Şimdi Ara

77 level Full int PErsia Satilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Persia Server
    77 Level Full int char elinde 72+4 sword ve 72+5 br18 shiled war
    light 71 deki skiller hepsi acik sadece 1 tanesinin sanırım uplanması lasim ve fire 70 nukeler yani kullanılan max cold 55 heuksal 40 bicheonda 40 char cok guzel ozellikleri de ortada kasa full elixir ve diger charlarda kasaları hep full elixir 12 mil gold var shiledi stala koysan 50mil e havada gider artık oynayamıyorum diye satiyorum baslangıc fiyatı 350 ytl dir istanbuldan direkt birebir satıs yapılacaktır isteyen guvenen havale ile de alabilir o kendisine kalmıs sadece ciddi telifler lutfen ben charima istedigim fiyatı hakediyor buna inanıyorum ilgilenenler mstyuksel@gmail.com adresine mail atabilir daha sonra telefon ile gorusecegiz zaten

     77 level Full int PErsia Satilik


     77 level Full int PErsia Satilik


     77 level Full int PErsia Satilik







  • 1 de characteri açıp ss çekebilrmisin?Güzel char..
  • Skiller güzel .bi 43 lük fire ın nuke up lanmamış..bide kıyafetler galba fazla str li deil. çünkü hp 5k az geldi bana ..

    bide char satışlarında C ye basıp print alıp koyman lazım..

    Bide bicheon 68 olsa ...(bnce şart)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marty Friedman_ -- 7 Eylül 2007; 21:29:29 >
  • walla servere giremiyorum aslında benim pc de bi sorun var format falan atmam lazim girebilirsem c ye de basip cekim foto.. seti pek iyi sayilmaz ve blue yani str sanırım 2-3 falan var o yuzden hp az ayrıca heuksaldan biras gelir hp basilir zaten cok asiri sp ihtiyacı yok charin bu arada fire nukeyi daha fazla uplamanın anlami yok diye dusundum zira son nuke gayet saglam ve ilk nuke 12. kademe olunca yeterince saglam oluyo kasarken de meteor biraz gereksiz kaliyo bu durumda o yuzden uplamadim
    soruları alim : )
    oyuna girebilirsem cekim foto gonderim hemen
  • Buyrun C ye basip SS aldık :)

     77 level Full int PErsia Satilik
  • teklifler bekleniyor...
    chari satmak için kasmadım hatta mumkun olsa satmam da ama yakında hayırlı işlerim var ve artık sro yu hayatımdan cıkardım... interneti de kapatiyorum evde.. ee artık bosuna beklemesin dedim.. o yuzden satmalık degil oynamalık bir char oldugundan ben tavsiye ederim arkadaslar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Koisimina

    Buyrun C ye basip SS aldık :)

     77 level Full int PErsia Satilik

    charın mükemmel..gücüm olsa alırdım ama o kadar gücüm yok...Şu ss deki XrEcKsTR'nn yazdığına bakın 20 lv sos glavie stana var mı?
  • zupperr charrr
  • Arkadaşlar post kasmak için yorum yapmayın isterseniz.

    Charın " züpeeerrr çaaaar" lık bir durumu yok aksine vahim durumda char..

    Chara heralde o serverda o lvlde 2 skillde almıycak char yoktur. Üzerindeki itemlerde 5-6 str var. Hp str int hiçbişi basılmamış allah ne verdiyse gidilmiş. Charı adam edip itemlere blue basmak hatrı sayılır bi yer edinmek için 300m e yakın alchemy gerekir..

