Şimdi Ara

7 yıl güncelleme alacak Google Pixel 8a tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7 yıl güncelleme alacak Google Pixel 8a tanıtıldı
    Google, yıllık geliştirici konferansından birkaç gün önce Pixel 8a telefonunu tanıttı. Google Pixel 8a, arkada yatay bir kamera adası ile serinin imza görünümünü de koruyor. Bununla birlikte yeni cihaz, Google’ın en yeni işlemcisinin yanı sıra bir dizi yeni yapay zeka özelliklerini de barındırıyor. Orta seviyeye hitap eden Google Pixel 8a, aynı zamanda 7 yıl güncelleme desteğine de sahip.



    Google Pixel 8a neler sunuyor?



    Google Pixel 8a, selefiyle aynı genel şekli ve boyutu koruyor. Bunun dışında ekran, yonga ve batarya konusunda önemli değişiklikler bulunuyor. OLED ekranın boyutu 1080 x 2400 piksel çözünürlükle 6,1 inç olarak aynı kalıyor ancak artık 90Hz yerine yenileme hızı 120 Hz seviyesine yükseliyor. HDR'ye hazır olan bu panel aynı zamanda 2.000 nit'e kadar maksimum parlaklık sunuyor ve ekran altı parmak izi okuyucuya da ev sahipliği yapıyor.



    Google, Pixel 8a'nın tek şarj ile 24 saat dayandığını ve kablosuz şarj ile desteklediğini söylüyor. Bu arada batarya kapasitesi de 4.492 mAh seviyesine yükseltilmiş durumda. RAM tarafında ise 8 GB değişmeden kalıyor, depolama tarafında ise 128 GB seçeneğine 256 GB ekleniyor. Kamera noktasında ise 64 megapiksel ana sensör dahil olmak ultra geniş açılı 13 MP sensör ve 13 MP'lik ön kamera değişmeden kalıyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei Watch Fit 3 Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri



    Pixel 8a ayrıca normal Pixel 8 serisinde de kullanılan Tensor G3 çipini kullanıyor. Bu yonga, Google'ın mobil cihazlar için optimize edilmiş cihaz içi yapay zeka modeli Gemini Nano'yu çalıştırabiliyor. Pixel 8a ayrıca Best Take, Magic Editor, Audio Magic Eraser ve Circle to Search gibi yapay zeka özelliklerine de sahip.



    Google Pixel 8a teknik özellikleri




    • Ekran: 6,1 inç OLED, 1080 x 2400, 120 Hz, 2.000 nit, HDR

    • İşlemci: Tensor G3

    • RAM: 8 GB

    • Depolama: 128/256 GB

    • Arka Kamera: 64 MP + 13 MP

    • Ön Kamera: 13 MP

    • Batarya: 4.492 mAh



    Google Pixel 8a fiyatı ve çıkış tarihi



    7 yıl güncelleme alacak Google Pixel 8a tanıtıldı
    Pixel 8a için renk seçenekleri arasında obsidyen, porselen, defne ve yeni aloe rengi yer alıyor. IP67, Gorilla Glass 3 ve alüminyum çerçeve ile gelen Pixel 8a, 499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu, selefiyle aynı fiyat. Pixel 8a için ön siparişler halihazırda açık ve teslimatlar 14 Mayıs’ta başlayacak. Pixel 8a, Türkiye’de diğer Pixel telefonları gibi satışa çıkmayacak.






    Kaynak:
    https://www.theverge.com/2024/5/7/24150360/google-pixel-8a-price-specs-camera-best-take-magic-editor







  • Google TR'ye girse aynı Apple gibi standart fiyatlandırma yapar, bu cihazlar da hiç ucuz değil. Bu orta segment diye çıkardığı cihazı androidin amiral cihazlarına yakın fiyata gelir, amiral Pixeller zaten iPhone seviyesine yakın olur. Kimse de 40 bine S serisi alabilirken 50-60 bine standart Pixel, 70 binlere Pro Pixeli almaz. Amerikada, avrupada hepsi benzer fiyattayken yazılımla kamerayla tercihe bağlı albenisi olabiliyor ama özel fiyatlandırma işine Apple gibi hiç girmeyecekleri için fiyatları epey abes kalır. Maliyet konusu bir tarafa, batıya kıyasla kullanıcı algısının daha donanıma yönelik olduğunu da biliyorlar. Dolayısıyla iki türlü de operasyon yürütmeye uygun bir pazar olarak görmüyorlar.

