Şimdi Ara

8 aydır geliştirdiğimiz oyunun Steam sayfasını açtık. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
20
Favori
27.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
666 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başarılar ama genelde hikaye oyunlarını artık son yıllarda youtube ve yayıncılardan izliyor çoğunluk, almak yerine. Bu büyük bir sıkıntı ama Türk yapımı olması oyunu sattırabilir.


    Fiyatı çok yapmayın, az yaparsanız daha çok satar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 7 Kasım 2020; 14:9:51 >
  • @Metal-Gear Bizim de dileğimiz bu hocam. Çok teşekkürler.


    @orliny Çok teşekkür ederiz hocam.


    @Okeanix Evet güzel bir noktaya değindiniz. Oyun süresi de kısa olunca insanlar Youtube üzerinden izleyip geçiyor. Fiyat 20 TL olacak hocam.

  • tebrikler kardeşim ellerinize sağlık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanaat34

    tebrikler kardeşim ellerinize sağlık

    Teşekkür ediyoruz  

  • Hocam elinize emeğinize sağlık ama oyuna ingilizce seslendirme ekleyip Türkçe seslendirme eklememeniz malesef hiç olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolunuz açık olsun hocam, destek için upluyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize emeğinize sağlık hocam, işin içinde olmasam bile ne kadar büyük bir çaba verdiğinizi tahmin edebiliyorum. Dil konusunda ben de sizin gibi İngilizce tercih ederdim bu arada. Sadece Türkçe seslendirme olsaydı kendi aramızda çalıp söylemiş olurduk bence çünkü.

  • @WinstrolX Halletmeye çalışacağız hocam.


    @DrDex Çok teşekkürler.


    @YoureGodDamnRight Doğru hocam. Türkçe seslendirme için de elimizden geleni yapacağız. Kimsenin içi buruk olmaz umarım :) Çok teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bashare

    Hocam kullandığımız çoğu ses ve müzik royalty-free commercial use izinli. Yani telifsiz ve ticari kullanıma uygun müzik ve sesleri buluyoruz. Hepsi elbette oyuna uymuyor. Mesela ana menü için çok iyi bir parça bulmuştuk. Telif hakkı film müziği bestecisine aitti Rus bir arkadaş. Bazı filmlerin müziğini yapmış arkadaş. İletişime geçtik. Oyunun videosunu gönderdik, menüyü ve arkasında müzikli halini gönderdik. Güzel de bir yazı yazdık. Durumu anlattık. Bütçemiz çok kısıtlı, çok az bir ücret ödeyebiliriz diye. Geri döndü. Sayfalarımızı incelemiş. Oyunu beğenmiş. Bedava kullanmamıza izin verdi sağolsun. Credits'e adamın ismini geçeceğiz sadece. Böyle böyle aşıyoruz bu sorunları.



    Alıntıları Göster

    Anladım üstad. Kaynak ses ve müzik için kullandığınız siteyi öğrenmemizde sakınca var mı acaba? Bizim içinde yararlı olabilir. Birde sormayı unuttum. Şirketleşme işini nasıl yapacaksınız acaba? Satışa başladığınızda vergilendirme sorunları karşınıza çıkabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • başarılar listeye ekledim çıkıncada satın almayı düşünüyorum tebrikler

  • oyun tarzini genel olarak benimsemesem de sizin gibi üretmek için çaba veren ve gayret göşteren arkadaşları desteklemek görevimiz. up
    oyuna steamden de bakacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum. Başarılarınız daim olsun.

  • Harika...


    Teknik detaylarını bilmediğimden yorumlamayacağım. Fakat genç beyinlerin artık dijitalde katma değerli işler yapmasına çok seviniyorum. Oyun satın almaya açıldığında alacağım. Umarım bu tutkunuza yapıcı yaklaşılır , hak ettiğiniz desteği görür , olmanız gerektiği kadar hırslı olursunuz ve çok daha iyi işler yaparsınız.

  • Tebrik ederim hocam Wishlist'e ekledim. Oyun çok güzel gözüküyor şimdilik. Ben de bir game developer olarak seslendirme konusunda yaşadığınız zorluğu anlıyorum. Oyun yapmanın en uğraştıran kısımlarından ve en profesyonellik gerektiren kısımlarından birisi. Benim sormak istediğim bir soru var.


    3 kişi birlikte bu oyunu yaparken Github Desktop kullandınız diye düşünüyorum. Scriptlerdeki, Objelerdeki çakışmaları GitHub'de nasıl çözdünüz? Herkesin kendine has çalışma alanı mı vardı?

  • İstek listesin eklendi. Çıktığı gibi satın alıp deneyeceğim. Umarım her şey istediğiniz gibi gerçekleşir. Sadece bir sorum var, tahmini olarak ne kadar bir ücrete çıkarmayı düşünüyorsunuz ?


    Başarılar.

  • Up o zaman

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık hocam alıp oynayacağız istek listesine ekledik fakat Türkçe Seslendirme unutmayalım lütfen gelmesse ayıp olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 7 Kasım 2020; 16:25:15 >
  • @Kırarım Boynuzunu İblis Ses ve müzikleri genelde modelleme yapan arkadaş buluyor. Ondan öğrenir yazarım. Bir de bir ara Reddit Game Dev'de birisi 15 GB'lık ses efektleri kütüphanesini telifsiz olarak yayınlama kararı almıştı, o da çok işimize yaradı. Onun da linkini atarım. Şirketleşme işini karmakarışık bir konu. Limited veya anonim şirket olma tavsiye ediliyor ama o kadar bütçe yok. Belki şahıs şirketi olabilir. Vergilendirme olayı oyun satışa çıkmadan önce vergi mükellefi formu dolduracağız. Aldığımız bilgiye göre KOSGEB genç girişimcilere destek olayı varmış 75.000 TL'ye kadar vergi vermiyorsun. Geçerse de sadece geçen miktarın vergisini veriyorsun. KOSGEB ile de görüşme yapmamız lazım oyun çıkmadan önce.


    @qo0oki Çok teşekkürler.


    @aredyak Sağolun hocam.


    @Prozacc Çok teşekkürler hocam bu güzel sözleriniz için.


    @Persheid1903 Hocam Github kullanmadık. Home-Office çalıştığımız için genel olarak hep bir aradaydık. Aynı masada çalıştık. O yüzden modelleri aktarma vs sıkıntı olmuyordu. İş bölümünü de ona göre ayarladık zaten. Herkes gereken işi kendi bilgisayarında halledip birleştiriyorduk. Ancak Unreal Engine içinde Source Control var. Perforce tavsiye ediyor zaten geliştiriciler de. Onun için de server kiralamak lazım. İlk başta pahalı gelmişti bize bu işe başlarken. Çok ihtiyaç duymadık. Ancak ekip daha da genişlerse kullanırız. Perforce kurulumu da saç baş yolduruyordu diye hatırlıyorum. 5-6 ay geçti denememizin üzerinden.





  • @volkitolki77 Teşekkür ederiz hocam. Oyun 20 TL olacak. İlk hafta %10 çıkış indirimi var, 18 TL'ye geliyor.


    @HeLLgaTe Sağolun hocam. Türkçe altyazı zaten var. Seslendirme için de uğraşacağız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bashare -- 7 Kasım 2020; 16:37:31 >
  • inşallah konsollara çıktığı günleride görürüz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.