkıntılı ise 2.ele bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.