Şimdi Ara

80-90 dolara kadar AM2 için en iyi oc imkanı sunan anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önce 690 lı anakartlardan almayı dusunuyorduk arkadasa sonra 8500 gt sonic aldık , işlemci de x2 3600 , geriye bir tek anakart almak kaldı.Şimdi ekran kartı sorunumuz kalmadıgı icin bu fiyatlar civarına en iyi oc imkanı veren anakartı arıyoruz.

    Teşekkürler.



  • dostum ben asus m2a vm kullanıyom stabil çalışıyor anakart son bios güncellemesinide yaptım bisorun yok.anakartta pcyi kapatsamda kartın üstünde yeşil bir ışık yanıyor küçük bir lamba o lamba ne oluyor ki ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trn

    Önce 690 lı anakartlardan almayı dusunuyorduk arkadasa sonra 8500 gt sonic aldık , işlemci de x2 3600 , geriye bir tek anakart almak kaldı.Şimdi ekran kartı sorunumuz kalmadıgı icin bu fiyatlar civarına en iyi oc imkanı veren anakartı arıyoruz.

    Teşekkürler.


    Şuanda am2 anakartlarda o/c imkanı en iyi olan anakart "Biostar TA690G AM2"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2106 dir... bu anakarttan bende cok aradım ama bir türlü stoklarda bulamadım , çok mükemmel bir anakart biostarın T serisi anakartı yabancı forumlarda 350fsb yapanlar var , bunu bulamazsan abit k9ns yada abit k9n ultra al




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetsary

    dostum ben asus m2a vm kullanıyom stabil çalışıyor anakart son bios güncellemesinide yaptım bisorun yok.anakartta pcyi kapatsamda kartın üstünde yeşil bir ışık yanıyor küçük bir lamba o lamba ne oluyor ki ?


    o ışık anakartın düzgün ve sorunsuz çalıştığını ifade eden bir led sorun yok yani
  • Mehmetsary tam aradıgım adamsın su anda bir şeyi benim için teyit eder misin ? AMD nin ati çipsetlerde sıcaklık olcumu overclock yapma vb. gibi seyleri yapmaya yarayan Ati System Manager diye bir programı var bu program benim kendime aldıgım sapphire in 690g li modelinde calısıyor ancak asus ta calısıyor mu bunu bilirsem arkadasa asus alacagız cunku o zaman bios a gerek kalmıyor, program cok yararlı.

    Şu adres safir in download sitesinden indirip calıstırırsan da senin anakartta da ayar yapmaya izin veriyor mu bıuraya yazsan cok iyi olacak.

    indirme adresi :


    http://www.sapphiretech.com/en/driverfiles/360.zip

    bu 1.50 versiyonu benim kullandıgım bundan anakart hakkında bilgi alabiliyorsun sıcaklık falan , fan ayarı yapılıyor bir de fsb ayarı var bende.Bakalım sende neler aktif olacak ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.