Şimdi Ara

***750gb maxtor 149ytl*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: helpmeplease

    TuVNeRa eylül sonunu bekleyemeden aldım hdd i , aslında almadan önce seni bulmaya çalıştım ama forumda online değildin; yorum yapabilirmisin bu hdd hakkında.


    İyi yapmışsın.
    Dolar çıkıyor fiyatlar o derece düşmez artık.
  • Bende uzun suredir HDD arayisi icindeydim. En sonunda arastirmalar sonunda Seegate Ve Maxtor arasinda kaldim. Forumlarda Seegatei bir adim onde goruyordum. Soununda SeeGate FreeAgent 500gb aldim.

    1- Dosya aktarimi uygun ve gayet hizli, aliralmaz 13gb dosya akatardim 7-8dk gibi surede aktardi.
    2- Saatlerce kulladim alldigim gun dosya aktarimi PCtoPC icin Gblerce dosya akatardim, isinma problemi olmadi.
    3- Aletten hic ses gelmiyor.

    HDD isi onemlidir. Bence aliyorsaniz iyi olani almali.
    Ama bircok yabanci sitelerde okuduguma gore hicbir HDD cok cok iyi degilmis, hepsi sorunlar gosterebiliyormus, buda bilginize.
     ***750gb maxtor 149ytl***




  • dün mail attım 7 iş günü içerisinde kargoya verilecek deniyor bakalım ne kadar doğrudur. hala beklemedeyiz. bu kadar yavaşsa bir daha o siteden alış veriş falan da yapmam zaten.
  • bende 20 eylül de mail attım; bu da cevabı
    quote:

    Ürün 22-23-24 Eylül tarihleri arasında kargoya verilecektir. Henüz kesin kargo tarihi yoktur. Eğer bu tarihler arasında sipariş iptali işlemi yapacaksanız lütfen 0216 460 00 33 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz. İlginiz için teşekkür ederiz.
  • hala kontrol ettigimde onaylandi yaziyor. kargoya ne zaman verilir artik allah bilir. alanlardan kontrol edip onaylandinin disinda kargoya verildi bilgisine ulasan var mi acaba baska ?
  • arkadaşlar yanlış mı anlıyorum hem işlerin yavaş işlediğini bilip hemde oradan mı alıyorsunuz. ben bu net mağazalarından alışverişe karşıyım. fiyatına burdan bakar gider asıl mağazasından alırım. parayı zaten peşin basmış oluyoruz. gidip alıp gelmek daha avantajlı değil mi?
  • hergunucuz.com 'un mağazası olduğunu sanmıyorum, mecburuz net ten almaya ama bu kadar gecikeceğini bilsem almazdım, ayın 15 'inde sipariş vermiştim.

    @n0sferatu
    evet sadece "onaylandı" yazıyor, lanet olsun bide mail atmışlardı en geç bugün kargoya verilicekti.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: helpmeplease

    hergunucuz.com 'un mağazası olduğunu sanmıyorum, mecburuz net ten almaya ama bu kadar gecikeceğini bilsem almazdım, ayın 15 'inde sipariş vermiştim.

    @n0sferatu
    evet sadece "onaylandı" yazıyor, lanet olsun bide mail atmışlardı en geç bugün kargoya verilicekti.


    o sitenin mağazası olmayabilir.. aslında bu bi dezavantaj.. bu durumda hiç mi hiç bulaşılmamalı..
    illa netten alacam diye ısrarcı olmanızın sebebi bazı ürünlerde %5-10 civarında indirim yapmasıysa benzer yerler var hemde holdingler bünyesinde kurulmuş yerler.. buralardan alışveriş yapmanızı öneririm. mesela bu forumdada reklamı çıkan gedikgross un pazartesisendromu.com sitesi var.

    bu arada geç kalmasından yakınmışsınız bence bunun için endişelenmeyin ürün muhakkak elinize geçer asıl endişelenmeniz gereken şey ürünün doğru ürün ve sağlam olarak teslim edilme meselesi.. birde hata vs dolayısıyla geri gönderirseniz 2 aydan önce dönmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 25 Eylül 2008; 1:27:23 >




  • Daha önce de alış veriş yaptığım,sadece internetten satış yapan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan birçok site var.
    Burdaki en büyük problem bu sitenin işgüzar olması, aldığım maile göre ürünün en geç 24 eylül tarihinde kargoya verilmiş olması gerekiyordu. Kıbrısta öğrenciyim ve de okulum açılmak üzere eğer ürün daha da gecikir veya bozuk olarak ulaşırsa bana, sipariş iptali yapmak zarundayım.
    İşte paranla rezil olmak diye buna denir!!!
  • yarin cuma. onaylandi yazildiktan itibaren tam 7 is gunu oluyor. eger cuma gunu de kargoya verilmez ise arayip siparisimi iptal ettirecem. bu kadar da vurdumduymazlik olmaz ki. yarin kargoya da verilmezse zaten bir daha o site ile alisveris olayina bile girmem. soranlara da referans olarak hayatta tavsiye etmeyecegim.
  • az önce müşteri hizmetlerini aradım ve ürün hala ellerine ulaşmamış.bugün de ulaşmaz ise bayramdan sonraya kalacakmış arkadaşlar bilginize. ben siparişimi iptal ettirdim. bu kadar bekleyeceğime gider mediamarkt ten alırdım.
  • Bugün electroworld'ten 189ytlye aldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.