Şimdi Ara

8350 Stok Fan Ses Sorunu ve Fan Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar amd 8350 kullanıyorum stok fanda soğutma konusunda sorun yok fakat aşırı ses yapıyor. Fiyat performans ve sessizlik konusunda en iyi fanı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum maksimum bütcem 125 TL .







  • Noctua fanları araştırdım çoğu kullanıcı çok sessiz olduğunu söylüyor perfonmanslarıda gayet iyi imiş. Araştırıken akasanın bir fanını buldum

    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-voodoo-2x12cm-pwm-fanli-intel-lga2011-amd-fm1-uyumlu-islemci-sogutucu.html

    kullanıcı yorumları gayet iyi. Bundan daha ucuza bu performansı verebilecek bir fan bulamassam bunu almayı düşünüyorum.Kasam aerocool strike x gt red devil Doruk. arkadaş aynı fanı kullanıyormuş ölçülerini verdi o ölçülere göre kasama ya 1 cm ile sığacak yada kapağa dayanacak. Sıkıntı olacağını sanmıyorum bu fandan daha iyi bir fan bulursam onu alacağım. Yarın fanı almam gerekiyor önerisi olan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo2007 -- 25 Ocak 2013; 22:57:09 >




  • Pm den bildirmiştim fan hakkındaki yorumlarımı. Ben kullanıyorum pişman olmadım. Daha hiç tam devirde çalıştığı olmadı. Overclock konusunda dibine vurmayacaksan ilk tercih edilecek fan venom voodoo. Yüksek devire almayı denedim ses var. Rahatsız eder gece falan ama yükte bile görmedim o hızlara çıktığını. 1300 rpmde çalışıyo sürekli sesini duymak çok zor. Xpredator ın stock fanları %50 çalışırken bile venom voodoodan daha sesli. Plastik parçalar çıkıyo zaten içinden montajda onları kullanınca titreşim falanda yok. Son pmine burdan cevap vereyim kasanın arkasında boşluk var kartı sökmeden montajını yapabilirsin ama yavsiye etmem eşit sıkmak lazım falan filan sök dışarda yap montajı öyle koy kasana. Çünkü montaj sırasında düşerse direk ekran kartının üstüne gelir direk kırma ihtimali çok yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doruk.

    Pm den bildirmiştim fan hakkındaki yorumlarımı. Ben kullanıyorum pişman olmadım. Daha hiç tam devirde çalıştığı olmadı. Overclock konusunda dibine vurmayacaksan ilk tercih edilecek fan venom voodoo. Yüksek devire almayı denedim ses var. Rahatsız eder gece falan ama yükte bile görmedim o hızlara çıktığını. 1300 rpmde çalışıyo sürekli sesini duymak çok zor. Xpredator ın stock fanları %50 çalışırken bile venom voodoodan daha sesli. Plastik parçalar çıkıyo zaten içinden montajda onları kullanınca titreşim falanda yok. Son pmine burdan cevap vereyim kasanın arkasında boşluk var kartı sökmeden montajını yapabilirsin ama yavsiye etmem eşit sıkmak lazım falan filan sök dışarda yap montajı öyle koy kasana. Çünkü montaj sırasında düşerse direk ekran kartının üstüne gelir direk kırma ihtimali çok yüksek.

    İlgin için çok teşekkür ederim hocam son bir kez daha kasada ölçüm yapacağım sıkıntı çıkarmayacak boyutta ise sipariş vereceğim.




  • Siparişi verdim ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.