Şimdi Ara

7404 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar;

    bu akşam bir lcd televizyon alacağım. philips 42pfl7404 olacak büyük ihtimalle.

    size sormak istediğim şu: bu televizyona bilgisayarı bağlayacağım, wd tv hd playerım var onla da kullanacağım ve birkaç ay içinde de xbox360 alacağım. kısacası televizyonla herşeyi kullanacağım. ve azami bütçem de 2300 tl. sizce seçimim nasıl başka marka/model önerirmisiniz daha olduğunu düşündüğünüz?


    8404 konuşulmuş sitede. ambilight benim için çok önemli değil. onun dışında çok fark eder mi 7404e göre? çünkü aradaki 200-300 liralık fark bana biraz dokunuyor da.


    şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.



  • 7404ü aldım bakalım yarın gelecek ama hala yorum alabilirsem sevinirim.
  • hayırlı olsun bende 32" 7404 ile 8404 arasında kaldım forumda başlık açtım bakalım nolcak tavsiyelere göre birini alacam sonucu burda yazarsan sevinirim
  • hayırlı olsun kardeş, bende 8404 almayı düşünüyorum, foto yayınlayabilirsen seviniriz.
  • alınmış alınmıştır,iyi günlerde
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, daha hdmi kablo alma fırsatım olmadığı için hd media playerdan hd görüntü alamadım. SD yayınlarda şimdilik sorun yok. Neyin resmini merak ediyorsanız çekip koyabilirim. Televizyonun resmini mi? SD yayın görüntüsünü mü? Yoksa HD yayın görüntüsünü mü?(bunun için 1 gün daha bekleyebilirsiniz.)
  • arkadaşlar sizin için sd yayın resimleri çektim 5-6 tane. resimleri buraya yüklemiyorum boyutları biraz yüksek. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.


    rapidshare.com/files/288033025/7404.rar

    edit: site adı sansürlenmiş, ** yazan yere r a p i d s h a r e yazın aralardaki boşluğu silerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 3 Ekim 2009; 9:23:11 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullan panelini. Ambilight çok lazım değil diyorsan tabiki seçtiğin model güzel ve işini görecek özelliklere sahiptir. Yalnız şunu belirtmek isterimki ambilight ın seyir kayfine ve kalitesine kesinlikle olumlu bir katkısı bulunmaktadır. Bugüne kadar bu özellikte tv alıpta ambilight tan şikayet eden kimseye rastlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genckaptan

    Hayırlı olsun güle güle kullan panelini. Ambilight çok lazım değil diyorsan tabiki seçtiğin model güzel ve işini görecek özelliklere sahiptir. Yalnız şunu belirtmek isterimki ambilight ın seyir kayfine ve kalitesine kesinlikle olumlu bir katkısı bulunmaktadır. Bugüne kadar bu özellikte tv alıpta ambilight tan şikayet eden kimseye rastlamadım.


    Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi bunu alırken bile bütçemi çok zorladım. O yüzden olmasa da olur diye düşündüm. Yoksa bencede seyir zevkine katkısı olacaktır ama 300 liralık farkı veremedim.

    Bugün hdmi kabloyu da alıp hd media playerı bağladım. Kaliteyi görünce büyülendim. Merak edenler olursa onun da resimlerini çekip koyabilirim.

    Ayrıca bir soru daha soracağım. Bende WD TV HD Media Player var. Ayarlarda HDMİ bağlantı seçeneklerinde en yüksek 1080p 60 HZ seçebiliyorsunuz. Bunu seçtiğimde ayarları kaydedecekmisiniz ekranı geliyor. OK a basınca görüntü kayboluyor ve ayarlar eski haline geliyor. Bu yüzden mecburen 1080i 60 HZ seçebiliyorum en yüksek. Bu sorun neyden kaynaklanıyor? HDMİ kabloyu 10 liraya aldım yani en ucuzundan. Ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

    1080i ile 1080p nin çözünürlükleri sanırım aynı, arada ne gibi bir fark var? Elimde 1080p lik filmler belgeseller filan var bunları şu anda tam olarak izleyemiyormuyum bu ayarlarda.

    Teşekkürler.




  • tam bilgim yok bu konuda ama kablonun kaliteli olması gerekir diye biliyorum. 1080i-1080p sinyal konusunda bilgi arkadaşların yorumlarını bende bekliyorum merak ettim doğrusu :)
  • Birkaç şey deneyerek 1080p ye de ayarlayabildim. Ancak elimdeki 4-5 1080p lik filmlerde de arada gözle görülebilecek bir fark göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.