Şimdi Ara

7 yılda üniversite bitirme ve dgs hakkında sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ktü de okuyorum şuan 3. sınıfım dgs ile geçtim 2020 yılında ve az önce ders seçimi yaptım harç ücreti çıktı. ilk başta şaşırdım sonra anladım dgs ile girdiğim için 5. yılım sayılıyor sanırım.


    öğrenci işlerini 50 kere aradım hiçbiri birşey bilmiyorlar susuyorlar yönlendiriyorlar adamların haberleri yok hiçbirşeyden, neden harç ücreti var diyorum cevaplayamıyor. böyle temel birşeyi bile bilmiyorsan neden orada oturuyorsun ? tamam belki bilgisiolmayabilir ama bilen birine yönlendirirsin kimse birşey bilmiyor. :D


    zaten şu 2 senede böyle rezillik görmedim ben ülkeden nefret eder dereceye geldim birine birşey soruyorsun yönlendiriyor. 5 yere uğruyorsun anca ya cevap alabiliyorsun ya da hiçbirşey öğrenemiyorsun.


    herneyse arkadaşlar ben şuan ktü'ye göre 5. yılımda sayılıyorsam((sistemde 3. sınıf normal sürede gözükmekte gecikme yok)), 7 yıl dolmasına 2 sene kalmış demek oluyor yani 1 sene uzatma ile bitirebiliyorum sadece... :( ve bu dgs ile gelen birisi için çok zor normal giren kişileri biliyorum zaten 5-6 yılda bitiriyorlar minimum. 3. sınıftan başlatan üniversiteler vardı ben ktü yü tercih etmiştim.


    şimdi arkadaşlar benim tahmin ettiğim gibi 5. sene de bitirmek zorunda mıyım bitiremezsem ne olur ? bazı dersler gerçekten çok zor temel olmayınca onu kapatacağım diye hep 1 sene geriden geliyorum, kilit sistemi de var bazı derslerde.


    eğer 5. yılda bitirmek zorundaysam şimdiden ilişiğimi kesmeli miyim boşuna 2 yılım daha gitmesin :( bu 7 yıl dolduktan sonra ne oluyor harç ödeyerek sınavlara derslere girebiliyor muyuz ?

    telefonda öğrenci işlerinden doğru dürüst cevap alamıyorum tersliyorlar, bölüme yönlendiriyorlar onlar da telefonu açmıyor :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleaverix -- 12 Eylül 2022; 15:56:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.