  • Koca Google, çok mu zor ya Pixel cihazları Türkiye'de satışa sunmak? Çok mu zor yani cidden?

  • 7 yıl güncelleme ve saf Android. Rüya telefon. Ey Google şu telefonu Türkiye’ye getir bir zahmet!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    istedigi kadar saf olsun dandik islemci koydularsa istedigi kadar saf olsun ise yaramaz ddr 5 ram islemci8gen3 koyup satsinlar ozaman is gorur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • para calısmaz buna




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mayıs 2024; 16:20:38 >
  • Şu cihaz Türkiye'ye gelse ertesi gün alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel güzelim be 6.1 inç.Alacam gel söz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b.r.k.0.6 B kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı instagrama girip wp de dolanacaksın tüm gün web de takılacaksın veya youtube, bu döngüde dönüp duracaksın i7 koysa ne olur yani ne fark edecek :D

  • kraix kullanıcısına yanıt

    Bizim millet gösterisi sever

  • Yurtdışında teknoloji marketinde kurcalamıştım biraz. Google pixeller çok hızlı

  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Google TR'ye girse aynı Apple gibi standart fiyatlandırma yapar, bu cihazlar da hiç ucuz değil. Bu orta segment diye çıkardığı cihazı androidin amiral cihazlarına yakın fiyata gelir, amiral Pixeller zaten iPhone seviyesine yakın olur. Kimse de 40 bine S serisi alabilirken 50-60 bine standart Pixel, 70 binlere Pro Pixeli almaz. Amerikada, avrupada hepsi benzer fiyattayken yazılımla kamerayla tercihe bağlı albenisi olabiliyor ama özel fiyatlandırma işine Apple gibi hiç girmeyecekleri için fiyatları epey abes kalır. Maliyet konusu bir tarafa, batıya kıyasla kullanıcı algısının daha donanıma yönelik olduğunu da biliyorlar. Dolayısıyla iki türlü de operasyon yürütmeye uygun bir pazar olarak görmüyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçeveleri küçültüp batarya sorununu çözmeleri gerekiyor. Pixel telefonlarda batarya çabuk bitiyor.

  • Ahh ahh keşke resmî olarak Türkiye’ye gelse harika telefon kürek gibi telefonlar yüzünden elle tutulur bir telefon bulamıyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 30K olur çok bu telefona

  • Güzel cihaz. Güzel ama fiyatı fazla tuzlu. Google şuraya denemelik bile olsa getirsen ya! Talep neyse ona göre geri çeker veya ilerlersin ey GoogleTr.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piyasaya göre Çöp telefon...

  • kraix kullanıcısına yanıt
    simdi senin soyleminle s6 ile s24 ultra kiyaslamak gibi bisiy oldu androidde hizli cihaz kullandiginda keyif alirsin donan cihazda anca soversin 😁😁😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b.r.k.0.6 B kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz bahsedilen snapdragon son islemcisini kullanmadi diye dona bileceğini düşünen varsa diyecek lafım yok. Susar kenara çekilirim. Google pixel kullanin yağ gibi akiyor cihaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kraix kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Bu telefon zaten günlük standart kullanım telefonu. Samsungların daha iyi fotoğraf çeken hali. İşlemcisi exynos tabanlı, benchmark kovalayanları oyun oynamak isteyeni piliyle de performansıyla da üzebilir, onu isteyen çinlilerden devam etmeli.

    Ama bugün yazılım>donanım haline geldi, günlük kullanım için birçok orta segment cihaz bile yeterince iyi CPU bakımından. O yüzden rahat rahat 7 yıl güncelleme taahhüdü verebiliyorlar. Ama neticede iki farklı kullanıcı mentalitesi var, bu cihaz iPhone kullanıcı profilinde olup Android kullanmak isteyenler için. Yazılım çok akıcı olsun, kamerası fiyatlarına göre iyi çeksin, güncellemeleri en stabil ve ilk önce ben alayım diyenler için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.