Şimdi Ara

800.000 tl'ye kadar, 70bin km geçmeyen araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 2008 megane 2 aracımı sattım. Aile arabası olarak kullanacağımız düşük km degisensiz boyasız kazasız temiz araç bakıyorum. Peugeot 301 allure paket 2017-18 bakıyorum ancak çok çok az var piyasada. Irtibat kurduklarımda burnundan kıl aldırmayan tipler ,ticaret yapasım gelmedi. Araç ve araclarla ilgili tavsiyesi olan olursa çok memnun olurum.şimdiden teşekkür ederim




  • 70.000 km de ve özellikle boyasız en eski ve kötü araca bile baksanız sıfırına çok yakın bir fiyat isterler, dediğiniz gibi burunlarından kıl aldırmazlar. 70.000 bizim ülkemizde düşük zannedilen bir km. O yüzden o paralara yazık günah olur km kriterinizi biraz yükseltirseniz seçenekler çok artacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 23 Nisan 2024; 14:8:18 >
  • dr0742 D kullanıcısına yanıt

    Yıllardır 2006 2008 megane 2 kullandım efsane kasa vs bilmemne ama 250bin dedinmi para etmiyor maalesef. En azindan ilk kez temiz az km bir araç alıp bineyim istiyor heves ediyorum açıkçası. Yilda 25 bin yapıyoruz ortalama bi 6 sene kullanayim satarken cok zorlanmayım cok fiyat kırmak zorunda kalmayım diyorum. Yinede ben tavsiyelerinizi merak ediyorum

  • https://www.sahibinden.com/s/NorJmM9b

    2023 1.0 Tce Cvt Clio 5 (Makyajsız) 9 bin KM

    Ağır hasar gözükmüyorsa yetkili serviste yapıldıysa araç alınır. Parçaları değişmiş macun tamir yoksa gayet iyi fırsat. Ağır hasarlılara 750-770 gibi fiyat yazıyırlar. Ki o araçlar dışarıda idareten yapılıp satılanlar pert yoksa ve kasko yaptıysa bu aracı çok daha iyi durumda bence km den ötürü bile 840 gibi gideri var o yüzden şüpheliyim bana ucuz satıyor gibi geldi adamlar...

    Araçla alakam yok ama takip listemdeki araçlardan biri bu araç işine geliyorsa sen al derim. Bana uzakta kalıyor. Gidip görebilsem duruma göre aracımı satıp alırım.




  • Toyota corolla

  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

    Tavsiye için çok sağ olun. 301 1.6 en azından 1.5. Bu hacimler çok düşük benim için megane 2den 301e binme diyorlar hatta ancak model yükseltip km düşürmem lazım. Kardeşi citroen elyse egea sembol dişı araç yok yav sedanda:( bu paralara insanlar çok daha iyilerini hakediyorlar bence kafam çok karıştı

  • Stones S kullanıcısına yanıt

    Fiyatlar aşıyor hocam yoksa isterim

  • Firat3507 F kullanıcısına yanıt

    https://www.sahibinden.com/s/Dqhu9bal

    Kia Cerato 1.6 Crdi DCT 2017 121K Km


    Yetkili servis bakımlıysa ve yetkili servis yaptıysa 2023 teki kazada araba fena durumda değil.

  • Firat3507 F kullanıcısına yanıt

    Egea, 301'den çok daha iyi bir araç. Hatta sattığınız Megane 2 bile daha iyi bir araç. Üçünü de kullandım. Egea 1.3 multijet en iyi tercih olur.

  • Skayn kullanıcısına yanıt

    Egealardan çok soğuttular beni ya. Kime sorsam alma dedi bir kaç kişi sadece 301 yerine egea dedi. Bir de orta pakette bile fiyat cok artıyor. Kimi c segment diyor kimi Tr de c normali b diyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Storm Raider

    https://www.sahibinden.com/s/Dqhu9bal

    Kia Cerato 1.6 Crdi DCT 2017 121K Km


    Yetkili servis bakımlıysa ve yetkili servis yaptıysa 2023 teki kazada araba fena durumda değil.

