Şimdi Ara

8GB RAM'li ilk telefon Asus ZenFone AR, 14 Haziran'da çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Asus, bu yılın ilk ayında gerçekleştirilen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) ZenFone AR modelini duyurdu. Cihaz 8GB RAM'le donatılan dünyanın ilk ilk akıllı telefonu olmasının yanında hem Tango hem de Daydream desteği ile gelen ilk telefon olarak ön plana çıkmıştı

     

    Telefon bu yılın başlarında duyurulmasına rağmen, Asus henüz piyasaya sürmedi. MobileXpose'ta ortaya çıkan en son bilgiler, ZenFone AR'nin 14 Haziran tarihinde Tayvan'da piyasaya çıkacağını ve Temmuz ayı içerisinde ABD'ye gelebileceğini ortaya koyuyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 8'in tasarım eskizi ortaya çıktı
    Asus, Tayvan'daki lansman etkinliği için davetiye göndermeye başlamış durumda. ZenFone AR, biri 6GB ve diğeri 8GB RAM olmak üzere iki varyantla sunulacak.

     

    Çevre haritalaması için 3 kamera


    Asus'un akıllı telefonunun en önemli özelliği kesinlikle Google Tango desteği. ZenFone AR, çevrenin 3D haritasını oluşturmak için üç kamerayla birlikte geliyor. Ana sensör 23MP Sony IMX318 lens taşırken, diğer kameralar hareket izleme ve derinlik algılamasına imkan tanıyor. Ayrıca 8MP ön kamerayla donatılan cihaz 3.300mAh kapasiteli bir pil içeriyor.

     


    Bunun dışında akıllı telefon, Google'ın sanal gerçeklik platformu Daydream'i desteklemek için 1440 x 2560 QHD çözünürlüklü 5.7 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Telefonda 64GB veya 128GB dahili depolama seçenekleri yer alırken, Snapdragon 835'in selefi olan Snapdragon 821'le geliyor. Ayrıca gelişmiş ses kalitesi ve efektler için SonicMaster 3 teknolojisine sahip. Telefonun fiyatının 800 dolara ulaşabileceği söyleniyor ancak resmi rakamı piyasaya sürülünce öğrenebileceğiz.

     

    ZenFone AR şu an mevcut olan 100 Tango uygulamasını çalıştırabilecek. Uygulama sayısının gelecek yıla kadar 1.000'i geçmesi bekleniyor. Akıllı telefonun, geçen sene Tango desteğiyle piyasaya sürülen Lenovo Phab 2 Pro'ya kıyasla daha ince ve çok daha şık bir tasarıma sahip olduğunu da ekleyelim.







  • Çöp

    Androide 16 gb ram koy yine kasar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 7 Haziran 2017; 15:33:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 835 ile gelmemesi nerdeyse 1 yil eskimis islemci ile piyasaya sunulacak olmasi tam bir hayak kirikligidir .
  • Olayın ramde olmadığını birilerinin şunlara anlatması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: United States

    Çöp

    Androide 16 gb ram koy yine kasar

    2012 yılında kaldın sanırım. 3-4gb ram Android için yetiyor. 4ten fazlası abartıdan başka bişey değil boşuna telefonun fiyatını arttırıyor. 3gb ramli XA Ultra max 2.1gb kullanıyor geri kalan 800mb boşta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen...
  • 8 gb olsa ne olacak ram yönetimi kötü olduktan sonra,anlamadığım android i yönetenler neden bu uyku modundayken veya uygulamayı hiç açmamışken arkaplanda çalışmasını engellemeye yönelik atılımları yok,bukadar mı zor

  • Göz boyama ve rekabet. Telefonlar için 8 GB RAM günümüzde gereksizdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Samsung gibi kendi arayuzu sebebiyle aslinda en az 6 GB RAM sart.

    Saf Android te 4 GB yeterlidir Pixel XL sahibi olarak ifade ederim .
  • 8gb ram i ne yapacaklarmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefondaki ram isi giriş seviyesi ekran kartına ram basmaya döndü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8GB yanına sd835 koyaydı iyidi 800 dolar bide

  • Çöp sayilarla yarisiyorlar.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah blackberry 10 ah. Yediler başını. Demirin tuncuna işletim sisteminin piçine kaldık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn

    Ah blackberry 10 ah. Yediler başını. Demirin tuncuna işletim sisteminin piçine kaldık.

    Tam Z30 alacaktım desteği kestiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xattorneyx

    8gb ram i ne yapacaklarmış

    Android 64 bit çok ram tüketiyor 2 gb ram tam sınırda şu anda 1.9 gb rahat tüketiyor sistem zaten bir süre sonrada donma takılma aptallaşma ne istersen yaşanıyor. Android 5 için 4 gb ram en ideali yarısını rahat rahat kullanıyor sistem ve ayrıca 2 uygulama aç 3. cüsünde diğerlerini kapat derdi olmuyor. 4 gb ram olan modelinde teamviewer üzerinden bağlantı normal görüşme internetten dosya indirme Outlook ile mailleri indirip okuma ve hotspot olarak kullandığımda yağ gibi ama 2 gb olan modeli tırt en fazla telefonla görüşmeye yarıyor aynı anda 2 uygulama bile çok geliyor ancak tek uygulama. 8 gb ram olan modelinde projeksiyona aynı anda canlı yayın bile verilir o cihaz ile.
  • LG g4 kullanıcısı olarak telefondan memnunum. Ram boşta iken 2.2 sini kullanıyor.

    Telefonu kullandığımda ise yaklaşık 100 mb lik boş yer kalıyor ama genede sıkıntı oluşturmuyor. O yüzden 4 GB ideal diyorum.

  • black_flood kullanıcısına yanıt
    cidden çok tüketiyormuş
  • Bu özelliklere rağmen S8'den 1000TL ucuza çıkacak gibi bir havası var. Yani 3000TL gibi. Habire maliyetler açıklıyorlar, aslında çok maliyetli falan diyorlar ama bana yinede bu Samsung, Apple falan baya kâr koyuyor gibi geliyor, markalarını satıyorlar gibi geliyor. Yoksa her yönden daha iyi özelliklere sahip Çin telefonları nasıl yarı fiyatına satılıyor?

    Samsung'un da Çin'de fabrikası var. Hadi Arge masrafı falan var o da kabul ama bu Çin markaları hiç mi arge yapmıyor, direk reverse engineering ile copy paste mi yapıyorlar. Reverse Engineering için bile bir bilgi lazım deneyim lazım.

    Bıraktım telefonu, hatta tuşlu telefonu, 100 sene oldu hala ülkemizde %100 yerli, otomobil, tren, motor vs üreteceğiz. Habire sanki gaz almak için afişleri asılıyor seçimlere 3 kala 5 kala. Sonra millet unutunca bir daha asılıyor.

  • İşin gücün iftira. 3 gb ramli telefonum emin ol senin elman kadar hızlı çalışıyor. Kendin 5 yıldır aynı takoz tasarımlı, sıkıcı telefonu kullanıyorsun, farkında değilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.