Şimdi Ara

6pin pcie kablosu yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni ekran kartı gelecek fakat 1 adet 6 pin girişim eksik (modüler kabloların olduğu psu kutusunu atmışlar büyük ihtimalle). Kablo yapmam lazım.

    Patlamış psu'dan 6 pin kablosunu kestim. 24pin girişinden ise 6 tane pin çıkarayım dedim, bir türlü çıkaramadım, xilence farklı pin mi kullanmış nedir anlamıyorum, her neyse evde başka bir kablo buldum onun pinlerini kolaylıkla çıkarıyorum.


     6pin pcie kablosu yapmam lazım
     6pin pcie kablosu yapmam lazım

    fakat pinin içinden kabloyu çıkarma kısmında tıkandım, pini çıkarıp diğer kestiğim kabloya taksam iş bitecek ama biraz fazla ufak ve özel aletler gerektiriyor gibi, hatta tek takmalık mıdır nedir bunlar, bilen var mı?

    Bu pinli olan kabloyu ortadan kesip diğer kestiğim kabloyla bakır kısımlarını bağlasam ve yaplıtsam çok mu asbürd olur, cdrom girişi olsa sallamam da önemli cihazlarda probleme gebe olur mu bu iş.







  • Görevi veri iletmek olan bir kablo olsa belki sorun çıkar derdim ama görevi elektrik iletmek olan basit kablolar olduğundan ister klemens kullan, ister kaynak yap, ister elektrik bantıyla tuttur farketmez. Pin sökmek için özel bir alet var o olmadan çok zor olur.
     6pin pcie kablosu yapmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.