    Bence char en fazla 200 ytl eder. Alchemyi ve sp farmı bitirmek lvl 80 char yapmaktan daha zor..
  • bende böyle bir yorum bekliyordum işte ve cevabını da yazıyorum..
    char 77 level ve 3 level sonra 80 olcak ayrıca lightta 71 dens onra sadece mastery basildiği icin char direkt olarak 9 fakr yapacak ve sp kasicak sp kasmak ne demektir? item kasmak demektir para kasmak demektir sp kasmak demektir bilmem anlatabildimmi zaten o arada kasacagin item ve para charin ihtiyacını karsılar sen sadece ustundeki kıyafetlere bakiyosun evet kıyafetler iyi degil bunun ben de farkındayim ama oncelikle builde baktıgında charin senin dedigin gibi "Vahim" olmaığını gorursun zira ben bundan once de char kastim ilk kastıgım char degil ve ne zaman sp ne zaman item ve ne zaman level kasilir onları da biliyorum kardes..
    tesekkur ederim yorumun için...
  • toplam üstünde 3 str 8 int bonus var. hp-mp bonuslarıda sanırım yoka yakın.. bu yüzden mustaphaya katılıyorum alchemy konusunda bide bişey merak ettim lightı niye 77 yaptın? gap olmasın diyemi? yoksa attack artsın diyemi?
  • gap olmadan hızlıca 80 olmak icin light 77 yaptım. level 80 oldugunda char 90 tane cursed heart toplarsın ve light mastery 9 silersin olur mu sana bi anda 9 level gap ha bir anda sp farma girersin diger sekilde level kasarak fark yapılmaz zaten.. ha daha sonra zaten sp kasacaksin levelle işin yok bu durumda fark olcakki gelecek sp saten 78 silk var charda bide sp ticket alirsin bu sp yi kasarken zaten ihtiyacını karsilarsin nasil? düsecek itemler son elvel itemler oldugundan hepsi guzel apra edecek bi stall chari ile onları satarsin ayrıca hazır yani +5 yapılmıs itemler 10 mil civarı satiliyor heryerde bu durumda setini duzsen sana 100 mil. a mal olur dert mi ? bence hic dert degil bu char zatne bunu kendi basına karsilar.. siz bu sekilde soru sorunca acaba ben mi cok biliyorum demek gelio içmden.. tıkır tıkır kasar bu char ayrıca kendi leveli ile karsilastiginda ise 18 BR kalkan bide bicheonda br artirici var onu actiginda zaten br 19 civarına ulaşıyo hp yerine manadan can giden skilli ac ondan sonra da bak bakim nasil vuruyo ha onun haricinde 15 sn lik phy def artirici skill de var onu da dusunun yani olay burada oduncu ile oyuncu arasındaki farktan ibaret yeterki gormeyi bilin bakın neler oluyo bu charla...
    itemleri super demedim ben hic bi zman build cok guzel dedim dikkat lutfen...




  • up
  • evet arkadaslar bi kac arkadasla gorustuk onlarda parayı birkac parca seklinde vermek istedi o yuzden anlaşamadık. ücret pesin olarak olması gerekiyor arkadaslar 3 taksitte isteyince anlasamadık. Teklifler hala gecerli. ben buradayım isteyene direkt cep telefonu da verebilirim
  • yaw yapma bea nolur 350 ytl olurmu heç yaw hadi silah sun olsa neyse ama 80 lv charlar anca o kadar ediyo yaw .... bence satamassın ama
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

    Arkadaşlar post kasmak için yorum yapmayın isterseniz.

    Charın " züpeeerrr çaaaar" lık bir durumu yok aksine vahim durumda char..

    Chara heralde o serverda o lvlde 2 skillde almıycak char yoktur. Üzerindeki itemlerde 5-6 str var. Hp str int hiçbişi basılmamış allah ne verdiyse gidilmiş. Charı adam edip itemlere blue basmak hatrı sayılır bi yer edinmek için 300m e yakın alchemy gerekir..

    Bence char en fazla 200 ytl eder. Alchemyi ve sp farmı bitirmek lvl 80 char yapmaktan daha zor..


    +1903 %100 katılıyorum. Bi kere neden light? Kıyafetler gercekten kotu. Benım ark'ın 47 lvl charındakı kıyafetlerınde bıle daha cok int,str,hp,mp var.
    Gerisini sen düşün.




  • senin 47 level arkadasın için bi milyon tane item bulursun heryerde satilir ama son level itemler zaten cok az duser ve onlara alchemy yaparsın.. %100 katılırsın bilmediğin işe dedim işte oduncu ile oyuncu arasındaki fark ortaya cikar burda.. saglam char istiyorsan once level sonra sp sonra item yaparsın bu şekilde olur oda leveli yapılmıs sp si tamamlanmak uzere ve bi itemi kalmıs o da sp yapana kadar kendisi tamamlar zor olan birseyi kalmamıs ki ama siz istiyorsunuz herseyi %100 olsun tam olsun ve ucuz olsun yok oyle sey kardes ben emek ettim bu fiyatı isterim almak isteyen gelir konusurs bence yazdıklarımı iyi bi okuyun ve öyle yorum yapın.. zira ben cocuk degilim ne yaptıgımı cok iyi biliyorum. bu charda 47 level de 80k fazla sp vardı ve bu chara 170 ytl verdiler o zaman da satmadim cunku satmalık char degildi kendim keyfime yapıyordum bilmem anlatabildimmi.
  • Up!
  • charın balancesi
  • kardes charin itemlerinin adam gbii olmadığı ortada.. char acil satılıktır.. teklifler bekleniyor.. ücreti indirebilirm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.