Şimdi Ara

7/24 Vaillant Kombi ve Klima Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vaillant Servis | 0850 622 24 27 - Kombi Servisi - Klima Servisi


    Vaillant servisi olarak 2004 yılından itibaren bünyemizde oluşturulmuş olan İstanbul’un Avrupa ve Anadolu Yakalarına, mobil servislerimiz günün 24 saatinde size hizmet vermektedir.
    Vaillant Servis hizmeti isteyen Müşterilerimizin, merkez tarafından mobil ekiplerimize isim, adres ve iletişim telefon numaraları verilerek müsait olmaları halinde teknik servis hizmeti verilmekte, müsait bulunmamaları halinde ise müsait oldukları bir zaman aralığında hizmet verilmektedir. Eğitimli servis elemanlarımızın araçlarında mevcut tüm yedek parçaların servis hizmeti esnasında gecikmeye ve mağduriyete sebep verilmeden anında değiştirilerek onarım işlemi yapılmaktadır. Bazı kombi cihazlarının yaşam mahallinizin iç ortamında(mutfak, banyo vs.) bazılarının ise dış ortamda (balkon, teras vs.) kullanıldığı malumdur. İç yaşam mahallerinde kullanılan kombi cihazlarının insan sağlığına, dış mahallerde kullanılan kombi cihazlarının ise olumsuz hava şartlarına maruz kaldıkları tecrübe ile tespiti yapılmıştır. Bu nedenle kombi cihazlarının her yıl düzenli olarak periyodik bakımlarının yapılmaları gerekmektedir. Periyodik bakımları yapılan kombilerin ısı transferlerinin ve çalışma performanslarının yükseldiği görülmekle birlikte, kombilerin çalışma ömürlerinin uzadığı, düşük gaz sarfiyatı sebebiyle bütçenize ağır yükler getirmeyeceği uzmanlarımızın görüşlerindendir. Vaillant Servisi olarak bu hususlara dikkat etmenizi öneririz.

    Vaillant Kombi Servisii ve bakım ücretleri 2015 yılı itibari ile uygulanan ücretleri aşağıya çıkarılmıştır :

    Kombi arıza servis ücreti : 35.00 TL.

    Kombi bakım ücreti : 75.00 TL.

    Servis ve Bakım işlemlerideki ödeme yöntemleri şöyledir Servisinize gelen personelimize nakit olarak, Servis personelimizin işlem sonrası adresinizden ayrılmadan EFT veya Havale yolu ile, Herhangi bir bankanın Kredi kartınıza tek çekim olarak, (Anlaşmalı olduğumuz Bankanın kredi kartlarına en fazla 9 taksit olarak taksitlendirme yapabilirsiniz) 500.00 TL. ve üzeri ödemelerinizi 30 günlük vadeyi geçmeyen çek ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    - See more at:http://www.vaillantmerkezservis.com/kombi-ve-klima-servisi.html
     7/24 Vaillant Kombi ve Klima Servisi 7/24 Vaillant Kombi ve Klima Servisi 7/24 Vaillant Kombi ve Klima Servisi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.