Şimdi Ara

700-1300 aralığı cep telefonu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum.Ön kamera ve oyun performansı önemli benim için.Tavsiyelere açığım.Ek olarak gm 5 plus'ı önermeyen arkadaşlar sebeplerini açıklayabilir mi lütfen? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet1160 -- 11 Ağustos 2016; 1:31:02 >



  • GM5 plus ı önermeyen arkadaşlar marka fanıdır muhtemelen, piyasadaki daha yüksek fiyatlı A5-A7 vs cihazları direk silkeler.

    Android de donanım çok önemli bir olgu, stabilite de olursa oldukça tatmin eder. GM5 plus saf android kullanır, diğer cihazlar güncelleme için şansları varsa 6 ay-1 yıl civarı beklerken siz birkaç aya güncellemeyi yüklersiniz. Saf android kullandığından arayüzü de daha hızlı ve sadedir. Ben olsam direk GM5 plus a yönelirim bu fiyat aralığında.

    http://shiftdelete.net/general-mobile-gm-5-plus-inceleme-71278



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 11 Ağustos 2016; 13:42:27 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Cevabın için sağol. Hocam yorumları okudum.Isınması hiç dert değil benim için.Hoşuma gidiyor hatta :) Ama sarj soketinde arızalar olmuş ve bir arkadaşta gece sarj olurken soket kısmı erimiş.Bildiğim için soruyorum.Eski telefonum discovery. Soket bakımından sorunlu bir cihazdı. Aynı şeylerin olmasından korkuyorum.
  • muhammet1160 M kullanıcısına yanıt
    Bende 2 adet gm 5 ikiside sorunsuz. bu telefonda soket sorunu yok. bende 1-2 tane sorunlu okudum ama dediğim gibi çok nadir bir durum genelde olan birşey değil
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Bütçemi biraz yükseltip tekrar inceleyeceğim.Olmadı gm 5 plus beni bekler :)
  • O fiyata kamerası gm5 ten daha iyi ses kalitesi gm5 ten çok daha iyi 5.5 inch fhd 3gb ramli k5 note var. Git bi bak istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet1160 M kullanıcısına yanıt
    K5 note kesinlikle ne ses nede kamera olarak gm5 ten daha iyi değil. Bunu söyleyen desen ki 3-5 foto koyda kalitesini kıyaslayalım koyamaz çünkü elinde iki cihazda yok :)
    Kutudan android5.1 ile cıkıyor sonradan güncelleme ile 6.0 a yükseltiyorsunuz kutudan 6.0 ile bile cıkmayan cihazda android7 beklemek tebüyük hayalcilik olur. Diğer yandan 16gb lık dahili hafızayı arkadaş söylememiş sanırım k5 note da...

    Yeni girdi ya piyasaya kendine rakip gm5 i görmüş anlaşılan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.