Şimdi Ara

7.2 inç ekran ve 5.000 mAh pil: Huawei Mate 20 X ile tanışın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • utanmadan birde nintendo ile kiyaslama yapmis. len sen onun bilgi ve tecrubesine bile yetisemezsin. sag sol konsol cikar ayni oyunlari cikar ayni grafigi ver sonra konus..

  • Her şey iyi de parmak izinin arkada olması büyük handikap. 1-2 senedir hayatımızda olan arkadan parmak izi seneye tarihe karışacak ve ekrandan parmak izi okuma artık her telefonda olacak. Bu saatten sonra ekrandan parmak izi okumayan telefon olmak parayı çöpe atmaktır onun haricinde gerçekten 4 4 lük telefon olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

    Note serisine alternatif olabilir mi bilmiyorum. Kalemli nice model tanitildi ama hicbiri piyasada kendine yer edinemedi. Gerci cogu giris-orta seviyesi idi. Huawei bakalim neler yapacak.



    Note, yillardir kendi segmentinde tek basina at kosturuyor. Eli guclu bir rakibinin olmasi iyi oldu. Kendine ceki duzen verir belki. Bunu note kullanicisi olarak söylüyorum



    Bir de bu segmenti tercih edenler zaten buyuk cihazda uretim yapabilmek icin tercih ediyor. Ama phablet kategorisinde bu kadar buyuk bir model, kullanilabilirlik anlaminda buyuk handikap olur. Samsung mega ile ve sony de z ultra ile bu kategoriye girisi denemisler, sonra vazgecmislerdi. Samsing zaten kemik bir kullanici kitlesine sahip olan note modelinin ekranini buyuterek yola devam etti.
    Note'a rakip olamaz çünkü kalem haricen satılıyor. Parası olana




  • Huawei türkiye bu modeli getirmeyecek sanirim.Daha onceki telefonum paralel ithalat mate 9du.Guncelleme kesinlikle almiyordu.surekli manuel guncellemek gerekiyordu umarim değişmiştir. Sirf bu yuzden ben almam mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montaj34

    Huawei türkiye bu modeli getirmeyecek sanirim.Daha onceki telefonum paralel ithalat mate 9du.Guncelleme kesinlikle almiyordu.surekli manuel guncellemek gerekiyordu umarim değişmiştir. Sirf bu yuzden ben almam mesela.
    https://www.youtube.com/watch?v=PTKHAM3ElDk

    Getirmeyecekmiş sadece Mate 20 Pro gelecekmiş videoda belirtiliyor. Ne kadar saçma. Oysa hem tasarım hem özellik olarak cezbeden 20 X idi beni...
  • Çok güzel de artık bunlara el değmiyor ki arkadaş. Fiyatlar aldı başını gitti.
  • Videonun başlığına kalem ile geliyor diye yazmışsınız ama videoda kalem göremedik...!

  • Pahalı olsa da efsane telefon olmuş... Telefonlar bu hızla gelişmeye devam ederse bilgisayarlar lüzumsuz olacak hatta çoğu kişi için durum şuan bu...

  • 40 mp sensör ve oled ekran ile gelecek olması efsane doğuyor gibi geldi bana; siz gidin ayfona 15 bin verin bu telefona 1000 doları çok görün, söyleyecek sözüm yok daha!
  • Huawei yine yaptın yapacağını 40mp ana kamera koydun ama modulü kasaya sığdırabilmek için OIS özelliği koymadın ki Mate 20 ve Mate 20 Pro'da aynı şekilde, güzel yolda gidiyorsun Samsung ve Apple izinden gitmiyorsun ama 3 adım ileri bir adım geri giderek ilerliyorsun olmaz öyle..

  • Getirseler alacağım, kamerası iyi, işlemci son nesil, hafıza büyük. En önemlisi bana büyük ekran lazım. Note 8 den buna geçebikirim ama getirmiyorlarki memlekete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.