Şimdi Ara

7 uluslararası ödül alan akıllı köpek tasması satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 uluslararası ödül alan akıllı köpek tasması satışta
    Invoxia, CES 2023 fuarında insan elektrokardiyogramlarına eş değer gelişmiş kalp izleme teknolojisine sahip akıllı köpek tasmasını duyurdu. Smart Dog Collar, sensörler ve yapay zekanın yardımıyla, köpeğin ne kadar sağlıklı, mutlu olduğu ve nerede olduğu hakkında genel bilgi sağlamak için hayati önem taşıyan solunu ve kalp aktivitesini izleyebiliyor.



    Uzman veterinerlerin katkılarıyla



    Uzman veterinerlerin katkısıyla geliştirilen akıllı tasma, köpeği rahatsız etmeden sağlık verilerini kaydedip işlemek adına hareket, solunum ve kalp atış hızlarını ölçmek için minyatür radar sensörler ve ivmeölçerler içeriyor.



    Tescilli teknoloji



    Tescilli Heartprint teknolojisiyle, sürekli ölçümler yoluyla köpeğin kardiyo-pulmoner sisteminin iki boyutlu görsel bir temsilini çıkarıyor. Köpeğiniz ne kadar stresli, ağrısı var mı, kalp hastalıklarına davetiye çıkaracak bir rahatsızlığı var mı, detaylı bilgiler içeriyor. Heartprint, EKG gibi her bir kalp atışının zamanlamalı hakkında bilgi sağlıyor ve ritmik bozukluklar ve diğer anormalliklerin algılanıp analiz edilmesine yardımcı oluyor.



    Güvenlik özellikleri



    Smart Dog Collar, hayati belirtileri ölçmenin yanı sıra 7/24 konum, davranış ve aktivite takibi yapabiliyor. Akıllı kaçış uyarıları ve buzzer gibi hareketli köpekleri gezdirirken yaşanan sorunlara çözüm getiren yerleşik güvenlik özellikleriyle geliyor.



    149 dolarla satışta



    Akıllı köpek tasması, 149 dolar fiyat etiketiyle (+sağlık verileri için aylık 8 dolar abonelik ücreti) 2023’ün üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/23/01/04/invoxia-announces-smart-dog-collar-to-track-heart-activity







  • Sarj

  • Visionx st V kullanıcısına yanıt
    7 uluslararası ödül alan akıllı köpek tasması satışta

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun kedi için olanı yok mu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.