Şimdi Ara

70 - 80 bin TL bandında sıfır araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar babamla birikte elimizdeki aracı satıp üstüne ben biraz ben destek çıkıp sıfır faizli kampanyalardan yararlanıp sıfır bir araba almak istiyoruz. Şu an ki durumları biliyoruz herkes uzak duruyor satışlar düştü ötv desteğinin kalkmasından dolayı fakat babamın aklına zor bela girdim ve elimizdeki aracı yükseltmek istiyoruz.

    Limit olarak 70-80 bin TL bandında araç bakıyoruz. Yılda yaptığımız km fazla olmadığı için benzinli araç istiyoruz. Aile aracı olacak.

    Babamın aklında olan araba egea ya baz donanım yada bır ust donanım. Yalnız arabanın benim açımdan sıkıntısı atmosferik olması. Almışken turbo benzinli bir araç olsun diyorum. yeni clio da var aklımda opel astra var ama sedan olanın yüzü eski ve limitin üzerinde kalıyor. Açıkcası benim aklımda olan araç yeni coralla fakat limitin çok çok üstünde malesef.

    Babamda bende ne yazık ki ülkenin durumunun farkındayız bu fiyatlara bu araçlar çok kötü bir durum çoğu kişi hazır almışken 3-5 daha koyun paket yükseltin ve ya şu aracı alın diyebilir aba dediğim gibi üst limitimiz 80-85 bin civarı ve malesef babamda sıfır takıntısı var bu güne kadar aldığı araçların hepsini sıfır olarak aldı. Başkasının bindiği, kullandığı arabayı kullanmam diyor. Yoksa ben de biliyorum bu fiyatlara temiz çok güzel arabalar var fakat babamı bu konuda ikna etmek imkansız

    Saygı çerçevesinde önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Bugün babamla birlikte bütün bayilere fiyat almaya gideceğiz. Herkese iyi forumlar







  • Corolla gibi yeni çıkan araçlar dışında 208 , clio , sandero stepway vs hepsinden fiyat isyeyin liste fiyatının çok altında teklifler geliyor. Özellikle peugot bayiden bayiye çok oynar.

    Clio 1.2 atmosferik 75 isteniyordu sanırım. Seçenek çok fazla değil...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkürler hocam. Aslında Hb bir araç istemiyor babam fakat olursa sadece clio düşünüyor sanırım. 208 fian fazla küçük gelebilir. Evet clio da küçük ama işte hb olarak sadece clio var şu an aklımızda

    Malesef çok fazla seçeneğimiz yok ama işte hazır babamında aklına girmişken bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eldeki araba 10 yaşına girecek değişim zamanı geldi. Babamda bu yizden istiyor zaten. Aldığımız aracı yine rahat 5 10 sene kullanır bu yüzden doğru seçim yapmak zorundayız. Pişman etmemesi lazım
  • Merhabalar, herşeyi çok güzel açıklamışsınız o yüzden tavsiye vermek çok kolay çünkü istekleriniz ve sınırlarınız sebepleriyle belli.

    C segmentinde alabileceğiniz araçlar:

    - Opel Astra 1.6 Edition Paket. Eğer sedan düşünüyorsanız.

    - Renault Megane 1.6 Joy 80.000 - 90.000 bandında seyrediyor.

    B+ (B Buçuk Segment, B Plus Segment)

    - Fiat Egea 1.4 Fire Easy (69.999 TL fiyata ilanlarda mevcut)

    B segmentinde alabileceğiniz araçlar:

    - Volkswagen Polo 1.0 Trendline.

    - Ford Fiesta 1.1 Trend.

    - Renault Clio 1.2 Joy

    - Kia Rio 1.25 CVVT Elegance Tekno

    - Hyundai i20 1.2 MPI Style

    Bu segmentte ve bu motorlarda hem çekişi zayıf kalabilir ve bu fiyatlara daha geniş bir araç daha mantıklı gibi tabi tercih sizin.

    Yukarıdaki seçenekler dışında benim aklıma gelen bir seçenek bahsettiğiniz şartlarda yok gibi.

    Bunlar arasından alacak olsam, tercihim sırasıyla:

    1- Opel Astra (Geniş, C sınıfı olması, yol tutuşu ve güvenli oluşu) (Eksi yönü diğer rakiplerine göre yakıtı epey bir yüksek)

    2/3- i20 (Eğer HB ve B sınıfı almak sorun değilse) (Piyasası hızlı ve güzel rağbet görüyor.)
    2/3- Egea (Eğer HB ve B sınıfı almak sorun, daha geniş olsun denirse) (Fiatta tek sıkıntı km arttıkça piyasadaki değeri çok etkileniyor.)

    Keşke babanızın ikinci el araçlara ön yargısı olmasa, o zaman size direkt Civic FB7 Eco Elegance 2015 modelini 40.000 - 50.000 km bandında araçları önerirdim. Size bir tavsiye babanızı bir şekilde FB7 2015 Eco Elegance'a bindirin, tur attırtın kararı değişecektir. :)

    Hayırlısı olması dileğiyle..




  • Sıfır clio

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgacelikedirne kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum hocam. Astra sedan benim de aklımdan geçmiyor değil aslında fakat hem fiyat olarak hem yakıt olarak özellikle yakıt olarak bizi üzeceğini düşünüyorum. Megane için birşey diyemedim şu an anca bayide görünce fikrimiz belli olur sanırım.

    Diğer önerileriniz içinse b segment küçük motorlar hem bagaj olarak hem de çekiş olarak üzüyor malesef.

    Şu an için hem benim hem babam için bize en uygun araç 1.4 egea gibi geliyor baz donanım gerçekten çok boş artık babamı ilkna edip 3-5 daha koyup urban aldırmaya çalışacağım fakat o tarafta düşündüren tek şey çekiş konusu. Araştırdığım kadarıyla gidişi fazla iyi olmayan bir araba ve ayrıca atmosferik. Eğer turbo motorlu olsaydı hiç buraya bile yazmadan gider urban egea alırdık sanırım

    Ah şu şartlar ne kadar zorluyor insanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exec031 -- 5 Ağustos 2019; 13:39:55 >
  • Exec031 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, beklentileriniz ve piyasaya göre en iyi tercih Egea Urban o zaman. En güzeli en kısa zamanda bir Egea testine çıkmak. :) Belkide söylenenin aksine performansı sizi tatmin edecektir. İç tasarımı benim hoşuma gidiyor mesela eski fiat algısı yok, kaliteli bir his veriyor. Hayırlısı olsun..
  • tolgacelikedirne kullanıcısına yanıt
    bugün gittiğimizde denemeyi düşünüyoruz hocam bakalım artık hayırlısı :)
  • Exec031 E kullanıcısına yanıt
    Opel astra sedan 1.6, fıat egea 1.4 den 1lt fazla yakar, o da sehır ıcınde tabı kı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    1 litre az değil hocam benzin 7 liradan hesapla 1 depoda ne kadar fark eder onu hesapla. Depoda en azından 40 - 50 liralık bir fark yapar.

    Onu halletsek bile bir şekilde fiyatı da bizim limitin üzerinde kalıyor ama tabiki fiyat alacağız onda da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.