Şimdi Ara

8500'e kadar Gaming laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Uzun zamandır araştırıyorum. Ancak bu fiyatlarda herşeyiyle aradığım bir laptop bulamadım. Sanırım fedakarlık yapmak zorunda kalacağım. Nerden fedakarlık yapmam gerektiği hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Aradığım özellikler:
    GTX 1060 , i7 8750h, 256ssd ( hhd 'ye sahibim), 17inc ( tercihen iyi olur) , 120-144 hz ekran ips panel.

    Bu özellikler ve fiyat sadece monsterin tulbar serisinde var ama onlar da stokta yok. Ön siparişle gelecekmiş. Ben de görmeden direk siparişle almak istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.



  • 17.3 den 15.6 ya düşerseniz aşağıdaki msi ye bakabilirsiniz 120hz ekran TN panel görünüyor ama NTSC oranı %95 gayet yeterli

    https://www.hepsiburada.com/msi-gp63-leopard-8re-235xtr-intel-core-i7-8750h-16gb-1tb--128gb-ssd-gtx1060-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000BFU2P?magaza=Hepsiburada
  • Evet bunu görmüştüm ama tn panel olması korkuttu biraz. Çok fark ediyor deniliyor ama ntsc hakkında bilgim yok. Neyi ifade ediyor?
  • allperenn A kullanıcısına yanıt
    NTSC bir renk kodlama sistemidir. Belirtilen yüzdeler ise, yansıma oranıdır. Yani önlenebilen parlamanın yüzdesi. NTSC oranı ne kadsr düşükse görüntü ve renk kalitesi okadar kötü demektir. Piyasada genelde %45 NTSC oranlı TN panelli laptoplar satılıyor. Tam anlamıyla bir ips panel kalitesi olmasada %95 NTSC li ekran görüntü ve renk kalitesi olarak gayet iyidir. Youtube den bir ön inceleme yapabilirsiniz aslında
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Evet araştıracağım bunu. Peki monster önermiyor musunuz? Yoksa msi ı bildiğiniz için mi msi öneriyorsunuz çünkü monsterın bu fiyatta 15.6 ekran olması haricinde istediğim her özelliği bulunduran bilgisayarları var.
  • allperenn A kullanıcısına yanıt
    Monster de alabilirsiniz elbette. Kendim monster kullanıcısıyım hiçbir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar. Monster de önspariş var görmeden almak istemiyorum diyince siz o yüzden msi yi önerdim istediğiniz fiyat aralığında.
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Anladım. Monsterın hangi modelini kullanıyorsunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz acaba? Bir de 17.3 ile 15.6 arasında çok fark hisseder miyim? Yani demek istediğim 17.3 almak için beklemeye ve ön siparişten almaya değer mi?
  • allperenn A kullanıcısına yanıt
    Monster semruk s7 v3.1.1 kullanıyorum ben yaklaşık 1.5 senedir sorunsuz bir şekilde. Tabi şimdi 17.3 biraz daha iyi olur 15.6 ya göre oyunlar da daha iyi oluyor 17.3 ama fiyat farkı çoksa 15.6 tercihi daha iyi olacaktır. Bunu senin gidip bir tekneloji marketinde 15 ile 17 yi inceleyip karşılaştırman lazım. Bu işler herkese göre değişir.
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Evet. Yakın zamanda gidip inceleyeceğim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.