Şimdi Ara

80000 TL 'ye SIFIR araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nasil bir mantik var sizde.

    krediyle aliyorsunuz b3nzin dusunmuyorsunuz.

    10 bin tl az kredi cekersiniz benzinli alirsaniz.

    size 13 bin daha ucuza gelir faizide dusunurseniz.az yakan.turbo benzinli bir arac alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Nesil Octavia kullanıcısı olarak aracı tavsiye ederim, Style donanımı oldukça dolu 17 jantlar ve yarış mavisi ile tasarımı da çok güzel oluyor. Tüketim karmada 5.5u geçmez. Şehirlerarası 3.5 4.5 arası yakar. Şehiriçide 6.5 litre, trafiğe göre artış veya düşüş gösterebilir.
    Bagajı oldukça geniş arka diz mesafesi çok iyi malzemele kalitesi iyi sayılır ön kapı içlerinde sert plastik var ama torpido eşya gözleri ve kapı içi gözler halı kaplama. Aracın iki tane eksi yönü var izolasyon zayıf, 90 km ile giderken rüzgar sesi duyabiliyorsunuz. Ve süspansiyonları biraz sert ama sınıfında birçok aracın süspansiyonu sert, 15.000 kmden sonra bu sertlik azaldı ve şuanda orta-sert kıvamda diyebilirim. 100 bin tl civarına çıkmadan alabileceğiniz güzel bir araç. D sınıfı daha konforlu elbette ama d segmentindeki hiçbir araçla bu tüketim verilerini yakalayamazsınız, belki Peugeot 508 1.6 BlueHDi bu kadar az yakabilir o da bir ihtimal. Ayrıca bu araç d segmentindeki birçok otomobilden daha büyük bir bagaj ve diz mesafesi vaad ediyor. Araç hakkındaki sorularınızı sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam eğer arabayı çok büyük almayı düşünmüyorsan yani (sedan) Seat Leon FR motorada bakmanı tavsiye ederim 1.4 TSI çok seri ve beygiri yüksek 2016 modellerine bakmanda fayda var.Kolay gelsin.
  • Vaktiniz varsa nisana kadar yeni megane'ı bekleyin derim. Bagajı ortalama bir sedan kadar(434lt). Ben de araç alma arifesindeyim. Benim de bütçem 80bin civarı. Tek istisna 95 bin civarına 2016 model renault kadjar icon düz vites dizel alabiirim. Bu aralıkta yeni kasa-teknoloji-genişlik-donanım bakımından başka hiçbir araç tatmin etmedi.
  • Geçen sene aralığında bir tanıdık 1.4 d4d advance otomatik corollayi 72.500 e almisti yanlış hatırlamıyorsam. Corollaya manyak zam geldi ondan sonra ve su an parasını hak etmiyor bence.

    Sedan sikkini silersen 308 düşünebilirsin dizel + otomatik Active donanım 70-71 e alınıyor herhalde çok mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia
  • 2.el D sınıfı alın derim
    PASSAT yada MONDEO

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.