Şimdi Ara

7.1 ses sisteminde sadece 2 uydu çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • X48 gigabyte anakart var tanıttım ses sistemini ve anakartın kendi ses driverinden sağ arka sol ön falan ayarlarını yaptım ve driverda tıkladığın hoparlörlerden ses geliyor ve doğru şekilde anakartın programında tüm hoparlörlerden ses geliyor bu şekilde ama müzik film falan açınca sadece önde ikisi çalışıyor windows xp kullanıyorm ve hoparlör ayarından 7.1 i seçtim ses denetimlerinden arka ve önlere sesin kısık yada açık olup olmadığını kontrol ettim hepsi doğru ama yok ses diğer uydularda uyuz etti beni.

     7.1 ses sisteminde sadece 2 uydu çalışıyor.



    jaklar doğru bi şekilde çalışıyor ve yandaki hoparlörlere tıklayınca hepsinden ses geliyor ama dediğim gibi xp seslerinde mp3 te falan yok yardım ederseniz çok makbule geçer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodcix. -- 1 Temmuz 2008; 11:24:29 >







  • değil 7.1 istersen 14.2 tak farketmez mp3ler stereodur! her zaman 2.1 çalar! dvd filmlerde vs. 7.1 kullanabilirsin ama mp3lerde asla! creative ses kartı almalısın creative ses kartlarında cmss 3D özelliği var o özellik sayesinde mp3leride 7.1 dinleyebilirsin! onun dışında onboard kartla 2.1 çalar. araştır bunun için yapılan bi kaç yazılım var ama oldukça başarısız. ayrıca bu konu forumda defalarca açılmış ve tartışılmış keşke sende biraz araştırsaydın.!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.