Şimdi Ara

897 Ilvl Havoc demon hunter artifact challange

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz zor olsa da low gear arkadaşlara motive olması için paylaşıyorum hepinize iyi seyirler.https://www.youtube.com/watch?v=6RZv9A0RxN8&t=36s



  • benim hesabı vereyim de hallet be oğuz
  • Merhaba, son kısımdaki Void'den ölmşsünüz? Görünümü almak için mage fazını geçmek yeterli mi?
  • Hayır yeterli değil, arkadaş o level'la buraya kadar geldim gibisinden bir mesaj vermek istemiş sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apakk

    Hayır yeterli değil, arkadaş o level'la buraya kadar geldim gibisinden bir mesaj vermek istemiş sanırım.

    Başındaki bildiri yazısında açıklaması var ama size de yapıyım. Video çekme amacım kendi addonumu yaratmaktı. Sonradan farkettim ki skill timerları random geliyor. O yüzden çekmeyi bıraktım. Bu videodan yarım saat sonrada aynı gearla aynı gün içerisinde kestim sonda da kanıtı var zaten. Yaptıgım bir kaç hata vardı 2. phase de onları düzeltince çok rahat bi şekilde kestim.
  • Minotor kullanıcısına yanıt
    Selamlar öncelikle tebrikler, timer'ları ben kronometre tutarak ayarlıyordum ve çok da random değil aslında. Şöyle ki Xylem spell cast'e başlayınca bitirmeden diğer phase veya diğer aksiyona geçmiyor. O yüzden bazen aksiyon geçişleri 5-10 saniye az çok oynayabiliyor ama yine de mesela ilk shadow phase combat başladıktan 1.30'ncu dakika civarlarında ikincisi 2.30 civarlarında 3.'sü 3.20 civarlarında diğeri de yaklaşık 70 saniye arayla geliyor. Dediğim gibi oynama aslında 5-10 sn farkedebiliyor. Eğer çok dakik biri değilseniz cast'i tam sayılarda interruptladığınızda phase geçişi olabiliyor bu da öyle bir taktik olabilir ben alıştığım için o mekaniğe fazla uğraşmadım interrupt zamanlamasıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.