Şimdi Ara

70-80.000TL arasında Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    şu anda kullandığım ve satmak için niyetlendiğim çok sevdğim aracımı (ilan aşağıda)sattıktan sonra üzerine bir miktar daha para ekleyip 75-80.000 bandında bir araç almak istiyorum, aklımdaki araçlar passat-jetta-a3 yeni kasa veya bu sınıflardaki nispeten daha yeni model araçlar bu fiyat aralığında tavsiyelerinizi verirseniz çok memnun olurum.

    olmazsa olmaz olarak düşündüklerim otomatik-4,5 kapı,.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a4-2.0tdi-2006-model-140.000km-157249152/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmaz -- 27 Mart 2014; 17:32:10 >







  • 0 değil heralde a3 çünkü a1 (5 kapı)78binden başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 güzel gözüküyor bi bakmanızı öneririm...
  • evet a3 sıfır olmaz bu fiyatlara, bmw 1 serisinide inceliyorum mantıklı gibi görünüyor,tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • ds5 e bi bak o paraya derim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esmer33

    Mazda 3 güzel gözüküyor bi bakmanızı öneririm...

    +1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka ve model belirtmemişsiniz ; sedan ve Hb mi istiyorsunuz.

    Galerinden yada sahibinden 2. el otomobil almak çok fazla tanıdık ve bildik değilse riskleride göze almanız demektir.Bu sitedeki ilanlarda yalnış beyanlara inanıp madur olan arkadaşlarımız var malesef bu forumda.

    Her zaman söylerim,elinizde ki birikiminiz ile SIFIR gönlünüze göre C sınıfı otomobil alabilirsiniz.İlla ki 2. el D sınıfı ne olduğunu tam bilmediğiniz otomobillere yatırmanızı tavsite etmem çünkü sonradan başınıza ne dertler açacağını bilmediğiniz otomobil daima masraf açabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 28 Mart 2014; 18:17:00 >
  • Teşekkür ederim haklısınız aslında niyetim d sınıfında nispeten düşük km li yeni model bir araba almak şu anda audi a4 kullanıyorum ve d sınıfı araç istememin sebebi audi deki rahatlıgı konforu ve guveni çok sevdiğim için sıfır km bir toyota corolla da alabilirim ama bu sınıfta otomatik vites den vazgeçmeniz gerekiyor tek kabramalı sanzımanları sevmiyorum d sınıfı bakmamdaki en önemli sebep de bu diyebiliriz aslında hatcback veya sedan farketmez model olarak aklımdaki modeller volvo v40 bmw116 mercedes a serisi ve a3 veya golf herbirinin birbirine göre farklı artı eksileri var bu nedenle ksrarsz kalıyorum daha önce bu sraçların hiçbirini kullanmadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo s60 derim.
  • Bugün sayısal çıksaydı şunu düşünüyordum, size de o fiyat aralığında tavsiye ederim. Vergi avantajı da var.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-efe-den-2012-mercedes-benz-c-180-blueefficiency-prime-157692346/detay
  • 2.el araba icin dod esenyurt a bi gidin bi cok cesit var ama pazarlik yok net fiyat veriliyo. 2.el tanidik yada guveninlir kisiden almayacaksaniz orayi oneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata ilk seçeneğim c serisi olurdu
  • c180 de yakıt tüketiminin çok fazla olduğunu duyuyorum o yüzden yaklaşmadım hiç şimdiye kadar hep dizel araç kullandım, tabi bmw 1.16 ve 1.16 larda benzinli ama yakıt tüketimi baya iyi olduğunu duymuştum heralde seçenekler aşağıdaki gibi sıralanıyor

    bmw1.16 ( borusan da tek kaldığını söyledikleri ve nisan ayında teslim edecekleri bir araç için sunroof xenon geri görüş vs dolu bir araç için 81.000TL fiyat aldım test ettim aracı her yönüyle begendim de ama tek sıkıntı arka diz mesefesi a3 e nazaran daha sıkıntılı

    a3TDi ( bu araç için de ortalam 88.000TL gibi fiyatlar çıkıyor 2014 model için ama bmw kadar dolu bir araç olmuyor maalesef artısı dizel olması

    mercedes a serisi yakıt tüketiminden emin olamadım bu nedenle bu seçenek de askıda bekliyor

    volvo s60 da mantıklı bir tercih gibi görünüyor 83.000TL ye 2013 kasım çıkışlı 8.000 km de bir araç buldum ama aynı aracın 0 km si 114.000TL ve hiçbir kampanya indirim yok bu kadar değer kaybetmesi 2. elde çok zarar ettirir diye düşündürüyor beni açıkçası.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.