Şimdi Ara

70'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI MARDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
24.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 331. kd olarak cuma veya cts geliyorum. son durum nedir bilgi verir misiniz? usta birliklerine dağılan ve şu an tezkere için gün sayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  • slmlar ben de mardin'e 70. mekanize piyade tugay komutanlığına gideceğim.Orada askerliğini yapmış arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum
  • selam tertipler ekleyin zaferyilmaz_z@hotmail.com
  • güzel rahat yerdir arkadaslar canınızı sıkmayın. gerçi askersin sonucta ne kadar rahat olsanda zaman yavaş ilerliyor senin için. olurda tugayda kalır ve istihkam şubeye düşerseniz sinan astsubayıma selam söyleyin aklına birşey takılan olursa çekinmeden sorabilir, elimden geldigince yardımcı olurum her konuda. hayırlı tezkereler
  • Selam,

    Eşim 12 Aralık'ta 70.mknz p.tug. kom.a teslim oldu. Selen kışlası KTM' de şu an. Acemi birliğini orada yapıcak. Kısa dönem, istihkam. Ben netten biraz araştırdım, verdikleri bilgilerle çok yardımcı olanlar var gerçekten. Yorumların çoğu da insanı rahatlatıyor açıkçası. Ama üzen türden yorumlar da yok değil. Ben bir de sizlerden bilgi almak isterim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok şükür eşim iyi olduğunu söylüyor. Bugüne kadar hergün aradı da. Fakat çok telefon sırası olduğunu söylüyor ve ne yazık ki benim onu arayabileceğim bir telefon yokmuş orada. Bu yüzden sıkıntı oluyor bu konuda. Bir çözüm önerisi olan var mı bu konuda ? Bir arkadaş (329. dönem sanırım ) kışlada net cafe olduğunu da belirtmiş sitede. Ordan yazmış hatta. 331.dönem gidenler henüz 4 günlük olduklarından dolayı izin vermezler mi onlara da net için ?

    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Hayırlı teskereler herkese...




  • Merhaba dedeler, tertipler. Burada askerlik yapan ya da yapacak olan var mı? Usta birliğim burası çıktı. Nedir, ne değildir söyleyebilir misiniz? Usta asker burada ne yapar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arexer

    Merhaba dedeler, tertipler. Burada askerlik yapan ya da yapacak olan var mı? Usta birliğim burası çıktı. Nedir, ne değildir söyleyebilir misiniz? Usta asker burada ne yapar?

    Aynen usta asker ne yapar burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.