Şimdi Ara

700 tl civarı quartz saat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni kayıt olmakla beraber uzun süredir sizleri takip ediyorum.Uzun yıllardır saat düşkünlüğüm var. Sanırım benim tek hobim saatler. öğrencilik yıllarında maalesef maddi nedenlerden dolayı bu kadar çok ilgili değildim. Timex markasına düşkünlüğüm vardı. hala dolabımda bir kaç tane vardır. şimdilerde ise daha üst nitelikte markalarla ilgileniyorum. Genellikle fiyatı uygun isviçre saatlerini tercih ediyorum. Moda markalarını kesinlikle düşünmüyorum.
    Sizlerden ricam sonraki alış-verişimde bana yardımcı olmanız. Bir kaç model arasında kararsız kalıyorum.
    Bu modeller;

    TISSOT Prc 200
    TISSOT Prs 200
    TISSOT T035.617.11.031.00
    SEIKO Sportura SNAE63P
    CERTINA DS ACTION

    Bu modellerde kullanılan malzeme kalitesi (toka ve bilezik malzemesi vb.), işçilik, pil ömrü ve mekanizma (kendini kanıtlamış mekanizma olması vb.) konularında bilen ustatların yardımcı olmasını rica ediyorum. Yazdığım modellerin fiyatları aşağı- yukarı denk. Hepsinde safir cam var.
    Farklı tavsiyesi olan arkadaşlar varsa elbette onlarında yorumlarını seve seve dikkate alabilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese iyi çalışmalar.







  • quartz konusunda japondan şaşmamak gerektiğini düşünenlerdenim
  • Dediğinizde haklılık payı var "zaman ötesi" . Yanılmıyorsam ilk quartz' ı Seiko üretmişti. Yorum için teşekkürler .
  • Aslında sadece yukarıda ki modeller üzerinden gideceksek eğer bence Seiko açık ara alır, çünkü en yeni ve en son çıkan model o. Yanılmıyorsam bezeli özel bir maddeden yapılma ve seramik kadar çizilmeye dayanıklı. Üstelik profilden bakınca Ananta izleri açıkca görülüyor. Kesinlikle incelenmesi gereken bir model.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.