Şimdi Ara

7.5k civarı laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.teknosa.com/asus-tuf-a15-fa506iibq018t-amd-r54600h-8gb-ram-256gb-pcie-ssd-4gb-gtx1650ti-156-fhd-60hz-win10-gaming-notebook-p-125037063?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwqrb7BRDlARIsACwGad7L-2obFE-0C3Gwo9EX0PkBKFO01g2W4EeW0LIV0yll6pzRSnYuRXEaAuhlEALw_wcB bu linkteki Asus hakkında yorumlarınız nelerdir? Bilgisayar mühendisliği okuyorum linux tabanlı yazılım geliştireceğim genel olarak.Ya da bu fiyata daha iyisi var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam 256 gb ssd hiçbir laptop alınmaz. sonradan taksanız dahi 256 gb'yi değiştirmek zor olur. onu geçelim eğer oyuncu laptopu alacaksanız kendi deneyimimi özet geçeyim.

    8100'e oyuncu laptopu aldım ve ısınma sebepli zaten tam performansı hiçbir laptopta kullanamıyorsunuz. hani turbo fan vs var ancak nereye kadar? ek soğutucu almadığını süre boyunca oyuncu laptopu kullanılmaz. ek olarak 11bin lira altında olan laptopların pil süresi 3 saatten yukarı gitmez (office kullanımında dahi - gaming laptoplar) aksini iddia edenlere pek aldırış etmeyin, adamlar öyle bir konfigürasyon yapıyor ki 100'den 70e düşene kadar çok yavaş ilerliyor sonra bi bakıyorsunuz hızla azalıyor. Bizim 100'den 70'e güzel bir süre kullanan elemanlar matematik dehaları hesap kitap yapıyorlar "yoo 5 saat gidiyor" diyorlar.

    bu laptopu iade ettikten sonra 7300'e mx330lu bir şey aldım. pişman mıyım? Türkiye'de doğmak en büyük pişmanlığım zaten. İlla bir şeyden feragat etmek gerekiyor. mx330'a 7300 lira para mı verilir diyenler olacak ancak eğer pili 7-10 saat arası gidiyorsa ve 1,5-1,7 kilo aralığındaysa verilir. Yani en azından şunu düşünün evet her yere taşınabiliyor laptop ancak gaming laptopları şehirler arası taşırsınız, başka bir odaya götürmek dahi işkence olur eğer fiyat aralığı 10binden düşükse. Ağırlığından ötürü götürmeye üşenirsiniz. Hadi üşenmediniz götürdünüz, o ağırlığı ve kalınlığı büyüklüğü dizleriniz ve kucağınızda taşımak işkence olur ek olarak pilin takır takır düştüğünü görürsünüz.

    Yazılım geliştirecekseniz laptop alırken ütopik yaklaşmayın kullanışlı bir şey alın. mx330 tabi aşırı performanslı değil ancak ets2 calais duisburgta sıfır takılmayla oynatıyor. mx400 serisi ve 11. nesil işlemciler geliyor. eğer daha önce çok oyun oynayamadıysanız emin olun her oyuna erişebilir olduğunuzda hepsinin tadı 1 haftada kaçıyor bir şey oynayasınız kalmıyor. Hepimizin hayali yayıncı olmak ama laptopta yine dediğim gibi ne kadar güçlü alırsanız alın rtx olmadığı süre boyunca ek soğutma olmadan zaten imkansız. ek olarak laptop pratiklik demektir.

    asus tercih ettiğinize göre bence biraz bilgilisiniz. kağıt üzerinde donanımlar aynı olsa da farklı markalar farklı performans veriyor.




  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Sizin bu fiyat bandında önerebileceğiniz cihaz var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laptop tamamen şans işidir. Fark ettiysen bu işten gerçekten anlayan herkes önermekten çekiniyor. Fiyatlar çok değişken, her markayı da denemeden bilmek zor.
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin aldığınız MX330'lu laptopun modeli nedir acaba? Ben de benzer özellikli, taşıması kolay ve şarjı çabuk bitmeyen bir laptop arıyorum da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.