Şimdi Ara

70 OBP ile İstanbulda Hukuk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazarken gülmekle ağlamak arasındayım herkes konu açıyor bende açayım dedim. İstanbul da eski sisteme göre 12-13k tm3 veya istanbul hukuk düşlüyordum :) Şuandan itibaren hayal mi oldu acaba merak etmeden duramıyorum..Soruların azlığı elbette obp'yi inanılmaz derecede önemli bir faktör haline getiriyor ama yine de durum bu kadar vahim olur mu?



  • O kadar da büyütmeye gerek yok 4bin filan atar o civarı yaparsan seni en fazla, diye düşünüyorum. Her halükarda çalışmana bakmalısın seneye görürüz artık.
  • 90 obpliden 3 soru daha fazla yapacaksın hocam karamsarlığa gerek yok. Ben de 82 obpyle istanbul hukuk istiyorum. Obpyi takma başla mat geo kasmaya.
  • Al benden de o kadar dostum obp büyük ihtimalle 78-79 gelecek benim.Hedefim iühukuk.Eski sisteme göre obp açığını Fen’den kapatırım diye düşünüyordum ama yalan oldu.Tek çare Mat ve Geo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyimser yorumlarınız için teşekkürler. Şahsen bu yıl ki sınav için oluşan kariyerimi ortadan kaldırdığımdan sınavın benim için önemi büyük. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.
  • Benim de obp 76, benzer hedefimiz var. Zaten matematikte sıkıntılıydım üstüne edebiyat soru sayısını da azalttılar.. Hakkımızda hayırlısı..
  • Tamam bende çok süper değilim şahsen ama önce ki deneyimimden şunu gördüm ki çalışınca oluyor.Ben bu gazla sadece dedim oturup bu sefer çalışayım belki olur. Şuan sistemde soru sayılarını azaltmaları güzel gibi gözükse de şöyle sorunlar var. Sayı az olduğudan sorular seçici olmazsa inanılmaz yığılma söz konusu olur burada obp etkisi bize büyük darbe indirir. Sorular seçici olup süre uzun tutulursa hemen hemen aynı bir sonuçla karşı karşıya kalırız. Herkes kendi alanına yoğunlaşır. Bize lazım olan soruların seçici ve sürenin de bol keseden verilmemesi. Lakin politik sebeplerden dolayı bunu da yapacaklarını pek düşünmüyorum. Umarım yanılırım, bize de sanırım bu süreçte çalışmak düşüyor. Hayırlısı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.