Şimdi Ara

87 TL’ye Aşmaz 20 paket aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu ayın başında annemin adına olan Turkcell faturasız hattı kendi üstüme aldım. Bugün de engelli raporum olduğu için engelli kampanyasına katılmak istedim.


    Bu sabah Turkcell bayisine gittim ve engelli kampanyasına katılmak istediğimi söyledim. Hemen telefon numaramı ve kimliğimi istedi, verdim. Sonra ise bayideki görevli “Faturasız kullanıyorsunuz, faturasızda engelli indirimi yok. Sadece aldığınız paketlerin içeriği %25 daha fazla oluyor” dedi ki bunu zaten okumuştum. İlk başta bunu yapmak istiyordum fakat görevli bu şekilde fazla bir avantaj olmayacağını söyledi. Gerçekten de öyleydi, 100 TL’ye 11 GB kullanıyordum ve engelli kampanyasıyla 13.75 GB olacaktı. Görevli de bunu önermedi, onun yerine faturalıya geçersem benzer fiyata daha fazla internetli paket alabileceğimi söyledi.


    Ben de 20 GB paket fiyatını sordum, 87 TL olacağını söyledi. Kabul eder etmez benden fatura örneği olarak e-Devlet’ten ikametgah belgesi aldı. Normalde kabul etmiyoruz fakat senin için kabul edeceğiz dedi.


    Sonra ise engelli kampanyası için asıl gerekli belge olan sağlık kurulu raporunu verdim. Verdiğim rapor orijinal rapor değil, noterden çıkarılmış aslı gibidir yazan kopyaydı. Görevli de raporu tarayıp sisteme kaydetti, son olarak da benden bir imza aldı ve faturalıya geçiş ve engelli kampanyasına katılma işlemim tamamlandı.


    Turkcell uygulamasında paket ismi Aşmaz 20 olarak görünüyor. Bu paketin fiyatı normalde 110 TL. Fakat engelli kampanyası ile %25 indirim yapıldı ve paketin fiyatı 82.50 TL oldu. 4.5 TL de telsiz ücreti eklenince toplam fiyat 87 TL oluyor.


    Sizce 87 TL’ye 20 GB internet nasıldır, iyi midir?








  • turkcell de iyi almissiniz gule gule kullanin
  • Gayet iyi fiyat. Güle güle kullanın.

  • Turkcell Biz grubu kurarak,daha da indirimli kullanabilirsin.Turkcell Biz'de grup kur hemen,gruba turkcell'li üyeler ekle.Sonrası 1 yıl faturalı turkcell takıl. 1 yıl takıldıktan sonra %10 indirim alabilirsin.

    Yüzde 25 + 10 ile yüzde 35 indirimi kaparsın.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.