Şimdi Ara

8+6 Pinli Ekran Kartına Uygun PSU (Güc Kaynağı) Bağlantısı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar, ben bu sorun hakkında burada bir sürü makale okudum ama hiçbiri benim aklımdaki soruyu cevaplayamadı, benim sorum farklı. Benim sorum 8+6 pinli bir ekran kartına kaç pinli bir PSU bağlantısı uygundur. Benim bu güç kaynağıyla ilgili pek bir bilgim yok sistemdeki diğer elemanları da hesaba katarak kaça kaç bir bağlantı almak gerekli yani örnek vermek gerekirse 2 X 6+2, 3 X 6+2 vs gibi bağlantılar var bana bu bağlantıları basit bir şekilde anlatır mısınız? Ben şöyle anladım 2 X 6+2 pinli bağlantı toplamda 12+4 pin olup o 12 pinin 6 tanesini 8+6'lık ekran kartı bağlantısının 6 kısmına bağlayıp diğer kalan 6+4 bağlantının 6+2'sini 8'lik kısma bağlamak. Yanlışım varsa düzeltin ya da kaç bağlantılı bir PSU almam gerekli olur.

    Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Googleda 6+2 pin gorselini aratirsan olayi anlarsin. 8+6 pin ekran karti icin 2 tane 6+2 pin baglanti olmasi lazim. Birini 8 pine digerini de 6 pine takacaksin. 6 pine taktiginda 2 pin disarda kalacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Peki psudan diğer aistem elemanlarına bir bağlantı pini payı olmalımı yani sadece ekran kartı için söylemişim ben yani anakarta felan yada benim soğutucu rgb kontrolcüsünü bağlamam lazım o yüzden bir sıkıntı olurmu yoksa bu pin sadece ekran kartı içinmi
  • O sadece ekran kartı için. Anakart ve diğerleri için bağlantı hepsinde oluyor zaten. Sadece eğer x570 anakart alacaksan onlardaki işlemci bağlantısı için daha fazla pin gerekiyor ona dikkat etmen lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.