Şimdi Ara

8 Mbps'e Kadar Olan tarifede 14 Mbps Hız Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  8 Mbps'e Kadar Olan tarifede 14 Mbps Hız Almak


    Aslında teknik olarak imkansız olduğunu biliyorum ama 4-5 aydır bu şekilde kullanıyordum.

    Tarifem Smile ADSL 8 Mbps'e kadar limitsiz tarife olmasına rağmen aldığım hız zaman zaman 15-16 Mbps'yi buluyordu. Bundan şikayetçi değildim tabiki gayet memnundum ama bir yandan da merak ediyodum bu nasıl oluyor diye. Bi kaç kez aradım smile.ı tarifemi sordum 8 Mb'e kadar dediler, hız olarak 8i geçmem mümkün mü dedim hayır dediler. Santrale uzaklığım 500 m civarında buarada.

    1 hafta kadar önce birden hızım 1 Mb'in altına düştü. Adil kullanım limitini aştığım için düşürdüklerini düşündüm ama yine de arayıp sorayım dedim. Aradığımda 'santral tarafında tanımlamanız eksik o yüzden hızınız düşmüş, arıza kaydınızı aldık düzeltilecektir' dediler. Israrla sordum eksik olan ne tanımlaması diye cevap vermediler.

    Bi iki gün önce düzeldi hızım ama bu kez speedtestten aldığım sonuç 7 Mbps civarındaydı. Yani gerçekten 8 Mbps olmuştu hızım.

    Tekrar aradım smile.ı, hızım yavaş eskiden 8i geçiyodum şimdi geçemiyorum dedim, yanlışınız var asla 8i geçemezsiniz dedi, geçiyorum size yalan borcum mu var niye inanmıyosunuz dedim, daha bilgili birine aktardı, ona sordum aynı şeyi, normalde bu imkansız birşey santralde bir sorun olmuş olabilir ondan size bu kadar hız gelmiştir dedi. Ne gibi bi sorun dedim cevap vermedi. Daha da garibi aynı kişiye, bir üst tarifeye (16 Mbps'e kadar) geçmek istiyorum o zaman dedim, kontrol edip, hattımın bu hızı desteklemeyeceğini, eğer geçersem sıklıkla bağlantı kopması yaşayacağımı söyledi.

    Gerçekten merak ediyorum bana nasıl bu kadar hız geliyordu? Şimdi düşürdüler tekrar o hızı almamın bir yolu var mı?

    NOT: Elimde 15-16 küsürlerde aldığım hızların resimleri yoktu bi bunu bulabildim örnek olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dederoid -- 23 Ekim 2011; 0:52:37 >







  • bosver kullan gitsin. biz 7 yi zarzor görüyoz helen ya uploada bak helem rezalet
  • bizde 8 netlimitsizde 2yi zor görüyoruz
    7 görsek takla atacaz
  • Evet haklısınız aslında 7i bulduguma sukretmem gerekiyor ama yine de eski hizimi aramıyor değilim :) ve cidden nasıl oluyordu da bana o hiz geliyordu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.