    Tramersiz istiyorum ancak güzelmiste ne yalan söyleyim 🤔

  • Firat3507 F kullanıcısına yanıt

    Egea 5 yıl üst üste en çok satan, 1.3 multijet ile hiç kronik sıkıntısı olmayan, yetkili ve özel servisi bol, orijinal ve yan sanayi parçaları yaygın, geniş ve başarılı bir araç. Segment meselesine gelince C segment standartlarını karşılar. Kalite olarak bir Focus, Corolla gibi tabi ki değil fakat 301 gibi bir araçla kıyaslanacak kadar da değil.

  • Skayn kullanıcısına yanıt

    Aksi yorum görüş öyle çok var ki .. şimdi motor hacmi farkıda söz konusu 1.4 altı almayın diyende çok..bilgi kirliliğimi diyeyim fanatiklik mi bilmiyorum ama...ama işte:) görüşleriniz için çok teşekkür ederim

  • Belirttiğin özelliklerde araç arayıp bulamadığın için buraya yazıyorsun ki aynı şekilde buradakiler de bulamayacak. O büyük şu küçük diyorsun ama elindeki para belli, bir yerden fedakarlık edeceksin. Egea, 301, Megane kıyaslaması yapan arkadaş da gayet doğru söylemiş, ekonomik olması için üretilen araçlarda bir yerden ister istemez kısıyorsun. Honda City ve Civic modellerinin incelemesine bakarsan iki araç arasında 500k fark olması için neler yapıldığını görebilirsin.


    1.0 araç alınmaz falan diyenleri de salla, boş konuşmaktan öte değil kurulan cümleler, az yakar, düzgün turbo beslemeyle performans da alırsın. Turbosuz bile olsa A noktasından B noktasına gitmek için alıyorsan arada zorlanır evet ama uzun yolda bile gideceğin noktaya 10 dakikadan fazla geciktirmez. Motor rektifiye hikayesi ise 1.0 turbo için daha erken gelebilir doğrudur ama 1.6 1.5, 2 - 3 katı kmsi olan araçlardan daha yakın zamanda da olmaz.


    Sahibindende arkadaşın paylaştığı clio kazalı resimleri inceledikten sonra alınabilir. Haftaya fiyatlar bir kere daha artacak.





  • Hades. H kullanıcısına yanıt

    Bulduğum araçlar var aslında ancak kafam yoruldu ve karıştı. Yazılanlar ve yazdıklarınız benimçin çok faydalı, aksi görüşlerde öyle,bir süzgeçten geçip karar vermene yardımcı olduğu gibi bilgi sahibide oluyorum nihayetinde. Güvenlik konusunda 301 egea arasında çok fark mı peki? Bir de 301 citroen c elysee kardeş ama onlarda da belirleyici bir tercih olabilir mi kacırdıgım?

  • Firat3507 F kullanıcısına yanıt
    301 ve c Elysee aynı. Egealarla ilgili de koltuklarının standart dışı olduğuyla ilgili bir video vardı ama 5 sene önceki egealar için olabilir. Biraz ararsan bulabilirsin, adamın birisi kaza yapıyor ve sürücü koltuğu çok fazla bükülüyor. Onun dışında egea iç malzeme, yalıtım gibi konularda 301 den daha iyi diye biliyorum. Ben olsam Clioyu, egea ve 301 e tercih ederim ama.
  • 301 araba falan değil, egea fersah fersah üstün
  • Lego95 kullanıcısına yanıt

    1.3 urban ile 301 dolusu arasinda 301 içime sinen. Araba falan değil derken sebeplerini yazsaydıniz keşke. Üstün olabilir tabii ancak fersah fersahlık bir şey göremiyorum. Paramızda buna yetiyor. 655 700 arasi 301 varken 800e egea değmez geliyor.

  • Hades. H kullanıcısına yanıt

    Cliolara tekrar bakayım hocam

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.