Şimdi Ara

85 model şahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar;

    85 model şahinim var aracın tanıdıktan aldım temmuz ayında motor yapılmış fakat aracı aldım alalı 5 defa conta yaktı.İlk seferde normal yaptırdım 2.seferde silindir kapagı 1.3 dediler hararet yaptırır değişcek dediler değiştirdim.sonrasında termostat acmadı dediler blok yüzeyini kontrol ettidğim silindir kapagını kontrol ettirdim sorun cıkmadı gene yaptırdım.1 ay demedne gene conta yaktı.sebeb nedir usta artık bıktı arabayı yapmakta.sorun ne oldugu hakkındada bi fikri yok ben ne yapabilirim bilgisi olan varmı.su an aracda hiç hararet sorunu yok su kabındada yag yok yag dada sorun yok tam kıvamında.ama marsa basınca kilitleniyo motor ikinci basmada alıyor.patırtılı şekilde calışıyor tam gaz yapınca calışması düzeliyor ve patırdı yaparken beyaz duman atıyor.ha birde radyator kapagını acınca basınclı su veriyor yani geri atıyor kirli bir şekilde.su boruları da tas gibi oluyor.



  • hala bu arabalar varmi piasada? bence sen bu arabayi satyada deyistir sana daha cok masraf cikartir! 85 modelnerdeyse 30 yasinda normaldir bir yerini yaparsin obur yerden patlak verir kendine yeni alsan daha kazancli cikarsin! muhtemelen marsa bastiginda almiyorsa mars motoru yada bobinde bir sorun vardir!
  • Sizin tanıdık yanlış ustaya motor yaptırmış anlaşılan. Motor ısınınca beyaz duman atıyorsa contadan veya kapaktan olabilir. Marşın kilitlenmesi kömür bittiğinden olabilir. Bir de çürükler çoksa elektrik sistemi şase alamıyor olabilir. Hararet yapıp conta yakıyorsa termostata, fan müşirine baktırın. Alüminyum radyatör varsa bakır radyatör(Kale marka üçlü bakır radyatör tavsiyemdir) taktırabilirsiniz.

    Konu geçen seneden hort olduğu için araba ne alemdedir bilemiyorum tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golf4 bmw 316

    hala bu arabalar varmi piasada? bence sen bu arabayi satyada deyistir sana daha cok masraf cikartir! 85 modelnerdeyse 30 yasinda normaldir bir yerini yaparsin obur yerden patlak verir kendine yeni alsan daha kazancli cikarsin! muhtemelen marsa bastiginda almiyorsa mars motoru yada bobinde bir sorun vardir!


    Toplanın 3-5 koyalım da üzerine alsın arkadas yeni bi araba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.